Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Fantastiska priser
Snabba leveranser
Endast äkta varor

http://www.beautystore.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Beautystore har fått betyget (7.11)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Hade sett en del negativa omdömen om Beautystore, om "fake parfymer, paket som aldrig kom fram & dålig kundservice", så blev lite nervös när pojkvännen köpte mina 2st Ariana Grande parfymer härifrån, men vad jag kan se på förpackning och känna på doften så är de äkta och paketet kom fram i tid till jul.
  Vet inte om jag hade "tur" och fick en positiv erfarenhet eller om de andra negativa omdömen jag sett stämmer, så läs olika recensioner innan du bestämmer dig för att handla härifrån.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställde tidigt den 21 december och kom på eftermiddagen den 22. Mycket nöjd!
 • Dålig
  3 mån sedan
  KÖP INTE HÄRIFRÅN!

  Jag beställde produkter från beautystore och fick aldrig se röken av något paket. Jag kontaktade kundservice ett flertal gånger utan att få svar. Ringde även Postnord men de hade inte ens hört talas om mitt ordernummer. Mitt paket som jag har betalat för är spårlöst försvunnet. Extremt opålitligt företag som uppenbarligen bara vill lura av folk pengar. Absolut inget jag rekommenderar!
 • Bra
  4 mån sedan
  Min leverans av tre produkter kom efter två dagar. Mycket snabb leverans. Var lite osäker då jag läst många dåliga omdömen här men för min egen del funkade det i alla fall utmärkt.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Riktigt besviken! Hade beställt en parfym från Zlatan men fick istället ett deostick från Hugoboss som jag inte beställt. Vill nu såklart skicka tillbaka men 1. Jag måste betala för returfrakten, 2. Returadress finns ej att hitta utan man måste kontakta kundtjänst för instruktioner. Kundtjänst finns endast i mailformulär. Riktigt, riktigt dåligt! Kommer aldrig handla här igen och rekommenderar ingen att göra det.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Toppen🙏🤝 snabbleverans på bra parfym även ok pris. Tack😇😀👍
 • Perfekt
  11 mån sedan
  SUPER SNABB. BRA LEVERANS 2 ARBETSDAGAR OCH UNDERBARA PRISER.
  STOR TACK
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Beställde Ferrari Bright Neroli och Noble Fig. Fick varorna dagen efter helt utan bekymmer. Rekommenderas!
 • 2020-02-27 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Köpte 2 varor men fick bara 1 levererad. Vid omgående kontakt med kundtjänst hävdade de fortfarande att de levererat 2 varor. Då jag betalade vid köp är det en ren stöld. Undvik att köpa här!
 • Dålig
  1 år sedan
  Jag är inte nöjd med min köp. Jag beställde en Nina Ricci men parfymen doftar inte som den ska.
 • Perfekt
  1 år sedan
  *Bra priser
  *snabb leverans
  *Billig frakt
  *Stort utbud

  Vad mer kan man begära? Inte sista gången jag handlar här.
 • Dålig
  1 år sedan
  Köpte en burberry parfym, förpackningen har lite annan färg mot min nuvarande samt den luktar mest "sprit" mer än parfym.. =(

  Kommer ej handla parfym här igen, övriga produkter har funkat fint dock..
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställde en parfym härifrån. Var orolig över att jag skulle få en fakeparfym på grund av alla kommentarer. Parfymen är äkta och det är snabb leveranstid!

  Sedan finns det inget bäst före datum när det gäller parfym. Att få en gammal parfym är i vissa fall bättre än att få en ny eftersom de nya ibland kan lukta mindre eller så håller de inte lika länge, det här kallas för reformulations.

  Parfym ska inte förvaras i solljus eller där det är varmt, då kommer de lukta sämre efter ett tag. Svalt och mörkt ska det vara, då åldras de inte.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Snabb leverans!
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  De sålde mig 4,5 år gammal EDT. De menade att alla EDT av den varan var 4,5 år och därmed inte kunde skicka en nytillverkad EDT. Dvs de säljer dofter som de vet är gamla över förväntad bäst före utan att återkalla dem. Undvik.
 • Dålig
  1 år sedan
  VARNING!
  Köpte två parfymer här som båda var Fake..
 • Dålig
  1 år sedan
  när jag fick hem de jag beställt var det inte samma som på bilderna. de var en gammal kartong och krämen var klumpig i konsistensen. antagligen för att den var väldigt gammal. kundtjänsten var oseriös när jag hörde av mig till dom
 • Dålig
  1 år sedan
  VARNING!

  Jag köpte en dyrare parfym som jag använt i flera år. Dock alltid tidigare köpt parfymen i fysisk butik. Köpte på beautystore och den luktade annorlunda och var uppenbart inte original. Vid kontakt med kundtjänst får man svävande svar. Mycket krångliga att ha och göra med. Lägg istället lite mer pengar och köp äkta varor i butik istället för att bli lurad.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Snabb leverans och klart lägst pris på marknaden. Märkligt hur de kan erbjuda så mycket lägre pris än konkurrenter men produkterna jag beställde var så klart inte fejk, som vissa påstår.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte Dolce & Gabbana the one EDP, hade bäst pris och fick beställningen 1 dag senare. Äkta produkt och inte fake som vissa säger. Köp från beautystore
 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte Paul Mitchell schampo och balsam, klart bäst pris på nätet. Leverans 1 dag senare. Läste omdömen som påstår att det är fejkprodukter, så jag kontaktade generalagenten för PM i Sverige som bekräftade att beautystore säljer deras produkter. Således blir det 5 stjärnor eftersom det inte går att klaga på något alls!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra pris och snabb leverans. Dock saknades en vara varvid jag mailade dem om detta. Fick trevligt svar och får varan skickad. Mycket bra! Nöjd!
 • Usel
  2 år sedan
  Köpte Davidoff Adventure, en parfym jag använt i 11 år, den och ingen annan. Fick en produkt som luktade lite sprit en stund, för att sen försvinna. Ingenting likt hur den ska dofta.

  Skrev ett mail där jag förklarade detta och påstod att den troligtvis är falsk. Fick svar att "vi godtar inte reklamationer när kunden påstår att varan är falsk för vi säljer bara äkta varor". Efter ett antal mail fram och tillbaka där jag menade att jag omöjligtvis kan veta vad som är fel - bara att det är fel så fick jag returnera den. Fick svar ganska snart att de accepterar returen och betalar tillbaka pengarna.

  Men faktum kvarstår: De säljer parfymer som antingen är falska eller något fel på; gamla, utsatta för stark värme eller något. Därav priset antar jag.

  Varning utfärdas.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Hade köpt Ferrari Essence Black och Silver, Red hos dom, fick rabbat runt 50% . Doften på alla dom äckliga och billiga, går inte använda. Fake varor, vill inte få retur så att vara måste oöppnad.
  Rekommenderar ABSOLUT INTE
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bra pris och väldigt snabb leverans, tog bara 1 dag efter att jag hade beställd så kom varorna.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag är mycket nöjd med Beautystore. har beställt 2st My Burberry Blush och en Mr. Burberry Indigo, EdT väldigt Snabb leverans, 2 dagar.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Har beställt varor från Beautystore vid två tillfällen och inte haft några problem. Snabb leverans, välinpackade varor i stabilt emballage, produkterna perfekta. Rekommenderas!
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Man hör alltid folk säga att man ska se upp med nätbutiker som har "för" låga priser.
  Det gör att jag blir lite fundersam på äktheten på denna butiks varor. Jag använder själv Elemis som hudvård. Här är priserna hälften t om mer än så lägre än hos min vanliga webshop. Så det är klart man undrar hur och varför ni kan ta t.ex 750kr för en nattkräm som hos konkurrenterna kostar typ 1400kr
 • Perfekt
  2 år sedan
  Var tveksam till att beställa från Beautystore efter att läst alla omdömen här på prisjakt, men tog chansen ändå vilket jag absolut inte ångrar. Supersnabb leverans, bra paketering och produkter till halva priset mot affär, rekommenderas!
 • Usel
  2 år sedan
  Lita inte på dem. De lurar er med billiga varor. De vill bara tjäna pengar....
 • Usel
  2 år sedan
  Varning !
  Jag har beställt en solkräm och när jag har öppnat paketet. Krämen var använt som tester och innehållet har kommit ute och hela paketet luktade . Jag mejlade företaget och bifogade bild men de sa att du kan skicka tillbaka men det var inte mitt fel! Jag jobbar och har inte tid att frakta ! Sen svarar de aldrig ! Jag har löst flera dåliga omdöme om dem men tyvärr nu kan jag inte göra något. De vill jag skicka tillbaka en rutten kräm och de vill sölja till någon annan , det är därför att de säljer ibland lite billigare. Det är viktigt för dem att skafa pengar !
  Skäms på er !
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Order som skulle tagit 2-3 arbetsdagar har inte kommit på 2 veckor. Fick reklamera och köpa produkterna av en annan butik.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  En mycket nöjd kund som hadlar rätt ofta från dom, jag har aldrig haft problem med varken produkter eller leveranser.
  Toppen
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snygg hemsida ,Bra priser,Väldigt snabbt leverans och bra förpackad, många smidiga betalnings alternativ vid kassan.
  Jag är nöjd och kommer tillbaka nästa gång.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag har beställt Dunhill Desire Blue och Dunhill London parfym.
  Jag fick Dunhill Desire Blue det var rätt.

  Men jag fick en annan fel Dunhill London.
  En annan modell som står på annonsen på webbsidan som jag har beställt.
  Det som de skickade till mig luktar något annat än det finns på webbsidan som jag har beställt.

  Jag vill ha den samma modell som har beställt.
  Det går inte att beställa något och de skickar något annat.
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Jag måste varna er att det är riktig lockande att gå in på deras butik eftersom deras pris är riktig låga. Men när det gäller om frakt så måste jag säga se upp. Dom skickade i tid men fick inte post efter 3 dagar och hamnade i fel postombud. Så klart jag skulle vända till PostNort för att häva pegnarna tillbaka men fick inte, och inte heller beautystore. Så jag rekommenderar att du inte betalar hos dom för frakten eftersom dom är riktig snåla att få pengarna tillbaks.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bättre priser på varor och snabb leverans
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Lägst pris på produkten jag sökte enligt Prisjakt skulle mer än 100kr mot vad jag i vanliga fall brukar betala för produkten. La en beställning på förmiddagen fick varan dagen efter. Helt perfekt.
  Jag brukar va emot att betala frakt men den kostade bara 29kr och varan va såpass billig ändå :)
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Väldigt bra hemsida, smidigt att genomföra köp, och bra pris!
  Jag beställde igår på eftermiddagen och fick paketet idag, väldigt snabb leverans alltså. Rekommenderas!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra pris, snabb leverans och väl förpackad vara. Vad mer kan man önska sig? Jag är nöjd!
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Oseriöst företag, har en bild på en vara Le Male, EdT 125ml skickar en annan så kallad "reseflaska" uppköpt på något gammalt restlager. Svarar på vartannat mejl. Fortsätter med bild på originalflaskan fast den inte finns på lager ???
 • Hej Muda! Vad tråkigt att du är missnöjd med din beställning!

  Vi vill dock poängtera att förutom utseendet på förpackningen är parfymen och doften exakt densamma. Produkten är inte gammalt, och om du återkommer med den batchnummer som produkten har kan vi återkomma med vilken produktionsdatum den har.

  Just detta berodde på att vi råkat göra en felbeställning från vår leverantör och fick denna version av förpackningen, men eftersom priset var bra, valde vi att behålla det.

  Du kan såklart återkomma om du inte vill ha parfymen, för att antingen få en kompensation för denna eller få en flaska i annan storlek skickad som har den vanliga designen.

  Vänligen, Darko

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställde en parfym.

  Priset var oslagbart, leveransen skickades ut samma dag och den var väl förpackad. Till det så är deras sida rätt så funktionell och snygg.

  Sen ska väl tilläggas att jag stör mig på Klarna och själva utcheckningen när man ska beställa produkter (Klarna kör med sin vanliga bedrägeri-liknande affärsmetod, så det gäller att hålla ett öga på vad man klickar i så att man inte får Klarna-räkningar eller skriver upp sig på deras tjänster).

  Byter de från Klarna till någon bättre betalningshantering så får de full pott.
 • Tack så mycket för din kommentar!

 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Inget att klaga på. Bra pris och hyfsat snabb leverans.
 • Tack för detta!

 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Listas som billigast och i lager på varor på prisjakt som dem inte äns har i sitt sortiment.
 • Hej! Vi ber om ursäkt för detta - anledningen är att Prisjakt synkar våra produktfeed en gång om dagen, så det kan hända att visa specifika produkter blir slutsålda under dagen, men det registreras på Prisjakt först dagen efter. Det är absolut inte meningen att luras, då vi betalar Prisjakt för varje klick, så att detta sker är ingenting vi tjänar på utan så skapar det en onödig kostnad för oss. Vänligen, Darko

 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Inget att anmärka på, tvärtom. Billigast på produkterna jag köpte, smidig "kassa" och snabb leverans. Beställde söndag kväll och kunde hämta ut paketet tisdagen efter. Exemplariskt.
 • Tack så mycket för detta!

 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Varor saknas... Prisjakt indikerar lägsta pris samt att varan finns i lager. Lurendrejeri!
 • Hej! Vi ber om ursäkt för detta - anledningen är att Prisjakt synkar våra produktfeed en gång om dagen, så det kan hända att visa specifika produkter blir slutsålda under dagen, men det registreras på Prisjakt först dagen efter. Det är absolut inte meningen att luras, då vi betalar Prisjakt för varje klick, så att detta sker är ingenting vi tjänar på utan så skapar det en onödig kostnad för oss. Vänligen, Darko

 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  vara som man ser på prisjakt , finns ej allas i www.beautystore.se
  det dålig reklam
 • Hej! Vi ber om ursäkt för detta - anledningen är att Prisjakt synkar våra produktfeed en gång om dagen, så det kan hända att visa specifika produkter blir slutsålda under dagen, men det registreras på Prisjakt först dagen efter. Det är absolut inte meningen att luras, då vi betalar Prisjakt för varje klick, så att detta sker är ingenting vi tjänar på utan så skapar det en onödig kostnad för oss. Vänligen, Darko

 • Ganska bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Efter 3 arbetsdagar så mailade jag de och frågade ifall någonting har hänt med paketet så skrev de att paketet kunde man direkt hämta på ICA men jag fick inte ett ända meddelande via mail eller SMS att paketet var redo att hämta ut. Jag har gett de mitt tel-nummer också fick inget sms.
 • Hej Furia! Tack för ditt omdöme! Det är väldigt beklagligt när detta sker - detta är tyvärr ingenting vi styr direkt över, då Ica-butiken i frågan är dem som triggar SMS-et och/eller avin. Vi skickar ett mail i samband med att vi skickar ut paketet som man kan använda för att spåra och hämta ut sitt paket, som vi hoppas hjälper i de fall där postombuden missar att skicka sms. Vi håller en konstand dialog med Posten för att förbättra servicen från både vårt och deras sida. Vänligen, Darko

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställt två gånger, funkar perfekt varje gång. Kommer definitivt att handla parfymer här igen. Bra priser, snabb leverans!
 • Tusen tack!

 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fick grejerna direkt i brevlådan dagen efter beställning. Snabbt och smidigt.
 • Tack så mycket för detta!