Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Danmark. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Eurotoys SE har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2020-03-01 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Köpte en eldriven fyrhjuling till mina barn i julklapp. (Razor dirt quad) Eftersom dessa ej bör köras i vinterkyla fick barnen invänta värmen och vår son blev också väldigt sjuk vilket gjorde att det tog ytterligare tid innan dom fick premiärköra och packa upp dem. När det väl var dags så upptäckte vi att dom knappt tog sig framåt och efter några minuter gick de inte alls. Vi tog då kontakt med kundtjänst och beskrev enligt ovan för att göra en reklamation. Svaret vi fick var att dessa måste underhållsladdas för att hållas vid liv, information som vi inte fått vid köp. De ville inte hjälpa oss mer än att rekommendera oss att köpa nya batterier på Biltema och skruva isär dem. Första och sista gången vi handlade där.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Beställde en Intex-pool.
  + Bra service. Det visade sig att bottenventilen på vår pool läckte. Fick snabbt en lagnings-sats för denna säsongen och en ny pool för nästa säsong. Inga konstigheter, supporten fungerade bra!
  - Använder tyvärr Schenker vilket betyder att man i stort sätt måste ta en semesterdag för att ta emot varan. Inga vettiga utlämningsställe. Jag fick också förklarat för mig att de saknar spårning i Danmark, så det tar några dagar efter det att varan skickas tills det att den dyker upp på Schenkers spårning.

Internationella omdömen

(0.00) 1 omdömeEurotoys SE från våra medlemmar i Norge Översätt till svenska.