Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information T3 Bredband har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2020-02-27 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Hade lite strul med IP telefonin men fick superbra support och var löst på 10 min. Bredbandet har alltid levererat över de 100 jag betalar för än så länge grymt stabilt, rekommenderar skarpt!
 • Usel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  En månad efter leverans fungerar fortfarande ingenting. Går inte att komma i kontakt med kundtjänst på telefon om man inte har tid att vänta en halv dag i kö. Svarar ibland på mail men gör ingenting för att lösa eller ens felsöka problemen. Fakturering fungerar bra dock.
 • Ganska dålig
  7 år sedan
  Uppdaterat: 7 år sedan
  Allt började bra, bbredbanet via telefon jacket kopplades in snabt och enligt utsatt tid men inte mer än så. Bredbandet har inte funkat alls när dom koppka in det och det kopplades in i slutet av oktober. Jag har fått 2 moden att testa så så långt har n7 varit snälla men nu har ni under en månads tid sagt att jag ska vänta på att Skanova ska ringa ich boka tid för att testa mina telejack. Men dom ringer aldrig ich jag har ringt er 6 gånger ochh försökt få nummer så jag kan ringa vilket jag borde få men ni vägrar. Utan jag ska vänta... ska det dröja ytterligare en månad nu då?? Nu har jag börjat kolla efter andra leverantörer. Om jag inte få deras nummer så jag kan ringa och boka själv. Har aldrig varit med om något så dåligt!