Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Fruugo är en marknadsplats med säte i Storbritannien. Tänk på att erbjudanden som listas kan komma från olika företag och att du handlar direkt från dessa företag. Läs webbplatsens egen information och egna villkor för varje erbjudande innan du handlar.

Detaljerad information Fruugo har fått betyget (2.69)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  5 dagar sedan
  Uppdaterat: 5 dagar sedan
  Yue
 • Dålig
  21 dagar sedan
  Önskar att det fanns ett val att inte ge någon stjärna alls!

  Gör det inte, välj en annan sida/leverantör!

  2 dagars leveranstid skrev de på sidan. 3 veckor senare efter otaliga mail från min sida cancellerar fruugo ordern och skriver att jag bett att få cancellera den?!?!

  Det visar sig till sist att den verkliga orsaken är att varan aldrig funnits detta trots att butiken/leverantören bekräftat ordern. TOTALT OPÅLITLIGA och om du inte vill vänta i veckor på ett besked om din leverans med en okompetent kundtjänst som ber dig att vända dig direkt till butikerna de levererat genom ex i England så bespara dig själv frustrationen! Köp inte via fruugo!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Vi beställde en jacka för över 5.000kr häromdagen. Den levererades snabbt och vi skulle betala via Klarna för vi tordes inte betala innan vi fått jackan. Tyvärr var den i minsta laget och vi ville skicka tillbaka den inom 14 dagar. Det står att vi inte får skicka tillbaka den själva utan instruktioner från kundtjänst men det går inte att komma i kontakt med någon kundtjänst, så hur ska vi skicka tillbaka jackan???
  Jag har försökt att komma i kontakt med dem men det är en omöjlighet.
  Så, jag kommer aldrig mer att beställa något från Fruugo!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Två och en halv vecka efter att de hävdar att de levererat ordern till DHL så avbokas ordern utan kommentar, och pengarna återbetalas..
 • Dålig
  1 månad sedan
  Varning ⚠ köp ingenting därifrån, jag skulle beställa 1 vara och fick bekräftelse om 3 varor. Och måste betala för 3 eller returera alla 3 och betala retur kostnaden, nästan samma pris som själva varorna.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Har inte fått min beställning, det har gått tre veckor nu. På hemsidan skickas man bara runt till färdiga svar på allmänna frågor. Hittar ingenstans där man kan komma i kontakt med dem. De har en emailadress för kundtjänst men den gäller inte befintliga orders, hur märkligt är inte det? Kommer inte beställa från dem fler gånger.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Listar medvetet fel produkter med fel pris till under en tiondel av priset för att visas överst i Prisjakt. Var förvarnade!
 • Usel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  !VARNING!

  Beställde från Fruugo.se. Efter nån dag kom ett mail att jag inte längre kunde avbeställa för MIN ORDER HADE NU SKICKATS FRÅN USA!

  TULL + MOMS + IMPORTAVGIFTER tycker dom tydligen att jag skall betala.
  Räkna med mycket lång leverans tid och att priserna på allt du beställer är angivet pris + 30% + 75SEK.

  Dom ser OK ut och fakturerar via Klarna så man skall tro att dom är OK (Klarna brukar man ju kunna lita på). Dom är INTE OK! UNDVIK!
 • Dålig
  2 mån sedan
  Levererade fel produkt. Ingen fungerande support. Uselt!
 • Usel
  2 mån sedan
  Pris spamar, nej tack! skulle aldrig handla där även om det skulle vara billigare, ta bort dom från prisjakt!
 • Dålig
  2 mån sedan
  Katastrof! Handla inte på Fruugo. Beställde en vara i en viss storlek men fruugo hade skrivit fel storlek på hemsidan själva och skickade fel vara till mig. När jag pratar med den otroligt dåliga kundtjänsten så ljuger dem och erkänner inte felet. Slösade på mina pengar. Sjukt dumt!
  Handla INTE här !
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Katastrofbolag. Fruugo.se finns i England och beställer grejer från hela världen vilket inte står något om när man beställer. Jag fick mina skor från USA efter flera veckor. Blev därför tvungen att betala importmoms på 2 kr samt enormt impopulära Posnordsavgift på 75 kr. Under tiden fick jag inte tag på Fruugo per mejl trots flera försök, att inte tala om att det inte finns något telefonnummer man kan ringa. Hemsidan är maximalt missvisande. Undvik helt enkelt
 • Usel
  3 mån sedan
  Siten funkar inte ens.
 • Acceptabel
  3 mån sedan
  17 dagar att komma fram från Storbrittanien?hur?
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Jag har handlat härifrån en gång. Inga som helst problem. Snabb leverans för att vara från utlandet.
  Betalade med PayPal för att ha någon form av backup om det skulle bli strul. Men allt gick fint.
  Nu är ju detta ett företag likt Amazon och CDON, alltså en portal med många olika företag under sig som levererar. Så att det gick bra för mig kanske inte är en garanti att det går bra när ett annan företag ska leverera.

  Har ingen erfarenhet av deras support om något går fel, så kan inte uttala mig om det. Men eftersom det är ett utländsk företag tar jag för givet att det är krångligare än att handla från en svensk butik. Returfrakt lär kosta...