Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Snabba leveranser
Billig frakt
Öppet köp 30 dagar

https://nordicmax.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Nordicmax har fått betyget (9.36)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 16 dagar sedan
  Jag har nyttjat Prisjakts prisbevakningsfunktion sedan mellandagarna för ett par headset(Sony WH-1000 Xm3) som fångat mitt intresse. Jag har lagt märke till att Nordicmax ständigt matchar alla prissänkningar som skett. Jag har dock varit avvaktande till att handla av ett företag med få omdömen, särskilt som alla omdömen är väldigt bra. Det erfarenhet helt enkelt alldeles för bra för att vara sant. När priset i helgen var nere på den nivå som min budget medgav så slog jag i alla fall till. Det är tveksamt om jag vågat om inte Nordicmax erbjudit Klarna som medger att man inte behöver betala förrän man fått en felfri produkt.

  Jag beställde kl 18:45 i lördags och fick en orderbekräftelse kl 18:57. Redan kl 22:46 fick jag ett nytt meddelande med kolli-id, så att försändelsen kunde spåras. Försändelsen hämtades hos ett DHL-ombud idag(tisdag 21/1). Jag har använt Appen "Mina paket" för att följa paketets färd från Halmstad till Stockholm ochskulle kunna skriva en längre uppsats om transportföretagen i fråga, men nu gällde det ju Nordicmax.

  De headset jag köpte var väl förpackade, oskadda och fungerar utmärkt. De enda anmärkningar är att det inte fanns någon bruksanvisning på något nordiskt språk med i förpackningen, däremot på mängder av andra språk. Den slutsats jag drar är att just dessa headset inte är avsedda för den nordiska marknaden. Ett spekulation jag inte kommer att ligga sömnlös över.

  Jag är mycket nöjd med mitt val av leverantör och kommer inte hysa några tvivel om att de är seriösa om det blir fråga om att nyttja dem någon mer gång.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Snabb leverans - 2 dgr OCH lägst pris! Suveränt! Jag köpte en IPad 10,2.
 • Utmärkt
  4 mån sedan
  Handlat 1 gång och det fungerade utan problem.

  +Hade just då mycket bra priser på se saker jag letade efter (SSD, Väggfäste Skärm mm)
  +Snabbt ut från deras lager (Stod stod Ullared)

  +- Verkar ha varierat sortiment med varierande priser. Verkar vara en affärsmodell att komma över ett "litet" parti billigt och konkurrera med priserna där efter. Kan man ju tycka vad man vill om
  +- Skickades med DHL (Inget minus, mera information
  +- Ingen erfarenhet av hur en retur eller garantiärende hanteras av dem
  +- Paketeringen av objekten var som övriga nätbutiker. Får godkänt Inte jättedåligt men inte jättebra heller

  - Har inte Swish, men "men alla de andra alternativen genom Klarna"
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Grymt bra pris på Braun Series 9 rakapparat med rengöringsstation. Det tog tre dagar att få den och det är helt okej för mig.

  Rakapparaten fungerar över förväntan. Jag återkommer gärna som kund.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Köpte datorkomponenter och det fungerade snabbt och smidigt.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Köpte en SSD och tyckte först det var för billigt för att vara sant men den levrerades. 30 procent billigare än i mer kända butiker och leverans från/innom Sverige vad jag uppfattade det som. Alltså inget Kina eller EU-lager men rätta mig om jag har fel.
 • Utmärkt
  6 mån sedan
  Köpte ett moderkort som var det var riktigt bra pris på. Var lite skeptisk då jag inte hört talas om butiken tidigare. Moderkortet kom som planerat efter ett par dagar. Hade även frågor kring BIOS version på moderkortet som deras kundtjänst hjälpte till att besvara. Kommer garanterat köpa fler gånger här om det är samma låga priser.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Beställde ett nät agg och ett chassi för ett par dagar sedan, och igår kunde jag hämta ut dem hos min lokala handlare. Är mycket nöjd med hur smidigt det gick, till ett mycket bra pris dessutom!
  Var första gången jag handlade av detta företag, men definitivt inte sista, är mycket nöjd!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Var lite skeptisk i början då företaget inte hade några recensioner.
  Köpte ett Asus RTX 2080 Ti Strix Advanced till ett bra pris.

  Mailade efter 1 dag för att se statusen på leveransen, skickade mail klockan 21 på kvällen och fick svar efter 2 min att kortet skickas följande dag med leverans dagen därpå.

  Trevligt bemötande, snabb leverans och enkel betalning via klarna.

  Kan inget annat än rekommendera dem!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Köpte ett Asus RTX2080 Ti Strix Advanced till superpris (12190kr). Tycker allt fungerade väldigt bra, kortet kom efter 2 dagar och det visade sig även vara i obruten grossist/importörkartong vilket jag ger plus i kanten för. Mycket nöjd, kommer handla igen.