Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Nöjda kunder
Alltid enkelt
Leverans direkt hem till dig

http://www.skanskabyggvaror.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Skånska Byggvaror har fått betyget (4.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  26 dagar sedan
  Köpte flera fönster och 2 altandörrar, nu har mittenglaset spruckit på ena dörren men då Skånska byggvaror anser att solen är orsaken till sprickan får jag ingenting på garantin. Skitkvalité så föreslår att ni väljer ett annat företag!
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Jag upplevde ingen kö allt var till belåtenhet
 • Dålig
  4 mån sedan
  Mycket dålig upplevelse. Beställde varor för att de var billigast och visades lagerförda, bara för att några dagar senare får ett preliminärt leveransbesked 10 veckor (!) senare!
 • 2020-06-14 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Helt värdelös respons då företaget skickar för små skivor till växthuset. Istället för att göra det enkelt för mig som kund så ska det ifrågasättas Ang deras egna fel. Onödigt lång tid för återkoppling. Onödigt otrevlig personal. Onödigt uselt kundbemötande. Helt enkelt värdelöst. Mitt råd är: handla nån annanstans!
 • Dålig
  1 år sedan
  - Vi hade varit i butiken i Göteborg flera gånger innan vi beställde vårt uterum. Aldrig kom någon säljare fram till oss och erbjöd sin hjälp.

  - Vi beställde på deras hemsida istället och från beställning till leverans gick allt fort och bra.

  - Under och efter leveransen började vår riktiga kontakt med företaget. Föraren lyckades med att slå till med ett paket mot ett annat och en dörr. Dörren fick repor på lacken och vindskivan knäcktes. Jag tog kontakt direkt och det skulle ta flera veckor att få ersättningsvaror så gick med på prisavdrag.

  - När sista steget med att sätta upp dörrarna börjades uppdagades det att dom inte hade skickat ett paket som innehöll monteringssats till dörrarna. Jag tog kontakt samma dag och fick besked att minst en vecka skulle gå tills vi skulle få varorna. Efter ett antal samtal med dom fick vi besked om att det skulle ta upp till tre veckor innan varan skulle skickas från lagret.

  - Kundtjänst får mitt bottenbetyg! För en dålig service och dålig kundmöten! Dom är allt annat än hjälpsamma, jag försökte komma på lösningar för att få varan snabbare (bl.a att köra 25 mil för att hämta varan) men allt verkade omöjligt för dom.

  - För att slippa onödig väntan rekommenderar jag att man läser igenom sitt köpeavtal och konsumentköplagen innan man ringer dom. Det behövs ingen stor lastbil för att leverera en liten låda och enligt köpeavtalet ska det skickas med posten. Vänta inte för länge med att be om att prata med chefen heller. Även om den som svarar i telefonen säger att chefen inte kan göra något då tar det bara några minuter innan problemet är löst.

  Det kan även nämnas att instruktionerna är så att säga värdelösa.

  Jag rekommenderar inte Skånska Byggvaror. Kvaliteten på varorna är bra med så fort en stöter på problem är det mycket tjafs som väntar!
 • Dålig
  1 år sedan
  Två gånger har jag varit dumsnål och köpt från dem, men nu aldrig mer. Jag kan ta att de har låg kvalitet på sina egna produkter, men det som gör mig förbannad och ledsen är deras arroganta, otrevliga, kaxiga och helt värdelösa service. De bryr sig inte om dig.

  Om du måste returnera något, byta eller har något annat problem - då är du körd.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställde en Palmako friggebod. Fick direkt en bekräftelse och leveransvecka. En vecka senare kontaktas jag och får ett datum för leverans. Senare även ett SMS som påminnelse dagen innan. Mycket bra system för att hålla kunden underrättad ang leverans. Under tiden från att jag lade ordern tills dess att den stod hos mig hann de sänka priset på produkten, de justerade även då ner mitt pris. Leveransen skedde på utsatt tid och datum. Klockrent än så länge.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Markiserna håller hög kvalitet, priset är bra och supporten är suverän.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Köpte fönster för ett par år sedan från skånska byggvaror. Vi blev mycket nöjda med dem och köpupplevelsen så nu har vi lagt en ny beställning.
 • Usel
  3 år sedan
  Mycket dålig kundupplevelse, leveransen tog 3 veckor och krävde 3 telefonsamtal och två mail till kundtjänst från min sida. Ingen kommunikation kring förseningen och när jag frågade skyller man ifrån sig istället för att erkänna och be om ursäkt. Skärpning!
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Ett fantastiskt dåligt företag rakt igenom.

  Köpte ett spa genom dem som jag ångrar.

  När pumpen gick sönder fick man kontakta dem om och om igen för att de skulle komma och laga. Trevlig gubbe dock som kom ut till slut men han var ju egen och hade inget med SB att göra.

  Isolerlocket är vattenfyllt och en söm gått upp.
  Får till svar att jag lyft locket i sömmen och inte i handtagen på sidan!
  När jag ber dem återkomma hur detta går till så får jag svar att garantin gått ut trots fem år.
  Ingen förklaring hur man lyfter 18 kg lock i sömmen men nej till garanti eftersom locket endast har 2 års garanti.
  De avslutar med att de alltid följer ARNs beslut dvs sluta fråga hur man lyfter i sömmen och var tyst! Otrevlig ton.

  Har nu beställt ett nytt lock för sura pengar 3400 kr men det skickar det fraktfritt!
  Eller vänta nu, de har en expeditionsavgift på 275 kr dvs en förtäckt fraktkostnad.

  Jag förutsätter att det finns med en beskrivning hur man lyfter locket i denna leverans.

  Driver själv ehandel och detta är ett praktexempel på hur man inte ska bete sig, inte konstigt att det går dåligt för dem.

  Passa er för Skånska Byggvaror.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Dålig och otroligt seg kundservice, har haft ett ärende som har legat öppet i snart 3 månader. Får auto-svar att de skall återkomma inom 5 arbetsdagar. Sjukt besviken på deras produkter som inte håller den kvalité som de utlovar. Så nä betala heller några kronor extra och få en bättre produkt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Nöjd
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Allt gick som det skall. Dokumentskåp Rdl 180 D levererades några dagar tidigare än prognos vid beställning.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Kanon nöjd.
 • 5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Skånska Byggvaror är ett företag att bara HELT stryka ur dina planer om du ska handla till huset! De är märkligt inkompetenta och jag undrar verkligen hur deras företagsledning resonerar - om de nu har någon.

  Jag behövde för en tid sedan ett helt vanligt fönster då ett trasigt hemma skulle bytas. Sökte upp SB´s hemsida och hittade efter en stund det jag sökte, klickade och beställde. Tänkte att det skulle väl vara en snabb affär då det angavs att produkten fanns i lager.

  Fick ett första mail om att leveransen skulle ta en vecka. Märkligt men ok då. När det gått ett antal veckor så hörde vi av oss. Då uppgav deras "kundtjänst" att NU skulle det minsann vara på gång. Efter ytterligare dryga veckan kontaktas de igen. Nu säger de att man försökt leverera fyra gånger men inte hittar adressen?! Men att ringa oss för vägbeskrivning eller kolla gps, det är inte aktuellt? Givetvis var det bara snicksnack, de har inte skickat det alls och nu hade det gått en månad.

  Så vi ringer igen och nu säger de att det ska skickas... vi har dock fått nog och avbokar ordern. Det finns andra som både kan och vill. Slut med detta? Icke! Häromdagen ringer Bring och säger att de har ett fönster att leverera! Upplyser dem om att det bara är att ta tillbaka till SB. Idag kommer så FAKTURAN för den avbeställda varan.... ny kontakt och de lovar skicka en kredit. På något vis känns det inte som att storyn är över. Men en sak är klar: ALDRIG mer en order till Skånska Byggvaror och jag avråder starkt alla andra från att ens tänka på dem som leverantör! Det finns massor av kunniga och snabba andra man kan vända sig till!
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Hej, köpte växthuset Odla med vanligt 3mm glas, som var en riktigt dålig produkt. Det blåser sönder varje vinter, byter efterhand till säkerhetsglas från glasmästaren men det är en rätt dyr operation. Hittills har jag bytt mer än hälften av glaset, och jag har spenderat många timmar på att plocka glassplitter i gräsmattan runtomkring.

  Jag försökte skriva detta som recension på deras hemsida men där får man inte skriva, verkar som de väljer ut recensioner själva, vilket i så fall är direkt bedrägeri.
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag har köpt två badrumsinredningar och den andra gången så köpte vi även en duschkabin,
  Vi kan bara konstatera att det inte är någon bra kvalitet vare sig på produkterna, instruktionerna eller för den delen supporten. Vill man få prata med supporten så får man bereda sig på att få vänta alldeles för länge. Fast efter ca 10 min så kan man få slå in sitt telefonnummer, men är man inte snabb så missar men den möjligheten. Vi har även försökt få kontakt med dem på mail, men då har det "försvunnit".
  Så vad vi har konstaterat är att vi handlar ALDRIG mer på Skånska byggvaror.
 • Acceptabel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Beställde en ytterdörr som skulle levereras inom 4-6 veckor. Det tog 7 veckor. Jag blev aningens missnöjd. Ett tips till er på skånska byggvaror för att få nöjdare kunder: säg istället att det tar 6-8 veckor. Om jag utefter dessa förväntningar då får min vara efter 7 v så blir jag istället en nöjd kund.
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Snabba svar på mail, snabba leveranser och bra priser. Vid problem så rättar dom till det direkt.

  Bättre än så blir det inte.