Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Klarna
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information mobileshop SE har fått betyget (5.27)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Mycket bra
  27 dagar sedan
  Uppdaterat: 7 tim sedan
  Jag köpte fel produkt. Skulle köpa iPhone 13 men köpte en i12.
  Fick hem den öppnade och drog igång den.
  Tyvärr är jag dålig på dessa regler kring köpevillkor.
  Tänkte att det va kört för mig.
  Drog iväg ett Mail där jag förklarade allt.

  Gissa att jag blev positivt överraskad när en från Mobileshop ringde mig och löste så att jag får lämna tillbaka 12an trots att jag hunnit använda den.
  Nu skickar dom i13 till mig ingen extra kostnad förutom mellanskillnaden.

  Tänk att det finns ärliga människor på internet.
  Tack Prisjakt och Mobileshop för bra service
 • Dålig
  9 tim sedan
  Uppdaterat: 8 tim sedan
  Varning för dom här! Fick leveransbesked dagen efter beställning att varan (iPhone 11) va skickad. Efter en vecka hade inget kommit. Hörde av mig till dom, finns bara mail, inget tel.nr. Inget svar. Skickade nytt mail, fick kort svar att dom skulle skicka varan samma dag. Bad om kolli-nr/spår-id, fick nytt svar att de skulle skicka beställningen dagen efter. Fick sedan mail om att varan inte fanns i lager. Jag bad om att häva hela köpet och att de skulle kontakta Klarna om fakturan. Fick inget besked om fakturan så fick själv kolla upp så fakturan var borttagen. Verkligen uruselt företag och helt oseriösa!
 • Perfekt
  9 tim sedan
  Köpte en iphone 12 pro, fick hem den efter 2 dagar och det gick ganska smidigt faktiskt. Rekommenderar till familj och vänner.
 • Dålig
  16 tim sedan
  Beställt hörlurar för 2v sedan. Mailat flera gånger utan svar. Har nu bett Klarna om återbetalning. Undvik företaget!
 • Dålig
  18 tim sedan
  Köpte genom cdon.com. Men dom skickade en iPhone 11 istället för den beställda varan iPhone 12. Fick snabbt svar o retursedel. Skickade tillbaka varan och dom skulle skicka rätt vara, MEN inget hände. Efter mängder av mejl till butiken fick jag till slut min beställning efter 25 dagar. Katastrof och bemötandet från butiken är usel. handla inte här, VARNING.
 • Dålig
  1 dag sedan
  Uppdaterat: 1 dag sedan
  Varning! Handlade genom cdon.com. Gick smidigt till en början. Men dom skickade en iPhone 11, jag hade beställt en iPhone 12 mini. Fick snabbt svar o retursedel. Skickade tillbaka varan och dom skulle skicka rätt vara. Vilket dom inte gjorde. Fick ingen bekräftelse på att dom mottagit varan fast dom sa att dom skulle bekräfta. Såg också att dom hade mottagit returen via sändningsnummret. Dom sa att varan skulle lämna lagret men får ingen bekräftelse på det och inget spårningsnummer. Mailar flera gånger och dom svarar till slut att dom ser att jag har hämtat ut mitt paket, vilket jag inte har. Jag mailar igen och dom skriver att dom ska ringa upp mig för att reda ut detta. Ingen ringer. Mailar cdon som skickar en påminnelse till säljaren. Då skriver dom åter igen att dom ska ringa mig, vilket dom inte gör. Mailar tillslut att jag inte ens vill ha nån vara från detta företag längre. Cdon får bekräftelse på min retur och justerar fakturan. 3 1/2 vecka och 17 mail senare har jag äntligen fått ro. Köp aldrig något från detta ”så kallade” företag! Har också mailat cdon.com att dom borde se över vilka dom samarbetar med!
 • Dålig
  1 dag sedan
  VARNING VARNING VARNING VARNING
  Lev 1-3 dagar enl hemsidan, väntat över en vecka nu. Går ej att ringa. Ingen svarar på e-post.
  Kommer aldrig mer att handla hos er. Värsta jag varit med om!
 • Mycket bra
  2 dagar sedan
  Snabb service och ny produkt på min samsung galaxy ultra.
  Nackdel att jag inte kunde använda samsung pay
 • Knappt godkänd
  5 dagar sedan
  Uppdaterat: 3 dagar sedan
  Det går inte att komma i kontakt med företaget. Ingen telefon kommer. Har vänt mig till Klarna för återbetalning.
  Uppdatering 22/10: Till min förvåning dök telefonen upp idag. Färgen är rätt och den ser inte ut att ha varit öppnad. Betyget ändras från uselt till dåligt. Alldeles för lång leveranstid. Omöjligt att få kontakt med företaget.
 • Dålig
  3 dagar sedan
  Beställde ps5 men leverans tar mer än 3dagar som det står på hemsidan. Jag har vänta mer än 1 veckan nu. Men jag har inte fått varan än. Och postnord sa att de har inte fått nåt varan än.
 • Dålig
  4 dagar sedan
  Lovar leverans på 1-3 dagar och skickar faktura samma dag som utlovat produkt skickas, tyvärr skickar de endast faktura, inga produkter, otroligt oseriöst företag
 • Dålig
  5 dagar sedan
  Jag har inte fått varan än (beställde den 06.10). Jag kontaktade Mobileshop för en bekräftelse på att varan skickades, trots tidigare ”information” att den har blivit det”. Jag skickade begäran om en återbetalning. Vi får se vad som händer…
  UNDVIK!
 • Dålig
  5 dagar sedan
  Detta är ett gäng bedragare: de kommenterar på flera ställen ser jag att kunder är påhittade då ordernumren inte stämmer, men även jag har fått ett ordernummer som börjar på 8 (och har 8 siffror). De ljuger alltså här i kommentarerna.

  Jag köpte via CDON på en fredag kväll och meddelade att jag ångrade köpet nästan direkt när jag såg deras omdömen. Trots detta så meddelade de på tisdagen att ordern redan skickats och de tar en avgift på 250kr vid retur. Jag varnar alla för at handla med dessa, och kommer kontakta CDON så de kanske slutar samarbeta med Mobileshop. Jag uppmuntrar alla att göra detta.
 • Mycket bra
  6 dagar sedan
  Vart livrädd när jag läste kommentaren här nere.
  Men då hade jag redan beställt en Samsung ultra och fick hem den efter 4 dagar.
  Så det kändes skönt!
  Bra jobbat mobileshop
 • Perfekt
  7 dagar sedan
  Köpte en iPhone 12 mini 64 GB av Mobileshop. Var lite orolig efter att ha läst omdömena men de låg så billigt och jag kände att det var safe eftersom jag kunde betala med Klarna.

  Trots andras omdömen måste jag säga att jag i alla fall blev supernöjd. Fick den billigt och på bara 2 dagar.
 • 7 dagar sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Dålig
  7 dagar sedan
  Stämmer in i flera av tidigare omdömen - UNDVIK!

  Min erfarenhet:
  - La beställning på en mobil onsdag eftermiddag.
  - Fick direkt mailbekräftelse och strax därefter ett mail om att den var levererad (dock helt utan information om spårning av paket eller liknande). Fick också fakturan via Klarna.
  - Efter helgen hade jag inte hört någonting om leveransen (ingenting från Postnord som jag valt) så jag mailade mobileshop. Inget svar.
  - Onsdag fortfarande inget hört så jag mailade igen. Inget svar.
  - Onsdag kväll loggade jag in på Klarna för att pausa fakturan. Då såg jag information i Klarna-appen att "mitt" paket tydligen hade levererats, till en helt annan stad, och dessutom hämtats ut. Detta redan i fredags.
  - Mailade denna information till mobileshop och bad dem också stryka ordern. Fick på torsdag lunch mitt första mailsvar, där det stod att jag fått fel sändningsnummer och att de skulle kolla upp mitt verkliga paket och återkomma.
  - Ingen mer information kom dock om detta. Mailade dem igen och bad om att stryka ordern och fakturan, vilket de sen till slut gjorde (och bekräftade via mail) måndag morgon.

  Har ingen jätteerfarenhet av CDON egentligen men trodde nog att de var lite mer seriösa och pålitliga än att ha såna här skojare knutna till sin plattform.
 • Dålig
  8 dagar sedan
  Varning! Handla inte hos mobileshop.se!
  Ingen leverans, inget svar på några mejl från deras kumdtjänst. Anmält ärendet hos Klarna.
  Jag slutförde ett köp grundat på deras information om "3 dagars leveranstid" och "Snabb kundtjänst, alltid svar inom 24 timmar" på deras hemsida. Båda informationer är en lögn. De aktiverar din Klarna faktura nästan direkt efter att du har handlat hos dem (förmodligen pga likviditetsproblem) och markerar ordern som "levererad." För mig gjorde de det på en söndag. I leverarnsbekräftelsen finns absolut ingen information om något sändningsnummer, eller om vilken fraktmetod som används... nu har det gått 8 dagar sedan jag placerade min order och inte fått paketet, endast fakturan. Jag försökte kontakta företeget 4 ggr utan att få svar. Jag lyckades få ett spårningnummer från Postnord där de kunde konstatera att paketet har inte ens lämnats in till Postnord för leverans. Det går inte ringa till företaget då de anger inget telefonnummer på hemsidan.
  Jag har nu läst en del av deras andra kunders omdöme om att de har levererat återförseglade, använda telefoner till många andra kunder och slarvat med leveranstider och svar på kontaktmejl för många andra också. Min erfarenhet är detsamma tyvärr.
  Enligt allabolag.se omsatte företaget 8000kr i 2019 och hade ett resultat på -5000kr. Summa tillgångar 45 000kr. Inget bokslut för 2021! Det återspeglar exakt hur oseriöst företaget är...
  Undvik dessa skojare!
 • Dålig
  9 dagar sedan
  Skickar använda produkter utan att skriva det i informationen! 250kr i returavgift dessutom! SÄMST!
 • Perfekt
  10 dagar sedan
  Grym kundservice, ännu grymmare dammsugare!
 • Mycket bra
  10 dagar sedan
  Köpte en roborocks s6.
  Just den vi fick hade systemfel.
  Efter att ha Maila deras kundtjänst så fick vi retunera varan och fick en ny direkt efter 3 dagar!
  Grym service tack Michalis på kundtjänsten!
 • Dålig
  10 dagar sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  UNDVIK! Handlade via CDON. Mobileshop fick slut på den varan jag beställt och skickade därför en annan färg i ett försök att ändå få sålt en vara (tog lång tid att få varan, när jag skrev och efterfrågade den så skrev dom "Den skickas idag!" Kort därefter fick jag hem den felaktiga varan och den jag hade beställt var slut på hemsidan).

  Jag ville såklart göra en reklamation av köpet, de erbjöd mig 150kr i rabatt om jag behöll den felaktiga varan. Jag sa återigen att jag ville reklamera varan och fick tillslut fraktsedel att skicka tillbaka den med.
  Sen tog det nästan en vecka innan de behagade hämta upp paketet från DHLs utlämningscentral, ytterligare flera dagar innan jag fick tillbaka pengar, men då 250 kr mindre än jag köpt för. Jag skrev till dem att jag inte tänker stå för 250 kr frakt när det är en godkänd reklamation (vilket de själva skriver på sin hemsida). Inget svar. Tillslut efter flera dagar utan svar på mina mail så skriver jag och nämner Konsumentverket. Först då får jag svar att de "Ber om ursäkt" och har korrigerat summan...
  Ett riktigt skitföretag (ursäkta språket) som uppenbarligen fejkar sina positiva anonyma recensioner. HÅLL ER BORTA! Betala hellre lite mer på en betrodd sida, för det här var definitivt inte värt det.

  Kan tillägga att jag kände på mig att det skulle bli problem med returen efter kontakten med dem och efter att ha läst recensioner här, vilket ledde till att jag filmade förpackningen och visade att den var helt obruten, hur noggrant jag packade ner varan osv, för att jag skulle kunna bevisa att det inte stämmer om dom skulle få för sig att hävda att jag skadat/öppnat förpackningen eller dylikt. Jag har ALDRIG filmat varan vid en retur tidigare, för att jag har aldrig känt att det skulle behövas, men jag har heller aldrig känt så lågt förtroende för en e-handelsbutik förut... Det här säger en hel del om min upplevelse.
  UNDVIK. UNDVIK. UNDVIK!
 • Perfekt
  10 dagar sedan
  Bra service och trygg shopp
 • Perfekt
  10 dagar sedan
  Utmärkt leveransservice, levererad i tid.
 • Mycket bra
  10 dagar sedan
  Köpte en iPhone 12 och fick den levererad på 4 dagar. De hade lovat 3 men allt var perfekt annars!
 • Dålig
  13 dagar sedan
  Jag kommer försöka att göra min omdöme på ett professionellt sätt utan hat och dålig känslor som jag upplevde med butiken!

  först och främst betalnings system var ganska smidigt och gick bra, sedan fick jag ett bekräftelse mejl och trodde att min beställning kommer om max 3 dagar som de skrev, men den gjorde inte
  så, efter 4 dagar skickade jag ett mejl till de och jag fick ingen svar ( de sa att de svarar inom 24 timmar!) men fick ingen svar ändå.
  Sedan skickade jag 4 mejls till tills jag fick ett svar, svaret var ett bild på att beställningen och att det finns att hämta ut, men fick ingen kod till att hämta den så gick jag till stället som jag skulle hämta paketet ifrån och pratade med personalen ca 15 minuter för att förklara situationen.
  det här var min upplevelse med mobilshop.se.
  hoppas att de blir bättre i framtiden men jag rekommenderar inte till någon!
 • Dålig
  13 dagar sedan
  Uppföljning till tidigare omdöme om ej levererad vara. Idag dök iPhone 11:an upp!
  Öppnar lådan och ser en iphone med plast som inte är förselgat och en printad papperslapp att "Returrätt endast vid obruten förpackning", tar ut telefonen ur sin förpackning och man ser TYDLIGT att plasten för displayen har varit av och man har försökt sätta dit den igen.....fullt med luftbubblor och fingeravtryck.
  Denna skall i retur och kommer aldrig att rekomendera någon att beställa här.
  (PS. läs på om ångerrätt så har men rätt att packa upp och testa produkt så en liten lapp hjälper inte)
 • 13 dagar sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Dålig
  17 dagar sedan
  Stötta INTE! Falsk marknadsföring och dålig info!
  Dom skickar inget försändelseID så man vet inte hur eller när man får sitt paket, och postnord kan inte göra något.

  Sedan är de helt omöjliga att få tag i fast de skriver att de "alltid svarar inom 24 timmar". Falsk marknadsföring!
  Vill egentligen returnera min order men kostnaden för returfrakt får man stå för själv. Jävla skitföretag!
 • Mycket bra
  19 dagar sedan
  Uppdaterat: 19 dagar sedan
  Beställde ett par airpods från mobileshop.se på fredagen, valde postnord frakt samt klarna. Fick beställningsbekräftelsemail direkt och trekvart senare ett mail att försändelsen skickats.

  På måndagen undrade jag vart paketet kan vara och kollade om det registrerats i postnords app, det hade det inte. I Klarnas app fanns däremot köpet med betalning om en månad(!)
  Här på prisjakt läste jag en del negativa kommentarer om att det bland annat skickats "refurbished" produkter etc och blev lite orolig. Nästan alla positiva kommentarer var anonyma (dåligt tecken och lite av anledningen till att jag skriver).

  På tisdagen fick jag ett sms att min försändelse finns att hämta hos ett DHL ombud(?)

  Hämtade dem och har inget övrigt att klaga på, snabb leverans (två arbetsdagar) och klockren produkt.
  Drar av ett par stjärnor eftersom man valde ett annat fraktsätt (fick längre att hämta) och brist på spårning (vilket är OK om det anges).
 • Perfekt
  21 dagar sedan
  Köpte 2 st iphone 12, gick smidigt 👍
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Köpte en iPhone 12 råka beställa en svart men ville ha en blå kontakta kundservicen och fick det ordnat snabbt och hade telefonen hemma dagen efter kan varmt rekommendera
 • Perfekt
  23 dagar sedan
  Beställde en iphone 13, leveransen gick snabbt och enligt tidtabell!
 • Perfekt
  23 dagar sedan
  Köpte en iPhone 12 pro max tätt in på min dotters födelsedag, fick den efter 1 dag och hon blev superglad. Tror jag kommer köpa alla mina telefoner här numera!
 • Mycket bra
  23 dagar sedan
  Köpte en Ipad ifrån mobileshop och det gick bra var bara besviken på att de använde DHL istället för postnord då mitt ombud via DHL låg längre bort
 • Dålig
  24 dagar sedan
  UNDVIK

  Beställde en vara, fick ett mail relativt omgående om att beställningen var på väg.

  Efter detta har de inte svarat på några mail om fler detaljer kring varken beställning eller leverans och ingen vara ha kommit.

  Intressant nog säger ett annat omdöme att de svarar på telefon men på hemsidan hittas inget telefonnummer...
 • Dålig
  26 dagar sedan
  Helt skam !
  Beställ aldrig från de.. de skickar refurbished vara och sen tar 295 retur avgift plus administration avgift. Väldigt dåligt köpt upplevelse.
 • 28 dagar sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Beställde airpods för 1,5 vecka sedan via CDON och har fortfarande inte fått leverans. Inget leverans besked och får varken tag i CDON eller mobileshop.se för att kolla status.
 • 1 månad sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 1 månad sedan
  Detta omdöme är under utredning