Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Klarna
Payson
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Kaptenkrok har fått betyget (2.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Usel
  6 mån sedan
  Beställde en handkontroll. Den var DOA. Kontaktade dom via mail men inte fått nåt svar på två veckor. Rekommenderas inte.
 • Usel
  9 mån sedan
  Fortfarande inte skickat varan efter kanske 2 veckor. Långsam kontakt på FB. Beställer aldrig härifrån igen.
 • 2018-10-14 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Verkar seriösa. Men kanske lite för långa leveranstider. Fick med ett spel och en extra spelkontroll i all fall som plåster på såren. För förseningen.
 • Bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Bra butik som skulle få ett högre betyg om man kunde välja att ta bort alla varor som inte finns i lagret på deras sida.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställde ett begagnat Wii. Skickades morgonen efter beställning. Kom fram väl paketerat. Själva konsolen var i bra skick.
  Får 2 stjärnor mindre för det är många varor som inte finns i lager, inkluderat den nyare versionen av Wii (black).
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har genom åren köpt många filmer på olika ställen och skaffat mig en stor filmsamling. Många filmer har jag tröttnat på, men inte kunnat bli av med, eftersom det är svårt att sälja när man kan hitta DVD:er på ICA för 10 kr styck. Mina filmer är rätt konstiga och okända, så de är svåra att ge bort också.

  Kaptenkrok är jättebra, för de köper alla mina filmer och ger mig mycket rabatt ("store credit") i utbyte. Jag kan alltså bli av med gamla filmer och få nya filmer till väldigt lågt pris, när väl rabatten dragits av. Det är en win-win-situation som är svåröverträffad och jag har därför bara köpt film hos de sedan jag upptäckte deras butik.

  Har skickat filmpaket och köpt grejer därefter 3 gånger nu och det har funkat väldigt bra. De har många roliga och intressanta filmer. Senaste gången jag gjorde en beställning (ungefär en månad sedan) fick jag filmerna 2 dagar efteråt och har redan kollat flera stycken.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har beställt ifrån Kaptenkrok 2 gånger nu. Första gången så köpte jag ett komplett GBA sp. Det skulle vara i utmärkt skick. Men plasten till batteri luckan var sprucken. Skulle inte säga att sprucken plast är utmärkt.

  Sedan så är frakten grymt seg! Det dröjer dagar innan dom skickar varorna. Jätte tråkig.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Dette er det mest useriøse selskapet jeg har handlet med noensinne. Det er helt ok at de har pre-order varer og at leveringstid kan variere, men dette selskapet forteller direkte usannheter og svarer sjeldent på henvendelser. Bestilte konsoll fra dem, bundle, som det var 2 ukers leveringstid på. Etter 1 mnd og ett par mail fikk jeg endelig svar at det var forsinkelser fra deres leverandør. Varen skulle sendes mandag etter henvendelsen, noe jeg fikk skriftlig. Det kom aldri noe vare, etter 2 mail uten svar ringte jeg til slutt. Da fikk jeg vite at det var merkelig at pakken ikke var sendt for den lå jo klar. Fikk da beskjed om at den ble sendt tirsdag eller senest onsdag. Onsdagen kom og fortsatt ingen pakke sendt. Jeg meldte selskapet for svindel via min bank, og dagen etter kom det plutselig beskjed om at en vare skulle sendes.

  Elendig kundeservice, svarer ikke på mail. Elendig oppfølgning, lover å sende varer uten å gjøre det. Ingen form for tilbakemelding om at varer eventuelt er forsinket eller at det har skjedd noe.

  Kommer ALDRI til å handle noe av de her igjen og håper ingen andre opplever det samme som meg.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har handlat några gånger från kaptenkrok. Här kommer min bedömning:
  Jag drog mig för att köpa från kaptenkrok första gången eftersom F-skatt saknas sedan 2008. Varför F-skatt togs bort kan vara för att företaget blev en hobbyverksamhet. Det finns många företag som är oseriösa i den här världen. Men jag chansade och köpte några varor. De kom fram utan några problem.

  * Snabb leverans med okej paketering
  * Bra priser. Inga överdrivna priser som vissa andra butiker lägger på för att mjölka ut sina kunder
  * Sortimentet är okej. Men det kommer inte in så många nya varor. Så man kan inte jämföra den här sidan med de större aktörerna på den svenska marknaden.
  * Hemsidan är lätt att hitta på. Men den är lite uråldrig. Saknar även ett filter för att ta bort produkter som inte finns eller är slutsålda.
  * Jag har inte varit i kontakt med kundservice, så jag har inget att säga om det.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har handlat av kaptenkrok.se många gånger och aldrig blivit missnöjd! Deras begagnade varor har alltid varit i mycket bra skick, och priserna är minst sagt rimliga.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bara positivt! Efter dryga årets letande finner man sina eftersökta produkter! Mailar Kapten Krok och får svar på en timme. Ringer för kompletterande frågor och får svar direkt. Varorna vid hemma och uppackade efter mindre än 48 timmar och de är i utmärkt skick. Som sagt: Bara positivt!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Grymt bra bemötande o service!
  Utbudet är bra! Kan bara rekommendera! ????
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Tydlig information med uppdatering via mail kring beställningen. Fantastiskt förpackat med massor av extra skydd! (Köpte en stor och tung bok som ska stå i bokhyllan, varav detta var viktigt).
  Snabb leverans (Över natten).
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Gillar Kapten Krok hittat många bra filmer. Bra frakt och bra betalnings alternativ
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Vi mailade dem 1 dag senare, när vi beställde och dem svarade inte ens. Vi skulle avbeställa för att min mamma hade beställt fel grej. FYFAN VAD DÅLIGT!
 • När du mailade oss hade varan redan postats och inte mycket vi kunde göra åt det. Vi postade varan samma dag som order inkom. Självklart hade det varit bättre om vår leverans varit långsammare så vi hade hunnit stryka din order men vi försöker skicka ordrar så fort vi kan. Vi informerade dig även om att det var möjligt att returnera enligt ångerrätten, vilket du dock valde att inte göra.

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Snabb leverans, mycket bra priser och varor jag beställt har alltid varit i fina skick. Jag kan verkligen rekommendera Kapten Krok!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställde en vara runt 23:30 på en tisdag, fick hem varan i brevlådan på torsdagen samma vecka. Mycket bra pris jämfört med konkurrenterna.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte ett regionsfritt NES till hutlöst pris eftersom man iallafall vet att det kommer att fungera, och om inte har de ju en väl tilltagen hela 3 månaders garanti. RF-kabeln som medföljde fungerade inte, och när jag ringde om det fick man bemötandet som att man var dum i huvet och att det var helt självklart att man skulle köpa en AV-kabel till. Sen fungerade inte regionsupplåsningen heller, och efter att ha mailat och ringt upprepade gånger till slut fått tag i de fick jag lika dåligt bemötande av samma person. Det är tråkigt för det finns ju inte så många butiker som säljer retro så man har inte så stort val, men jag kommer nog att välja andra butiker/privatpersoner att köpa sånt här av i framtiden. Priserna är dyra också.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställning
  mitt första köp svårt att bedömma då jag inte fått varorna ännu, men jag återkommer.har nu fått mina varor och jag är mycket nöjd.
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Det är svårt att vara perfekt men den här butiken kommer rätt nära. Förstår inte alls klagomålen här på prisjakt om det inte är konkurrenter som försöker rösta ner betyget.
  Den nya butiken ligger på min hemort och jag har förstahandserfarenhet av hur butiken är.
  Personalen kollar skivor väldigt noggrant när de köper in och att de skulle sälja sönderrepade skivor låter helt absurt då deras proffs-slipmaskin går non stop hela dagarna och gör skivorna helt spegelblanka. Det verkar alltid vara förskräckligt mycket att göra men jag har då aldrig sett att kunder som kommer in har problem med att få grejer bytta när det varit något fel. Dessutom verkar teknikern riktigt kunnig och hjälpsam då han gärna ger lite tips när man har tur nog att få prata med honom. Inget ont om retrospelsbutiken som också är riktigt bra men väldigt ofta får man helt enkelt lite bättre betalt på Kapten Krok. De verkar ha bättre koll på aktuella priser. En riktig pärla till butik helt enkelt.
 • Ganska dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställning Leverans
  Den är bra , man får hem bra grejer
  Men det stora minuset går till det bedrövliga bemötandet utav kunder
  Alla produkter var inte funktionsdugliga
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställning Leverans
  mycket bra och mycket bra hittils får 10 av 10 i betyg från mig
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Utmärkt butik att handla från, snabb leverans och bra priser.
 • Usel
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställde ett spel i början på januari. Jag har både ringt (4 gånger) och mejlat (3 gånger). Vid ett enstaka tillfälle kom jag fram via telefon, trots att jag ringt under deras skrivna öppettider. Detta var två veckor efter beställning och de lovade att kolla upp det så fort de kunde. En vecka till gick. Den veckan ringde jag tre gånger utan svar samt mejlade två gånger som inte heller de besvarades. Jag valde då att skriva till dem på Facebook där jag så småningom fick veta att spelet inte längre finns i lager och att jag skulle få pengarna tillbaka. Nu har det gått en vecka till och inga pengar har dykt upp på mitt konto. Dåligt. Dock har jag lite förståelse då de har flyttat lokalen de senaste två veckorna, men jag gjorde min beställning för en månad sedan..
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställning Leverans
  Jätte bra och trevlig person jag pratade med i telefon. Klart de får högsta betyg :)
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställning Leverans
  Vetav erfarenhet att leverans går snabbt och smärtfritt!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställning Leverans
  Mycket bra service och mycket tlmötesgående vid telefonkontakt med personal
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställning Leverans
  Kaptenkrok is very bra på retro stuff!!
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställning Leverans
  kommer bli mycket nöjd
 • Mycket bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra packat men längre leverans tid
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställning Leverans Retur
  kommer bli mycket nöjd med dom spelen dom jag beställt innan har varit mycket bra också ett minus var att att ett inte funkade på ni dator
 • Bra
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Bra priser och rätt snabba leveranser, verkar som dom har förbättrat sig betydligt på den punkten, kunde vara rätt slöa förr, i alla fall för cirka 2 år sedan.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställning Leverans
  Jag har inte fått spelet än, men allt har varit bra hittills!
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Beställning
  Spel som har kommit till den fysiska butiken genom beställning från hemsidan har inte alltid meddelats om när varan är inne i butik.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställning Leverans
  Alltid nöjd med mina köp. De krånglar aldrig.
 • 6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställning Leverans
  Detta omdöme är under utredning
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Beställning Leverans
  Jättesnabb leverans.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Beställning
  Jag tycker dom är bra jobbar snabbt med ordern.
 • Utmärkt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Utmärkt och imponerande service
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Beställning
  varorna fungerar perfekt!
 • 7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Beställning Leverans
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Jag älskar denna butiken både online och den faktiska butiken.
  Dom är trevliga och har bra service, har inte haft några problem med dom alls.
  Har inget att klaga på när det gäller den mailkontakt man har haft med dom, samt att när man är i butiken så märker man att personalen är kunniga och är villiga att ge alla råd dom kan ge dig.
  Om jag någon gång mot förmodan skulle stöta på problem så känner jag att dom skulle fixa det fort och lätt.
 • Usel
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Köpte ett spel som var sönderrepat några månader tillbaka, och precis som andra, aldrig fått svar på mina (2) mail. Som tur var det inte något dyrare så jag kan leva med det.
 • detta är inget vi känner igen alls, vi har ingen obesvarad reklamation via nätbutiken angående repig skiva köpt från oss. Har du köpt spelet via butiken i Göteborg tar du produkten med dig dit. Återkom till oss med info om ditt köp. Alla spel som skickas från webbutiken granskas manuellt och vi skickar inga repiga skivor.

 • 7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Mycket bra
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Det gick relativt snabbt att få spelet men de har inte den bästa kundservicen. Skrev till dem men fick aldrig svar.
  Sen tycker jag att priserna var väldigt höga; då det var ett PC spel (begagnat) som inte är rätt så nytt men inte heller otroligt retro. Och frakten gjorde det ännu dyrare.
  Men, jag ska inte klaga. Fick spelet i alla fall, och det är awesome. Kanske handlar av dem igen!
 • Perfekt
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Den klart bästa retrospelsbutik som jag varit på och jag har handlat hos flera eftersom man är gammal tvspelsfreak.........
  Får alltid den hjälp som behövs, finns inte spelen i butik som jag vill ha så beställer dom hem det genom deras webbsida om det finns i lager.
  Man får alltid ett trevligt bemötande av personalen som jobbar där även om dom har mycket att göra.

  Jag köpte ett Acecard till barnen, kom hem och klantade till det rejält.
  Åkte in till butiken och fick hjälp på plats.
  Problemet löst och man kunde åka hem igen och alla var glada.

  TACK !

  BRA SERVICE !

  ÅTERKOMMER GÄRNA OCH HANDLAR MER............
 • Usel
  8 år sedan
  Uppdaterat: 8 år sedan
  Jag är tyvärr inte nöjd med denna butik då jag ringde in och skulle beställa lite grejer. Efter att ha pratat med säljaren på kapten krok så lovad han mig att han skulle fixa fram mer grejer. Ringde först efter en vecka: Inget har hänt. Ringde efter en vecka till: Inget har hänt. Osv osv. Detta på gick i flera månader utan resultat! Helt värdelöst ingen hjälp alls! Slutade med att jag köpte grejerna på annat håll! Vilket jag skulle rekommendera till er också! Tråkigt!
 • Tråkigt att du är missnöjd! Dock undrar vi hur din dialog med oss sett ut? Du har inte varit i kontakt med vår kundsupport eller vår postorderavdelning om detta. Möjligtvis har du ringt till vår butik i Göteborg och talat med någon där. De har ingen möjlighet att skicka eller beställa saker därifrån utan endast kontakta dig om något dyker upp i inbyte eller liknande. Detta måste röra sig om ett missförstånd från din eller vår sida.

  Återkom gärna med vad du beställde och om du kommer ihåg vem du talade med. Du kan kontakta oss på info@kaptenkrok.com eller ringa kontoret i Bollebygd på 033-289120

  Vi hoppas du hör av dig om detta då vi har intresse av att förbättra och förtydliga våra egna rutiner så att liknande missförstånd eller misstag inte inträffar i framtiden.

  mvh Patrik

 • Usel
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  En riktigt dålig butik! Fick först fel spel som dessutom var fylld med repor som gjorde att man inte kunde spela (tycker att de borde putsa skivorna innan) Sen tog det sex månader att få tillbaka återbetalningen.

  Det är ingen idé att mejla dem för de har ett idiotiskt system som gör att vissa e-postadresser (hotmail, yahoo och några andra vanliga) hamnar i deras skräp post, inte kommer fram eller en liten chans att mejlet gör det... Det här förklarade de när jag ringde dem.

  Den här butiken verkar vara en 50/50 butik när det gäller bra eller dåligt: I vissa fall lyckas de (ni som ha gett en 10 i betyg) och i andra fall är de riktigt lata eller dåliga (vi som gett butiken en etta).

  Det är på egen risk om du ska beställa via Internet från den här butiken, själv skulle jag besöka butiken i stället men jag bor på andra sidan Sverige vilket gör det svårt.
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Grymt bra personal till skillnad från de större firmorna, man får alltid bra med hjälp och support.

  Nypris på begagnade spel? Jag lade in en beställning på God Of War III och den gick på 450 spänn medans andra kedjor tar 599 för begagnat.

  Fortsätt så gubbar!
 • Perfekt
  9 år sedan
  Uppdaterat: 9 år sedan
  Bara positivt bemötande, fanastiskt att kunna byta in gamla spel och få flera hundra för att kunna köpa bättre beg i princip nyskick. Har ju även spel som utgått ur sortiment. Hemsidan ska snart tydligen bli bättre och utbudet varierar ju på vad folk lämnar in, populära titlar går ju åt mer.
  Men jag kan varmt rekommendera.
  Lämnade in lite gamla gamecube-spel och wii-spel och fick drygt 1600:- köpte för ca hälften och fick tillgodokvitto att kunna använda när man beställer via nätet ( större utbud än butiken vid backaplan).