Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Stort sortiment, bra produkter
Bra service, snabba leveranser
Fraktfritt Över 500kr med DHL

http://www.tacticalstore.se

Betalningsalternativ

Swish
Visa
MasterCard
PayPal
SveaWebPay faktura
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Tactical Store har fått betyget (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Har handlat många gånger. Tacticalstore har många kvalitativa produkter, hyffsade priser. Något längre leveranstid än andra liknande butiker, åtminstone till södra Sverige. Varorna kommer dock alltid fram utan krusiduller.
 • 2018-10-16 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Har haft flera interaktioner med personalen på Tacticalstore och wow vilken fantastisk butik måste jag säga! Köpte två airsoft-produkter i julas som de frontade med erbjudande på deras hemsida. Båda levererades hem till mig på 2 dagar (boende i Svealand). Tyckte mycket om pistolen men geväret var inte det jag hade förväntat mig. Skickade tillbaka geväret och fick inom en vecka pengarna tillbaka på kontot, super smidigt!

  Efter ca 5 månader började min pistol att strula (en glock). Tog kontakt med verkstaden och fick för första gången prata med Harry. Harry är helt fantastisk, trevlig och tillmötesgående. Beskrev problemen och han fattade snabbt beslut att detta rörde sig om ett garantiärende och fick en gratis returfrakt på eposten och pistolen skickades direkt till Tacticalstore. Återkoppling kom efter ca 4 dagar. Pistolen skulle bytas ut och istället skulle jag få en helt ny skickad till mig. Var dessvärre inte så nöjd med kvalitén på pistolen och ville istället ha en annan. Detta var helt okey och jag betalade mellanskillnad och fick en Tokyo Marui Glock skickad till mig istället. Även tillbehören byttes ut kostnadsfritt (bla 50 skott magasin).

  Fick efter 2 veckor problem med pistolen igen och samma visa som förra gången, telefon med Harry, returfrakt och nu sitter jag och väntar på att få tillbaka pistolen som Harry så snällt fixade dagen innan han skulle på semester! Så jag slapp vänta på att han skulle komma tillbaka.

  TLDR
  Söker du en seriös butik som vill se dig som kund nöjd? Look no further!

  10/10. Önskar jag kunde skicka er en tårta för det är ni alla värda! Stort tack och ser fram emot att köpa fler saker från er.

  Kevin Juneskans
  Uppsala
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snabb och bra service! Inga problem alls, vilket är väldigt skönt! :)
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket bra kundsupport, mycket bra bemötande från personal via telefon och mycket bra produkter. Dock så är priserna ibland dyrare (ca 100-200kr ibland) än andra sidor från vad jag har märkt och tappar därför en stjärna, men priserna är helt okej antar jag.

  Jag hade nämligen en produkt som var på väg till fel uthämtningsplats, men de ringde DHL och fick det ändrat korrekt och försöker även få dem att ändra så att det inte händer igen. Mycket bra support som sagt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Mycket nöjd!
  Skickade mitt paket 1 timme efter beställning.
  Bra paketerat!

  10/10 rekommenderar
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställde 2 luftgevär + ammo.
  Välpaketerat och leverades i tid.
  Inget att klaga på, pålitliga!

  Notera att de skickar från norra Sverige med DHL, så det kan ta nån dag eller 2 extra om man bor i södra Sverige pga paketet fraktas genom 3-4 DHL postcentraler innan det kommer fram.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte en ansiktsmask som skulle vara en viss tillverkare och saftigt pris därefter. Med produkten hemma ser jag att det är en billig kopia. Visst jag får returnera den och får en ursäkt men det är inte okej någonstans att sälja varor som är kopior.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställde lite ovanliga prylar som inte fanns att finna på särskilt många ställen. Leverans inom 4 arbetsdagar. Saldorna stämde och det går att ringa butiken helt utan problem. Trevlig tillmötesgående personal. Skulle besöka dom live om det inte var så väldans långt härifrån :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställde en ryggsäck och fick en LifeStraw på köpet. Snabb frakt trots att det skickas från Skellefteå.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Har beställt en slöjdkniv utan problem.