Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

I Årets nätbutik 2018 röstar Prisjakts användare fram sina favoritbutiker. Röstningen pågår mellan 1 och 30 november 2018. Vinnaren presenteras i början av december.

Nomineringar och utmärkelser

Alla butiker på Prisjakt blir nominerade i en kategori baserat på sitt sortiment. Vi nominerar även butiker till utmärkelserna Årets nykomling och Bäst kundservice. Den butik som får flest röster vinner i sin kategori. Den butik som får flest röster totalt vinner även huvudutmärkelsen Årets nätbutik 2018.

Prisjakt stödjer Friends

I år stödjer Prisjakt organisationen Friends. För varje röst skänker vi en krona till Friends arbete mot mobbning.

Vi på Prisjakt älskar internet. Det är en mötesplats för att träffa vänner, diskutera, shoppa och söka information. Det är också den hemvist där Prisjakt arbetar för att hjälpa konsumenter att hitta de bästa produkterna till bäst pris. Men internet är också en plats där det förekommer trakasserier och hat. För oss på Prisjakt är det viktigt med ett öppet, tryggt och schysst internet för alla. Därför stöttar vi Friends och deras kamp mot nätmobbning bland unga. Tillsammans arbetar vi för ett bättre internet.

Röstning

sidan för Årets nätbutik kan Prisjakts användare rösta på sin favoritbutik. Det är även möjligt att se andras favoriter just nu. När röstningen pågår visar vi de populäraste butikerna i varje kategori, men i slumpvis ordning.

Vi väntar på din röst!