Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Allt inom längdskidor & vinter
Ring oss gärna: 0251-650070
Fri frakt och stort eget lager

https://www.skistart.com

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Skistart har fått betyget (7.63)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Beställning
  Tydligt och smidigt!
 • Knappt godkänd
  20 dagar sedan
  Beställning
  Tycker inte att jag ska behöva betala för returfraktsedel, om jag blir tvungen att sända tillbaka varan. Jämför med andra företag jag handlar med.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställning
  enkelheten
 • Bra
  1 månad sedan
  Beställning
  Bra service
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Skistart var en klar femma förr, men tyvärr ska jag aldrig mer handla där.

  Köpte ett par längdskidstavar; bild, beskrivning och priset lockade, tyvärr kom stavarna med en helt annan handrem som inte ens går att använda.
  Kontaktade kundtjänst men dem skyllde ifrån sig på SkiGo som skickat dem stavar med annan handrem. Dem erbjöd att jag kunde få skicka tillbaka stavarna och förklarade att dem lagt till text i beskrivningen att det inte är BOA rem, dessutom sänkte dem priset med 200kr ytterligare....snacka om att bli lurad.
 • Hej! Tack för ditt omdöme. Vi ber om ursäkt för att det har blivit fel med din beställda produkt. Dock så tolkar jag tolkar det du skriver som att kundservice har försökt erbjuda dig en lösning på problemet? Du får mer än gärna återkomma till oss så ska vi kika på ditt ärende och hitta en alternativ lösning. Glad påsk! / Teamet på Skistart

 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställning
  Snabb leverans
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Snabba
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Efter att ha lagt ordern för en dryg vecka sedan har jag inte hört något alls, trots både mail- och chattfrågor. Och jag kommer inte fram på telefonen.

  Om ni har hög belastning måste ni gå ut med det på er hemsida, alt. berätta hur lång tid man behöver räkna med innan ni svarar på mail.
 • Hej Erik! Tack för att du hör av dig. Det här låter inte bra! Vi finns tillgängliga både på chatt, mail och telefon - vi har inte några tekniska problem med dessa kanaler. Vi vill hjälpa dig med ditt ärende på en gång - men jag skulle behöva veta lite uppgifter av dig. Då jag inte kan se din mailadress här, så behöver jag be dig att kontakta oss igen - ring oss gärna på 0251-650070.

 • Usel
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  Betalade orden och fick bekräftat leveranstid. Hörde sedan inte av Skistart. När jag kontaktade dem då leveranstiden hade överskridits fick jag medelande att de inte visste när de kunde leverera.
 • Hej! Tack för din feedback. Det här låter inte alls bra! Jag skulle mer än gärna vilja komma i kontakt med dig och kika närmare på ditt ärende för att se vad som kan ha hänt. Vänligen hör av dig till vår kundservice så att vi får reda ut detta. Tack på förhand!

 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning Leverans
  kunnigt, snabbt & utbud!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställning
  Trevligt bemötande och proffsig information
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra service och enkel kontakt med företaget. Konkurrenskraftiga priser
 • Ganska dålig
  3 mån sedan
  Beställning Leverans
  Tråkigt när man först får en orderbekräftelse och sedan är produkten restförd när leverans sker utan någon info om när leverans sker.
 • Hej! Tack för din feedback! Vi ber om ursäkt för det inträffade. Jag tolkar det som att du handlat en beställningsvara. Beställningsvaror har något längre leveranstid då vi vid orderläggningen av olika anledningar inte har produkten i lager. Vi gör allt vi kan för att så snabbt som möjligt få hem din beställda vara:) / Teamet på Skistart

 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag fick hem ett par Fischer speedmax Classic precis innan jul som jag efter nyår nu testat 3 dagar i Grövelsjön. Jag har endast åkt på fina välpreparerade spår men noterade efter andra passet ett slitage på båda skidorna bakom bindningen där belaget på sidorna nötts ned, på ett ställe ända ned till kärnan. Det finns inga spår eller tecken till någon grav slitning på själva glidytan på belaget utan bara på kanterna. Alltså inget grus eller annat som slitit på belaget. Jag äger 4 andra par skidor och har aldrig upplevt något liknande tidigare. Med tanke på hur jag kort tid jag använt skidorna och under de förhållanden jag använt dem tycker jag slitaget är helt orimligt vilket jag påtalat för Skistart. Skistart menar att det är jag som orsakat skadan vilket naturligtvis stämmer då jag åkt på skidan men slitaget står inte i paritet till hur de använts. När jag skrev en recension på skistarts hemsida att skidans belag inte håller måttet precis som här tog man bort recensionen. Det blir väldigt svårt för Skistart att upprätthålla en trovärdighet gentemot sina kunder då man inte kan lita på deras nöjd-kund garanti och heller inte släpper igenom negativa recensioner.

  Skidan hade inte heller ett spann som motsvarade det jag angett när jag lade beställningen vilket gör att den inte går tillräckligt bra för de förhållanden jag önskat.

  Med detta sagt kan jag inte rekommendera att man köper sina skidor från Skistart.

  Hej, tack för att ni återkopplade och ändrade uppfattning. Mycket bra hanterat. Fick ett par finare skidor i utbyte. Stor eloge! Med vänlig hälsning, Simon
 • Hej Simon! Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för det inträffade! Vår kundservice kommer att ta kontakt med dig igen för att reda ut detta och hjälpa dig. Vi vill självklart att våra kunder ska vara nöjda och känna att de alltid får den hjälp som de behöver. Invänta samtal från kundservice :) /Teamet på Skistart

 • Perfekt
  3 mån sedan
  Beställning Leverans
  Så smidigt som jag kunde önska med betalningen och frakten. Inget krångel och det gick snabbt, så jag är helnöjd.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Beställning Leverans
  Supersnabb leverans och bra priser!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra utbud och pris. Snabb leverans.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Beställning Leverans
  Mycket imponerad av det professionella bemötandet. Klockren tillgänglighet på hemsidan och inga problem att få ytterligare information från kundtjänsten. Rekommenderar starkt denna återförsäljare. Dessutom var produkten av mycket hög kvalitét. Blir inget problem att ta sig igenom Vasaloppet på rekordtid med såna stavar!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra köphjälp både på telefon och mail.
  Kunnig och hjälpsam personal. Snabb leverans.
  Rekommenderas!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Beställning Leverans
  Smidigt och bra grejer
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Beställning
  Snabb hantering och leverans
 • Ganska dålig
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Väntar på leverans som skulle ta 2-5 dagar. Nu har det gått 8 dagar och har inget hört från er.
 • Hej! Tack för din feedback! Vi ber så hemskt mycket om ursäkt för förseningen i din order. För att kunna se vad som kan ha skett så skulle jag behöva lite uppgifter från dig. Vi skulle uppskatta om du kunde återkomma till vår kundservice med ditt ordernummer så att vi kan hitta en bra lösning och självklart hitta en kompensation för det inträffade./ Teamet på Skistart

 • Usel
  4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Långsam leverans och ingen information- Det skulle tagit två till fem dagar enligt beställningen men tog elva vardagar innan det skickades och 12 vardagar innan jag fick det. Fick ingen information om att det var försenat heller. Kommer inte att handla genom dom igen.

  Blir irriterad av att de inte kan ge någon information om det är sent och hur sent det är så man har möjlighet att häva köpet om det är något man verkligen behöver inom utlovad leveranstid. Inte förrän jag kontaktade dem själv fick jag information men en leverantör som är seriös informerar iallafall sina kunder om förseningen, det är minimikrav på service från min sida iallafall, ett mail tar inte många sekunder att skicka.
 • Hej! Tack för din feedback! Vi är hemskt ledsna över förseningen av din order och att du inte har fått någon återkoppling om detta. Självklart så ska vi se över vad som kan ha skett i din order. Vi skulle uppskatta om du kunde återkomma till vår kundservice med ditt ordernummer så att vi får se vad som har skett och självklart hitta en kompensation för det inträffade. / Teamet på Skistart

 • Dålig
  4 mån sedan
  Jag beställde ett regnställ (jacka+byxa) i damstorlek från detta företag. Vid leveransen kom endast jackan så jag kontaktade företaget som lovade att skicka en byxa till mig. En vecka senare hade jag inte hört något om byxan och kontaktar återigen företaget. Får samma svar även denna gång och några dagar senare kom byxan fast i herrstorlek. Kontaktar återigen företaget som hävdar att byxan är unisex storlek så det går endast att få denna storlek. Gjorde lite research på nätet bla på tillverkarens hemsida där det tydligt och klart framgår att både jacka och byxa finns i dam och herrstorlek. Kontaktar återigen företaget som vidhåller att detta är den enda byxa dom har, orkar inte tjafsa mer med dom och det regnar dessutom massor så jag behåller dom alltför långa regnbyxorna. Fick ett mail av företaget som ville att jag skulle skriva en recension så det gjorde jag (liknande denna). Fick sedan ytterligare ett mail som meddelade att min recension var borttagen eftersom dom bara ville ha nöjda kunder och att jag skulle bli kontaktad av en företagsrepresentant inom kort. Det har fortfarande inte hänt en månad senare.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Extremt kunnig kundtjänst med grym servicekänsla
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Tydlig information, många bra val av leverans och möjlighet att få beställningen levererad extra snabbt för endast 29 kr
 • Usel
  4 mån sedan
  Beställning
  varor ej levererade inga rest not.. blåst helt enkelt ..skit firma ....köp ej från skistart
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra utbud, smodig betalning och snabb leverans. Mycket nöjd.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabb leverans!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabb leverans, hög kvalitet på produkterna, extremt kunnig personal.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Inte så van att handla från internet, men det gick bra och snabb leverans
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Fick bra hjälp av kundtjänst och efter det snabb leverans
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Beställning Leverans
  Bra vägledning av kundtjänst.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabb leverans, bra pris. Tumme upp!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Beställning Leverans
  Som nybörjare på skidor fick jag fantastisk chat support, hjälpte mig igenom valet av skidor, vad jag borde tänka på samt bästa alternativen för mig. Orderläggning var enkel och bekräftades direkt. För att inte tala om det bra priset!
 • 5 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Ganska bra
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Beställde 2 st termosmuggar som fanns i lager på lördagen. Torsdag kväll har jag fortfarande inte fått något om att det är skickat (vilket visserligen fortfarande är inom de 2-5 vardagar de aviserar) men ändå, inte OK med så lång tid. När jag mailar dem på order@skistart.com får jag tillbaka att mailboxen är stängd. Oseriöst.

  failed: merkantilsverigeab.freshdesk.com:
  550 5.2.1 Mailbox disabled, not accepting messages

  Edit: ökar betyget efter bra bemötande
 • Hej Thomas! Detta var ingen rolig läsning! Jag skulle behöva veta ditt ordernummer eller mailadress för att kunna kika på status på din order - skulle du kunna återkomma till oss med det? Mailadressen som du hänvisar till vet jag inte riktigt vart den kommer ifrån - vår mailadress är info@skistart.com. Hör av dig så ska vi kika på din order och även hitta en lämplig kompensation! / Teamet på Skistart

 • 6 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Efter lite strul kontaktade kundtjänst mig och allt löste sig på bästa sätt. Otroligt tillmötesgående och trevlig personal. Toppen!
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Beställde två ex av samma vara men fick bara en levererad. När jag mejlade fick jag höra att de visst hade skickat två stycken och först efter att jag skickat bilder på paketet medgav de att de gjort en miss, men bad inte om ursäkt. De meddelade också att varan tagit slut, vilket innebar att jag inte kunde få det andra exemplaret så nu blir jag tvungen att köpa den någon annanstans.

  Gick dock smidigt att ändra fakturan. Fick en ursäkt tillsist men ingen kompensation.
 • Hej Filding! Stort tack för din feedback! Först och främst så vill jag passa på att be om ursäkt för hur det har gått med din order. Jag skulle mer än gärna vilja komma i kontakt med dig för att hitta en lämplig kompensation. Jag kommer skicka dig ett PM! Tack ännu en gång för att du hör av dig! /Teamet på Skistart

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Köpte en bärstol som fanns i lager, bra rabatt på sommarkampanj och produkten levererades snabbt och korrekt. Beställde en söndag och fick produkten tisdag.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Går ej att lita på. Köp ej här.
  Fick en defekt vara som dem vägrade reklamera med hänvisning att jag ljög. Sjukt oprofessionellt. Dem hade då inte ens tittat på varan.
 • Hej! Tack för att du hörde av dig! Det du berättar låter inte alls bra. Jag kommer skicka dig ett PM så att vi kan titta på vad som har hänt i ditt ärende och tillsammans hitta en lösning. Vi ber om ursäkt för det inträffade!

 • 2019-05-25 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra priser och supersnabb leverans. Beställde vid lunch på fredagen kunde hämta ut skorna på posten vid lunch på lördagen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra service
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Snabba leveranser. Bra priser och grym service i telefon
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra produkter och snabb lev.

  De löste en garantifråga på ett mycket smidigt sätt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Bra service och snabb leverans
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Stor kunskap att ta fram rätt skidor
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Fri frakt. Levererades snabbare än vad som uppgavs.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra utbud. Flexibla fraktalternativ. Fraktfritt alternativ vid köp från 300kr. Skickades inom 24h efter order.

Internationella omdömen

(0.00) 1 omdömeSkistart från våra medlemmar i Norge Översätt till svenska.