Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information VVSbutiken nu har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2020-05-08 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställde duschväggar. Vi leverans var ena skadan. Kontakta via mail fick snabbt svar och de skickade en ny utan konstigheter.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Väldigt bra butik att handla från.
  Svarar på mail ang, installation/funktionalitet och leverans inom 2 timmar vilket är väldigt bra i den branschen!
  Fick min pump levererad och installerad på en vecka trots en "oerhörd tryck" så här års.
  Klanderfritt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Bra priser, snabb leverans. VVS-butiken var vänliga att ringa och meddela att de inte kunde påverka transportörens avisering (som tyvärr var obefintlig!).
  Gott nog och ingen skugga på VVS-butiken!
  Trevligt bemötande vid kontakt.

  Rekommenderas! Här handlar vi igen om vi ska ha VVS-prylar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning
  ... vi fick svar på alla frågor, hjälp med beställning, snabb leverans. RUNTOM - allt helt fantastisk!!!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Beställning Leverans
  Trevligt bemötande av er personal via telefon.
  Bra priser. Lätt förståligt att handla via er hemsida.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställde 14 radiatorer, allt gick väl. Tre av radiatorerna var specialmått och jag fick en restorder på detta med tydlig leveranstid, och de levererades på angiven tid.
  Har varit i kontakt med dem både via mail och telefon, funkar bra!

  Nöjd kund!
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  99kr frakt och därtill 75kr för att betala med kort.. dåliga specar på hemsidan..blir dyrt att köpa en sak som kostar 100kr när adminavgiften är 175 kr :(
 • Hej!
  Tack för din kommentar.
  Vi har en fraktfri gräns på 2500 kr under den så tar vi ut en enhetsfrakt på 99 kr för små ordrar som läggs i våran webbutik.
  Du kan alltid välja att förskottsbetala då vi valt att ta bort expeditionskostnaden på dessa ordrar.
  Så tyvärr när det är en billig vara så kan frakten bli väldigt hög då vi tar ut en enhetsfrakt.
  Men kontakta oss gärna om det är en väldigt billig vara du vill köpa hos oss så kan vi se om det går att skicka med ett billigare fraktalternativ istället.

  Mvh
  VVSbutiken.nu

 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har idag 20160129 fått snabb hjälp av killarna på VVSbutiken.nu då min VVB gick sönder fick snabbt svar att dom kunde ordna fram en ny som jag kunde hämta samma dag.
  Detta tycker jag är SERVICE!
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Är bra på att leverera, men bedrövliga på att svara på frågor. Kommer helt enkelt inga svar på skickade mail. Lite komiskt med en hemsida som utlovar svar inom 24 timmar.
 • Vi på VVSbutiken.nu har som mottot att alltid svara på alla inkommande förfrågningar till oss inom 24 timmar alla dagar på året och detta gör vi!
  Då vi får in alla möjliga frågor till oss från bara prisfrågor, leveransfrågor eller specialfrågor kring nya produkter eller frågor kring hur man bäst gör en VVS installation tex på golvvärme eller en värmeinstallation tex.

  Detta gör att vi ibland måste ta fram mer fakta samt ta reda på mer info och då kan det dröja att vi återkommer på en förfrågan vi fått in till oss, men vi svarar alltid på alla inkommande e-post till oss inom 24 timmar och detta gör vi om det så är annandag jul eller en fredagsskväll i september... om det är så att vi ej kan ge ett omgående svar så meddelar vi att vi kommer återkomma så fort vi kan då vi själva ibland måste ta fram mer info för att kunna svara.
  Vi jobbar alltid för kundens bästa och vill helst kunna ge snabba svar men ibland går inte detta.
  Mvh
  Nils Karlsson
  VVSbutiken.nu

 • Utmärkt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har köpt blandare samt vvs mtrl här och det har funkat bra
  Fått bra "efterhands" support och snabba leveranser
  På minus är att man inte kan betala med kort
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Har handlat flera vvs varor här i omgångar och det är klockrent med support samt leverans service har både fått hem till dörren (stora varor) samt mindre paket via posten jag har inget att klaga på!
 • 8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag beställde en varmvattenberedare på en söndagmorgon och fick en bekräftelse på beställningen direkt. Hittills bra.
  Då först på tisdag kväll får jag en email från kundtjänst om att varan har fått höjt pris med 420kr och en fråga om jag vill ändå fortsätta med köpet.
  En snabbkoll på prisjakt visar att varan finns på en annan webshop till exakt samma pris som jag hade beställt den för hos vvsbutiken. Då vvsbutiken har en "100% lägsta pris - Prisutmana oss!" policy så skriver jag tillbaks till de och hänvisar till den andra webshopen. Då får jag ett svar att: "Vi kan inte sälja till det priset - innebär bara att vi byter pengar med dig!".
  Så "100% lägsta pris" är inte 100% alltså.
  Anledningen till att jag valde vvsbutiken från början var på grund av den tryggheten jag kände i samband med deras "100% lägsta pris" policy. När den policyn visade sig vara ren bluff eller bara en text för att locka till köp så känner att detta är ett oseriöst företag som jag verkligen vill varna andra för.
 • Hej!
  Tack för din kritik av oss gällande vår prisutmaning som vi har hos oss.
  Det är inte en prisgaranti utan en möjlighet för alla kunder att prisutmana oss om dom hittar en vara som dom fått offert på eller hittar i vår butik till ett lägre pris vi kan inte garantera ett lägre pris, det har vi alldrig lovat utan det vi lovar är att försöka matcha dom prisutamningar vi får då vi ej kan hålla koll på alla priser på marknaden själva.
  Och vi brukar till 99% lyckas med att få till ett bättre pris när vi får in en prisutmaning till oss.

  Men tyvärr så lyckas vi inte alltid, som i detta fallet så var den VVB du beställt prishöjd och vi hade ej hunnit gjort denna prisjustering hos oss och som vi talade om för dig så fick du välja att fortgå med affären till det nya priset eller inte och då vi försökte få till att kunna leverera till det gamla priset så tog det tyvärr till Tisdag att kunna svara dig då vi var tvugna att kontkta våran leverantör först.
  Du skickade sedan en prisutamning som vi sa att det var i princip att byta pengar med dig då det varit en prishöjning och det kan vi ej göra det rent företagsekomiskt, vi kan inte sälja varor med minus marginal det förstår nog dom flesta.
  Det är inte roligt när en kund inte är nöjd med oss men vi jobbar hela tiden för att alla våra kunder skall vara nöjda med oss och det tänker vi forstätta och jobba på att vara ärliga och seriösa så ni är alltid välkommna att "prisutmana" oss så skall vi göra allt vi kan för att matcha dessa priser ni skickar in.

  Vårt måtto gällande prisutmaning hos oss är:
  Det är enkelt, då vi inte kan ha koll på alla priser på marknaden så lovar vi alltid att försöka prispressa det lite till om du har fått ett bra pris av någon annan.

  Mvh
  Nils Karlsson
  VVSbutiken.nu

 • 8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Dålig
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Lade ner beställningen PGA missvisande information och dålig webbutik. De ser ut att ha fri frakt på sidan, men när man väl går till betalningen så får man en flummig fritext om att frakten varierar lite och kommer att talas om för dig via e-post (baserat på vikt).

  Det här är internet, inte din lokala gatubutik där man kommer överens om priset över disk. Följ med in i internetåldern helt eller börja sälja till pensionärer via katalog!

  Märk även väl att det inte går att betala med kort!
 • Hej!
  Tack för din kritik av vår webbutik detta är viktigt att få reda på om du som kund är missnöjd med något hos oss.

  Kort kan jag förklara vårt upplägg:
  Vi jobbar med att kunna hålla låga priser och detta innebär då att vi måste hålla låga kostnader och därför har vi en väldigt enkel e-butik som ej har så stora val möjligheter gällande webb administration tex olika fraktkostnader när kunder lägger en order hos oss under 2500 kr.
  Därför har vi valt att så fort det kommer in en order under 2500 kr som är vår fraktfria gräns på lagervaror så meddelar vi alltid kund vad den ev fraktkostnaden är och vi tar alltid bara ut själva omkostnaden utan pålägg eller att ta ett enhetspris som många andra gör vi tar bara ut den faktiska kostnaden för att det skall bli så billigt som möjligt för våra kunder.

  Gällande informationen om vad som gäller vid köp hos oss har vi all information gällande det under våra villkor och försöker vara så tydliga vi kan så det skall vara lätt att förstå tex gällande fraktfritt eller vad som gäller vid leveranser mm.

  Kortbetalning har vi ej valt att ej använda oss av pga stora transaktionskostnader för detta som vi ej vill lägga på kunderna, vi kommer att titta på detta då det finns en önskan från kunder att kunna betala med kort och ev under 2013 kommer vi att se över det och göra det möjligt att betala med kort hos oss!

  Mvh
  Nils Karlsson
  VVSBUTIKEN.NU

 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Klockrent! Bra råd. Snabb leverans enligt överenskommelse.
 • 8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Hade svårt att beställa. Kontosidorna på deras web fungerar inte. Annonserade priser gäller inte - Det verkar bara vara lockpriser som de inte står bakom. De tar inte kort utan kräver förskottsbetalning. Alla varningslampor lyser! Välj annan leverantör..
 • Hej!
  Vi hade för några dagar sedan problem med vår webbutik gällande just att skapa nya konto hos oss som nu skall vara löst enl vår leverantör av vårt system.
  Men det går alltid att ringa oss eller E-posta oss om man har några frågor eller funderingar kring att använda vår webbutik vi försöker att svar på all e-post inom 24 timmar alla dagar på året.
  Vi använder ej lockpriser utan vi försöker att lägga våra priser på lägsta pris nivå hela tiden det är vår enkla affärside!
  Och du har som kund alltid möjlighet att prisutmana oss om du har hittat en vara som har lägre pris än vad vi har då försöker vi alltid att ge dig minst samma pris eller ett ännu lägre pris.

  Däremot så händer det att vi får en prishöjningar på kort varsel ibland som vi ej hinner med att ändra i vår butik tex hände detta 1/9-2012 så det är troligen en sådan vara du tittat på hos oss som vi ej hade hunnit ändra priset på.

  Gällande betalning så stämmer det att vi ej tar kortbetalning p.g.a helt enkelt att det kostar förmycket på dessa transaktioner som vi ej vill påföra våra kunder.

  Och därför har vi förskottsbetalning eller mot vanlig faktura efter leverans som man kan välja om man ej vill betala i förskott.
  Vi är ett seriöst företag som följer alla köp villkor som gäller vid distansköp på internet vi har funnits i 6 år och tänker naturligtvis vara lika seriösa i fortsättningen du är välkommen tillbaka till oss Calle_N så hjälper vi dig att skapa ett konto eller se vad det är för vara du vill ha då vi ej hört något från dig gällande det du skriver om här.

  Mvh
  Nils Karlsson
  VVSbutiken.nu