Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

https://pluus.se

Konsumentinformation

2021-09-16: Viktigt! Prisjakt listar enbart priser utan krav på medlemskap hos Pluus.se, dvs de priser som är tillgängliga för alla. Medlem blir man genom att köpa en vara till medlemspris vilket innebär en löpande månadskostnad. Läs butikens information noga innan köp!

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Danmark. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Pluus.se har fått betyget (2.28)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  2 dagar sedan
  Vidrigt bolag som lagrar ens kortuppgifter efter köp och drar sedan 129kr/mån för något som man inte har godkänt. Har absolut inte gett samtycke till att de sparar mina kortuppgifter.
  Tjuvar!

  VARNING! HANDLA EJ!
 • Dålig
  2 dagar sedan
  VARNING!
  HUR kan prisjakt ens arbeta tillsammans med detta bolag??? Känner mig så lurad av företaget pluus. Tvingas in i medlemskap för 129 kr per månad för att få de ”bra” priserna! Sjukt oseriöst företag!
 • Dålig
  13 dagar sedan
  KATASTROF

  Girig dansk sajt där du måste bli medlem för att handla, i och med det åker du på en medlemsavgift på 129:-/månad(står i de luddiga medlemsvillkoren).
  Ringer man och ifrågasätter medlemsavgiften läser personalen artigt men robotmässigt från villkoren du godkänt, dvs "skyll dig själv".

  Jag kollar inte mina kontoutdrag varje dag, i detta fall tog det sex månader att upptäcka att de totalt dragit 774 SEK från mitt konto.

  Vilken annan säljare agerar så här?
  Sånt uppenbart lurendrejeri!

  Prisjakt borde markera dessa lurendrejerisajter med en stor stoppskylt!
 • Dålig
  14 dagar sedan
  Uppdaterat: 14 dagar sedan
  Pinsamt att Prisjakt listar ett sånt här företag. Hade företaget varit svenskt hade det varit svartlistat.

  Verkar skicka in falska prislistor på varor de inte har, allt för att lura in kunder.
 • Dålig
  14 dagar sedan
  Uppdaterat: 14 dagar sedan
  Ville kolla själv efter att ha läst de dåliga recensionerna och är nu i stort sett enig. Redan när man försöker handla här märker man att den här webbutiken har anti-patterns som sitt ledmotiv. De gör med andra ord allt de kan för att lura köpare in i ett dyrt medlemsskap och samtidigt undanhålla information från kunder om hur man väljer bort medlemsskap. Det skulle förvåna mig om förfarandet är lagligt.
 • Dålig
  15 dagar sedan
  Scummy. signs you up for monthly membership without asking. that's what we in the biz call stealing.
 • Usel
  15 dagar sedan
  Absurt att Prisjakt listar den här sajten.
 • Dålig
  26 dagar sedan
  Detta är utan tvekan det värsta företag du kan tänka dig! VARNING VARNING VARNING!
 • Dålig
  27 dagar sedan
  Varning för detta sk*tföretag. Man blir "medlem" i någon j*vla klubb utan att man kryssar i något, man måste aktivt välja att INTE gå med! Kostade 260:- för 2 månader innan jag kunde säga upp skiten. Bedrägeri är det som beskriver detta bäst. 🤬🤬🤬 Anmält detta bedrägeri till KO.
 • Dålig
  1 månad sedan
  NEJ NEJ NEJ! GÅ INTE PÅ DETTA SKAM! Av en slump hittade jag denna recensionsida och fattar att även jag betalat 140:- i månaden sen två år tillbaka. Hade noll aning om att jag varit medlem och har inte fått NÅGON som helst information om det heller. Som gjort att förledas till att köpa och sen glömma bort. Tycker att ni som ser det som en självklarhet och bra upplägg ska hålla tyst! Det här är SKAM rakt av!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Scam företag! Man blir automatiskt medlem när man köper något och då drar de 129 sek varje månad utan att fråga om samtycke. Jätte dålig!
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Förstår inte de låga betygen, villkoren är ju jättetydliga. Den här typen av shopping är väl vanlig i USA vad jag har förstått. Extremt billigt på vissa varor och jag är nöjd. Lite lång leveranstid ibland på vissa varor.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Varning! Upptäckte precis att jag "automatiskt" hade blivit medlem 2019 och betalat 128 i månaden?!?! Slarvigt att inte kolla bättre på bankutdraget men värsta jävla bondfångeriet!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Scam butik, köp ej. Döljer medlemskap vid köp.
 • Dålig
  1 månad sedan
  OBS! Handla inte något från denna hemsida! Handlade en produkt från de juni 2021. Av en slump upptäcker jag i oktober att företaget dragit 129kr/månad under 4 månader från mitt konto. Jag har inget minne av att jag godkände ”medlemskap” då jag köpte en produkt från de!

  Detta företag påminner väldigt mycket om avsnittet ”Payday” i Netflix-serien Dirty Money. Ett företag som lurar konsumenter med en finstilt/förvirrande text att de kommer dra pengar från kontot framöver.
 • Dålig
  2 mån sedan
  De dra pengar ifrån min konto varje månad
 • Dålig
  3 mån sedan
  Att man genom ett köp blir medlem för att få fortsätta och köpa varor till en kostnad på 129 kr per månad utan att man blir informerad om det är ett bedrägeri.
  Handla inte hos företaget!
 • Dålig
  3 mån sedan
  Rena rama bedrägeriet!
  Märkte precis att dom dragit 129:-/månad i nio månader för nån skitsak som köptes i höstas, för att jag tydligen blir (betalande) medlem om man köper något. Hur det här kan vara lagligt är helt obegripligt.
  Kommer att spendera resten av mitt liv till att varna andra människor att handla av dem.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Rena rama bedragare bode polisanmälas hur i helvete kan banken inte stoppa dem går inte alls att ringa till dem svinnerna fy
 • Dålig
  3 mån sedan
  Är mycket besviken! Det var inget fel på produkten jag skickade efter, men anade inte att de gjorde mig till medlem när jag betalade (kryssade aldrig i något!) och De har dragit medlemsavgift 129:- /månad i flera månader, för absolut ingenting! När jag upptäckte det skrev jag och begärde tillbaka mina pengar och sa att jag aldrig begärt att bli medlem eller givit dem tillåtelse att dra pengar från mitt konto, och de inte fick dra ännu en medlemsavgift! De skulle inte dra denna månad (Augusti) men De gjorde det ändå!
 • Dålig
  4 mån sedan
  Tyvärr läste jag inte alla de här omdömena, innan jag också, naiv och omedveten, råkade bli medlem i denna s.k. medlemsklubb, som tydligen går ut på att lura omisstänksamma kunder att bli medlemmar, och sedan dra 129 kr/mån i medlemsavgift, i en förhoppning att inte bli upptäckta, genom att undvika att väcka uppmärksamhet, t.ex. genom att skicka ut erbjudanden om div. varor till sina medlemmar. Eftersom man undviker att höra av sig på något sätt, så sitter den ouppmärksamme f.d. kunden och låter sig bedras på 129 kr/mån. Den vara som man en gång köpt, och som det egentligen inte var något fel på, blir ju i slutändan väldigt dyr. Min starka varning för detta företag! Se upp med medlemskapet och lämna det så fort som möjligt.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Medlemsavgiftsbolag borde inte få vara med i prisjämförelser. Det blir en skev bild då det bara är lockpriser för att lura till sig ovetande medlemmar.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Lägger automatiskt på en månadsavgift vid inköp av varor. Upptäckte som alla andra efter några månader att de drar 129kr. Det blev ett dyrt rengöringsmedel.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Jag sökte på internet efter bästa pris på rakhyvlar och handlade ett par för 195 kr på pluus.se i augusti förra året. Efter 10 månader upptäcker jag att det har dragits 129 kr från detta företag. När jag undersöker det vidare så ser att det har dragits samma belopp varje månad efter mitt inköp. Jag googlar och förstår att jag inte är den enda som har blivit lurad på vad de kallar en medlemsavgift. Ingen information om medlemskap fanns vid köpet och ingen information har skickats om medlemskapet varken före eller efter.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Vidrigt bolag! Undvik!

  Handlade en vara på 179 kr. Vidrigt nog hade bolaget bolaget tvingat på mig ett "medlemskap" som jag har betalat 129 kr i månaden för fram tills nu då jag upptäckte detta.

  Visst har jag säkert godkänt något finstilt när jag utförde köpet, men bolaget skickade förstås aldrig någon form av kvitto på utförda transaktioner så de kunde fortsätta med sina vidriga affärer till evigheter.
 • Dålig
  6 mån sedan
  UNDVIK! ETT RIKTIGT SVINFÖRETAG SOM INGÖR GÖMD MEDLEMSKAP FÖR ATT DRA MEDLEMSKOSTNAD VARJE MÅNAD
 • Dålig
  6 mån sedan
  Handla INTE här! Dold avgift på 129 kronor.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Sjukt nära att köpa en sak innan jag insåg det handlar om en medlemsavgift.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Dold medlemsavgift på 129kr som dras från kontot varje månad.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Har ingen positiv erfarenhet om pluus. Försöker lura sina kunder om att automatiskt bli medlem, drar sedan 149kr i månaden. Var väldigt tydligt att man ville dölja detta. Med nya hemsidan är det mer tydligt men kommer aldrig mer att handla där. Rekommenderas ej. Läs också recension på Trustpilot innan köp.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Har ingen positiv erfarenhet om pluus. Försöker lura sina kunder om att automatiskt bli medlem, drar sedan 149kr i månaden. Var väldigt tydligt att man ville dölja detta. Med nya hemsidan är det mer tydligt men kommer aldrig mer att handla där. Rekommenderas ej. Läs också recension på Trustpilot innan köp.