Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
30 dagars öppet köp
Fri frakt
Kvalitet till rätt pris

https://neonet24.se

Betalningsalternativ

Swish
Visa
MasterCard
PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information NeoNet24 har fått betyget (6.78)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  14 dagar sedan
  Var ska man börja? Hela hemsidan är full med felaktigheter, tex lager och leveranstid.. Supportern är jätte snabb med svar på alla frågor, problemet är bara att inget stämmer.Jag, samt andra har samma problem det vill säga extrema leveranstider utöver vad man lovar, samt att man säger att man har skickat ordern men DHL säger att man inte ens plockat upp den. Svaret från supportern säger "dom scannar in den dagen efter" flera med mig har nu suttit i mer än 48 timmar utan att DHL skulle scannat den... Luktar mest mygel. DHL säger själva att dom absolut inte plockat upp något där. Läser man sedan lite mer på om bolaget så får man mest ont i magen. Framförallt störigt när supportern anger nytt namn varje gång man pratar med dom trotts att det är samma person. Nu sitter man här som ett fån och saknar både vara och flera tusen kronor. AKTA ER.
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Personlig service på utmärkt nivå
  Beställde ett PS5 men blev lite orolig då leveransen dröjde. Det visade sig vara DHL som hade förseningar. Kristoffer på Neonet24 kontaktade mig dock direkt och kan har jobbat som sjutton för att vi ska få hem vårt PS5 på kortast möjliga tid. Det här är skillnaden mot att handla på en stor firma. Vi fick otroligt bra service genom hela köp och leveransprocessen av Kristoffer. Tack!
 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Hej!

  Jag beställde min Ps5 den 2 juli fick den idag 9 juli och är en lycklig lottad ps5 ägare.. Så är super nöjd med varan..
  Bästa köpet på länge känner mig lyckligt lottad att ha kommit över en ps5 fast den kostade men är värd vad ända krona om man har kämpat på få en ps5 till slut samt gett mig den själv som förtidig födelsedag present: ) snabb leverans och nöjd kund över varan..
 • Dålig
  20 dagar sedan
  Uppdaterat: 20 dagar sedan
  Beställde för en vecka sedan (30: juni) och har fortfarande inte fått något.
  fick i måndags (5:e Juni) att DHL inväntar sändning vilket det gör fortfarande idag(7:e Juni). Frågade igår neonet om mitt paket är skickat och fick då svaret att det har blivit skickat och DHL kommer skanna den under dagen så på kvällen kommer statusen ändras. vilket inte har hänt. Frågade även DHL om dom har hämtat mitt paket vilket dom INTE har gjort FAST dom kör där dagligen. händer det inget innan fredag så avbryter jag ordern. Mycket missnöjd.

  Uppdatering: Såg nu att "sudden" har EXAKT samma problem som jag. Vi får hålla tummarna helt enkelt, tycker inte att den biltur på 4 timmar skall ta 7 dagar.
 • Perfekt
  21 dagar sedan
  Köpte en ugn av dem, tog ca 7 arbetsdagar så levererades den hemma.
  Skrev och frågade om leverans och blev då uppringd och fick veta att paketet kommer att skickas senare samma dag, dagen efter kom en lastbil med min leverans. Toppenbra!
 • Dålig
  23 dagar sedan
  Produkter som man har beställt leveras inte, trots flera kontaktförsök händer inget. Handla inte här, finns bättre sidor.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Trevligt bemötande, stort plus att de har xbox och playstation i lager redo för leverans!

  Läst dåliga omdömen runt på forum om att det är en scam vilket är tråkigt, kan intyga att jag fick varan (xbox series X) jag beställde utan några problem
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Fick min maskin dagen efter. Förpackningen var polsk men gick att sätta rätt språk vid installation. Väldig nöjd!
 • 1 månad sedan
  Detta omdöme är under utredning