Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Budget Golf har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2020-05-13 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Snabb leverans och med bra priser. Det stod dock att man skulle få en leveransbekräftelse att varan hade skickats, det dök inte upp nåt och helt plötsligt fanns den att hämta på mitt ombud.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Snabb leverans och bra priser!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Snabb leverans och bra/lägre pris än andra golfbutiker gör att jag kommer att återkomma till budgetgolf.se.
 • Bra
  2 år sedan
  Beställde en Mizuno vagnbag på rea. Halva priset så det var bara att slå till.
  Blev lite otydligt i bekräftelsemailet, där stod ett annat produktnamn än vad jag beställt. Ringde butiken och fick till svar att jag kunde vara lugn. Det som stod var ett internt produktnamn hos Mizuno men det var rätt.
  Vara kom fram snabbt och smidigt annars.
  Dock ger jag minus för att det endast finns direktbetalning som alternativ. Klarna eller vanlig faktura hade varit önskvärt.
 • Ganska bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Är lite kluven... Smidig beställning och snabb leverans (även om betalningsalternativen är få). Köpte en putter på rea som var sänkt från ca 2200kr till 1300kr, men när jag fick den var det helt uppenbart att den inte var ny (tex var greppet slitet). Misstänker att den hade använts som demo-klubba. Hörde av mig till deras kundtjänst direkt och fick snabbt svar där man erbjöd sig att ta tillbaka klubban, vilket ju är vad man kan förvänta sig, så de tog tydligt ansvar i frågan.

  Då jag trots allt kunde tänka mig att behålla klubban eftersom priset var bra gick de med på att istället skicka ett nytt grepp. Det skulle dock visa sig att det inte hade just sådana på lager, varefter vi kom överens om en pragmatisk lösning där man skickade mig några golfhandskar motsvarande värdet på ett nytt grepp som kompensation

  Så sammanfattningsvis - skickade man en använd produkt utan att informera om det, men tog fullt ansvar och kompenserade mig på ett sätt som jag blev nöjd med. Därmed blir betyget "Ganska bra"
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köpte en Mizuno Aerolite bärbag i somras från Budgetgolf. Riktigt bra pris å snabb leverans. Utbudet kanske inte är så stort, men priserna är låga.