Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Säker betalning
Experter med 100% fokus
Brett sortiment

http://TPstore.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information TPstore har fått betyget (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Beställde reservdelar till en radiostyrd bil Wltoys 144001 och fick snabb leverans. Skönt att de har reservdelar och eget lager så slipper man beställa från Kina.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Makalös service!
  Saker och ting kan gå fel och i mitt fall hade fel postnummer angetts av webshoppen så paketet kom till fel utlämningsställe och jag fick en omväg på flera mil.

  Men det är inte att fel uppstår som egentligen avgör upplevelsen, för det är synnerligen mänskligt att fela, det är hur man hanterar dessa fel. Här utmärker sig TPstore på ett synnerligen positivt sätt. Efter att ha meddelat butiken fadäsen ovan så ringde dom upp mig samma dag och meddelade att dom strök fakturan på drygt 250:- i sin helhet som kompensation.

  Dessutom hade dom t.o.m. skickat tre mobilladdare när jag hade beställt en , dvs en extra utan att ta betalt för denna. Detta för att dom hade tre på lagret och dom tänkte att jag kunde få resten av vad dom hade.

  Det hela slutade med att jag fick tre när jag beställt två utan att jag behövde betala för dom. Min resa på några mil med bilen gjorde helt plötsligt ingenting och jag är fortfarande en mycket nöjd kund. SNYGGT!
 • 2020-10-24 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Kanon. Bra service. Och de grejer jag köpt har varit bra kvalité. Går att fråga dom om produkter och man får utförliga svar. Verkar vara intresserade av att sälja bra grejer och ha nöjda kunder. Jag återkommer när jag ska köpa mer prylar :)