Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Årets e-handlare 2020
Trygga köp och leveranser
Rådgivning 020-25 00 25

https://www.bygghemma.se

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
SveaWebPay faktura
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Bygghemma har fått betyget (7.42)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  15 dagar sedan
  Uppdaterat: 10 tim sedan
  Beställning
  Snabbare leverans än utlovad! Däremot ingen faktura ännu, men den kommer väl.
 • Dålig
  20 tim sedan
  Lockar med ”se priset” för att sen makulera efter beställning. Grymt missnöjd! Rekommenderar ej denna sajt.
 • Dålig
  21 tim sedan
  Rear först ut en vara, makulera sedan ordern. Beställ inte av dem om ni verkligen behöver det ni köper, för det finns ingen garanti på att de verkligen skickar de.
  Skitsida och skitföretag, undvik.
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Uppdaterat: 1 dag sedan
  Beställning
  Mycket bra grejer är super nöjd
 • Dålig
  1 dag sedan
  Lockar med reapriser för att senare makulera ordern, riktigt dåligt. Skyller på orimligt pris ... inte alls orimligt om man rear ut något, men man hade väl inte tillräckligt många.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 1 dag sedan
  Beställning
  Jag har beställt online, men inte fått orderbekräftelse eller våran. Sen får jag fråga från Prisjakt om hur jag upplever att handla hos Bygghemma...
 • Dålig
  1 dag sedan
  Köpte en produkt av dem och betalade direkt. Nu i efterhand vill de makulera ordern för att de tycker att de satt fel pris. Enligt konsumentköplagen så har vi ingått ett avtal så fort det är betalt. Ett avtal som är giltigt och inte går att häva utan båda parters medgivande.
  Har nu gjort en anmälan till ARN. Rekommenderar fler göra en anmälan till ARN, det är gratis och ju fler ärenden mot samma butik ju större påverkan har det.
  Det bygghemma.se håller på med är olagligt då det är ett avtalsbrott.
 • Perfekt
  2 dagar sedan
  Uppdaterat: 1 dag sedan
  Beställning
  Lätthanterad hemsida, smidigt köp.
 • Dålig
  1 dag sedan
  de levererar inte vad de lovar. makulerar order även när de initialt har dragit pengarna vid köp. Uselt
 • Dålig
  1 dag sedan
  Handlade en vara som jag betalade, fick kvitto. Fick sedan mail att ordern makuleras pga att fel.pris satts. Bedrövlig aldrig mer denna butik. Skojare!
 • Dålig
  1 dag sedan
  Ser att många har haft samma problem, är det ens lagligt det där, får väl stå för konsekvenserna dom har gjort , riktigt, riktigt dåligt
 • Dålig
  1 dag sedan
  Så dåligt! Samma sv-stav som andre nämner.
 • Dålig
  1 dag sedan
  Bedrövligt att de makulerade min order. Var uppenbart att det inte var fel prissatt utan bara de som inte var beredda på hur många som skulle köpa efter att varan fått spridning i en grupp på facebook.
 • Dålig
  1 dag sedan
  Beställde produkt, fick orderbekräftelse, betalade.

  Flera dagar senare får jag mail med texten "Tyvärr måste vi meddela att på grund av ett tekniskt fel så har ett ej marknadsrealistiskt pris genererats. Vi beklagar det inträffade och kommer därför dessvärre att makulera din beställning. Har du gjort köpet med kort eller direktbanksbetalning kommer vi automatiskt att återföra pengarna till det konto som användes vid köpet. Återbetalningen tar 1-3 bankdagar."

  SÅ dåligt, har ni gjort fel - stå för det, bit ihop och ta förlusten. Låt inte kunden lida för att ni gjort fel!

  Skandal.
 • Dålig
  1 dag sedan
  Beställde som många andra på en super deal som dom hade på flera varor som dom dagen efter annullerade pga ”tekniska problem” fast det stod en skylt med se priset för att utmärka att det var en special deal. Trots att man betalat och fått kvitto annullerades ordern! Uselt!
 • Dålig
  1 dag sedan
  Beställde på rea men dom tyckte väll efter ett tag att reade priset inte var ok och markulerar ordern fast pengarna hade dragits
 • Dålig
  1 dag sedan
  Skojare, lockpriser och sedan makuleras din order
 • Dålig
  2 dagar sedan
  Intressant att ha bluffpriser som strategi för att driva trafik!
 • Dålig
  2 dagar sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  Köpte en vara som de hade som dagens deal, dagen efter kom ett mail där de påstår att priset inte var marknadsrealistiskt och att ordern hade makulerats. 70% rabatt är möjligtvis riktigt bra, vilket gjorde att jag slog till. Men inte orealistiskt då många rear småvitvaror till 70% rabatt.
  Bygghemma borde få ordning på sina prisrobotar innan de slösar kundernas tid och lånar pengar av dem.
 • Usel
  2 dagar sedan
  Samma erfarenhet som "falerts". Makulerar order på artiklar som de har som kampanj på hemsidan med hänvisningen att priset var felsatt.
 • Usel
  2 dagar sedan
  Uppdaterat: 2 dagar sedan
  Avrådan från att beställa från denna butik.
  Jag prisbevakade en produkt som Bygghemma sänkte priset på och jag la en beställning.
  Betalade och fick en orderbekräftelse, allt frid och fröjd.

  Dagen efter fick jag utan vidare förklaring ett mail om återbetalning utan någon som helst förklaring. Jag fick ringa upp kundtjänst fick svaret att vi satte fel pris och därför makulerade vi din order. "Vi kan ändra priserna hur som helst om vi tycker att dom är fel även efter beställning". Svårt att lita på ett sådant företag.
 • Mycket bra
  4 dagar sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  Beställning
  samma vara billigare pris.
 • Perfekt
  13 dagar sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  Beställning
  RÄTT Pris - SNABB Leverans !
 • Dålig
  3 dagar sedan
  Gör dig själv en tjänst och handla någon annanstans, beställde en vara men fick en helt annan vara levererad. Fick sedan sitta i deras enorma kö till kundtjänst i en timme. Jag blev lovad att få återbetalning då jag satt utan vara samt att de debiterar kreditkortet. Väntar fortfarande på återbetalningen efter veckor. Uruselt! Gör dig själv och din hälsa en tjänst och handla någon annanstans, jag har handlat massor via nätet men aldrig varit med om något liknande.
 • Dålig
  4 dagar sedan
  Usel kundservice. Köpte hyllplan från Lundmarks med utomordentligt dålig kvalitet. Massor av kvisthål, spacklade med träspackel. Barkbitar i hyllplanen. Minst 25 kvisthål per hyllplan och flisor i kanterna. Bygghemma svarar att trä är ett naturligt material. Jag anser inte att dålig kvalitet kan ursäktas med att trä är ett naturligt material. Använd inte Bygghemma för får ni problem så är man inte hjälpsamma
 • Mycket bra
  19 dagar sedan
  Uppdaterat: 5 dagar sedan
  Beställning
  Fungerat utmärkt, nöjd med onlineköpet o hemsidan.
 • Knappt godkänd
  5 dagar sedan
  Köpte och betalade kommod, handfat, blandare och bottenventil. Det visade sig att kommoden slutat tillverkats medan bladare och bottenventil skickats. Man erbjöd sig att annullera ordern men betalade enbart tillbaka kommod och handfat. Vad ska jag med en blandare utan handfat till??? Uselt bygghemma, ingen ersättning erbjöds jag i för att köpa ny kommod/handfat heller.
 • Dålig
  5 dagar sedan
  Fick en trasig diskmaskin som jag reklamerade. Sa att jag behövde en diskmaskin men det tog 6 dagar innan dom hörde av sig och då hade jag ringt 2 ggr och frågat hur det gick. Dom vill att jag ska boka en servicetekniker och laga en ny maskin. Jag vill häva köpet pga att det har tagit för lång tid. Har gått 3 veckor utan lösning.Dom hotar med paragrafer och det går flera dagar innan dom hör av sig. Dom sa att jag kan göra en retur men då ska jag stå för frakten och så kan det bli prisavdrag på upp till 100% för att jag skickar tillbaka en trasig vara. Det är dom som skickat en trasig vara.
 • Perfekt
  16 dagar sedan
  Uppdaterat: 6 dagar sedan
  Beställning
  Trevligt och kunnigt bemötande.
 • Perfekt
  17 dagar sedan
  Uppdaterat: 8 dagar sedan
  Beställning
  Mycket bra hemsida, lätt att hitta de uppgifter som man behöver för att genomföra köpet. Fraktfritt och snabb leverans.
 • Perfekt
  9 dagar sedan
  Lätt att beställa varorna
  Hälsningar Dan 😊
 • Perfekt
  11 dagar sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Beställning
  Smidigt hela vägen. Beställde fönster en torsdag, men vi ändrade oss under helgen och skickade ett meddelande. De ringde oss måndag förmiddag och löste det. Beställningen makulerades och vi beställde nya direkt. Upplevde inga problem
 • Perfekt
  26 dagar sedan
  Uppdaterat: 11 dagar sedan
  Beställning
  Det fungerade bra att beställa varan.
  Sedan var det längre leveranstid mot utlovat.
  Varan fanns inte i lager för tillfället.
  Men efter det gick det bra.
 • Dålig
  12 dagar sedan
  En varning är på sin plats för Bygghemma och deras kundservice. När något går fel så går det också fel hos Bygghemma. Köpte garderobsdörrar med utlovad leveranstid på 2-3 veckor, det tog 7 veckor. När jag reklamerade skenorna som följde med dörrarna till kundtjänst så har jag nu väntat ytterligare 6 veckor på att få svar och en lösning problemet. Beställer nu från en annan leverantör och aldrig mer Bygghemma.
 • Ganska bra
  13 dagar sedan
  Uppdaterat: 12 dagar sedan
  Beställning
  fungerade att handla på nätet
 • Perfekt
  24 dagar sedan
  Uppdaterat: 13 dagar sedan
  Beställning
  Mycket att välja på. Bra priser. Ingen frakt.
 • Ganska bra
  16 dagar sedan
  Uppdaterat: 15 dagar sedan
  Beställning
  Skulle köpa tapeter på en annan site men såg att det var kampanj på dem här så handlade på bygg hemma för jag har handlat här förut. Efter köpet när jag kollade på kvittot såg jag att de tagit ut 99kr expeditionsavgift. Spelar ingen roll då tapeterna fortfarande blev billigare här men tycker inte riktigt det är ett schyst konkurrensmedel. Klart företag hamnar lägst vid prissökningar men då vill man ju inte att det tillkommer en extra kostnad som inte är en fraktavgift så klart. Hade jag bara köpt en rulle tapet hade Bygg hemma inte varit billigast längre.
 • Usel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 16 dagar sedan
  Blev lovad leverans inom 2-3 veckor till en början. När leveransdagen passerade så fick jag ett nytt mejl där leveransdagen var flyttad ytterligare 5-6 veckor. Kul att ligga ute med pengar.

  Lita inte på alla omdömen lämnade i nätbutiken. De har ju inte ens fått varan levererad än.
 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Uppdaterat: 16 dagar sedan
  Beställning
  Bra urval, snabbt, smidigt
 • Perfekt
  20 dagar sedan
  Uppdaterat: 16 dagar sedan
  Beställning
  Känns som att man handlar in affären. Tillmötesgående på chatten (med förslag på rätt vara just till mig). Finns mycket mer produkter än jag trodde. BrA priser. Lätt Att handla och betala. +5 på en femgradig skala
 • Mycket bra
  17 dagar sedan
  Uppdaterat: 17 dagar sedan
  Beställning
  Snabbt och enkelt. Inga problem. Förvånad att det löstes så snabbt.
 • Perfekt
  28 dagar sedan
  Uppdaterat: 17 dagar sedan
  Beställning
  det är billigt och bra produkter
 • Dålig
  18 dagar sedan
  Köpte en golvlampa från Bygghemma. Den levererades snabbt men när jag satte ihop den så visade det sig att den var exremt ostadig. Riskerade att tippa omkull vid minsta beröring.När jag påtalade problemet så fick jag besked om att de skulle hjälpa mig men nu helt plötsligt får jag besked om att de avvisar min reklamation och avslutar ärendet. Jag vågar inte använda lampan då den kan tippa och vad händer om den skulle landa på något som kan antändas?? Extremt dåligt av Bygghemma. Handla inte där!
 • Mycket bra
  28 dagar sedan
  Uppdaterat: 18 dagar sedan
  Beställning
  Helt okey inga överraskningar, så jag kommer att fortsätta handla.
 • Mycket bra
  20 dagar sedan
  Uppdaterat: 19 dagar sedan
  Beställning
  Enkelt att beställa. Flera val för betalning. Kort leveranstid (beställde igår, har inte fått varan ännu men brukar komma inom ett fåtal dagar efter beställning.)
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 19 dagar sedan
  Beställning
  Snabb leveranstid, mycket information om varorna.
 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Uppdaterat: 19 dagar sedan
  Beställning
  Toppen, funkar jättebra
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Uppdaterat: 21 dagar sedan
  Beställning
  Snabbt och enkelt. Trevligt bemötande
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Uppdaterat: 22 dagar sedan
  Beställning
  Över 1000kr billigare än lokal lev
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 22 dagar sedan
  Beställning
  Snabb leverans. Bra priser.