Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Snabbt
Hållbart
Nära dig

https://fixmyphone.se

Betalningsalternativ

Klarna
Swish
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Fix My Phone har fått betyget (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  22 dagar sedan
  Sålde min telefon till fixmyphone för det priset jag tänkte, mycket smidigt!
 • Dålig
  3 mån sedan
  Stannade till för att se vad det kostade med ett skärmskydd på min nya Iphone 12 pro och förklarade samtidigt att jag inte har ngn bra erfarenhet a det märke de använder sig av pga luftbubblor. Säljaren sa att han gör flera hundra skärmskydd varje vecka och att han kan sin sak så jag köpte. 5-6 dagar senare börjar det släppa i kanterna så jag gick tillbaks och reklamerade det varvid de (ny sälkjare) bytte ut det utan kostnad eftersom de inte ansåg att det var korrekt utfört.
  2 dagar senare uppdagar sig samma sak igen och jag gick således tillbaks för en ny reklamation. Svaret jag fick var att det beror på en fuktskada pga att man spillt ngt och när jag förklarar att det inte är korrekt då fick jag ett nytt svar att min hud är för fet och att det är uppenbart att telefonen är fettig och att det är det som är orsaken. (inte ens den sidan/delen som ligger an mot hyn) Efter diskussion så säger de att de kan byta ut det igen på reklamation men att jag inte därefter får komma tillbaks fler ggr. Jag önskade då pengar tillbaks istället eftersom det mest troligt kommer ske samma sak igen och yrkade på konsumenttjänstlagen. Det är inget de följer fick jag som svar.

  Chockad av svaret gick jag till en 3 butik för att fråga dem om orsak till det uppkomna och de sa att det var dålig kvalitet. Jag tog sedan mobilen till mobello och de var övertydliga att det inte blir så om det är korrekt utfört med ett kvalitativt skärmskydd som har rätt lim på glaset. De kunde heller inte se något som antydde på fukt eller fett från min hy. De visade mig skydd som de haft på i 1 år utan en tendens att släppa och skulle det mot förmodan hända så är det självklart pengar tillbaks. De fick montera nytt skärmskydd till lägre kostnad än fix my phone med garantier