Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Fruugo är en marknadsplats med säte i Storbritannien. Tänk på att erbjudanden som listas kan komma från olika företag och att du handlar direkt från dessa företag. Läs webbplatsens egen information och egna villkor för varje erbjudande innan du handlar.

Detaljerad information Fruugo har fått betyget (1.93)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  6 dagar sedan
  Jag beställde ett Sennheiser MM30i headset som inte levererats och det tycks vara omöjligt att få support från dem. Svaren är på engelska och hänvisar till deras sida i Storbritannien, vilket för mig inte är något egentligt problem men dåligt då de har en svensk sida. Värre är att de vill att man själv skall leta rätt på försäljaren som sålt varan via deras företag, vilket inte fungerar så jag kommer nog bli snuvade på mina 713,06:-

  De fungerar helt enkelt som amazon eller cdon bara med mycket sämre support och verktyg för att komma i kontakt med de säljande företagen.
 • Dålig
  10 dagar sedan
  Uppdaterat: 10 dagar sedan
  Detta företag är ett skämt! Jag beställde leksaker till min son. Han frågar när de kommer men jag har inte sett röken av min beställning! De är omöjliga att få tag på. Jag är lurad!
 • Dålig
  1 månad sedan
  felsida
 • Dålig
  1 månad sedan
  Bluffsida
 • Dålig
  1 månad sedan
  Katastrof. Beställde från denna "svensk" sida men varorna skickades från England, tog evigheter, krångligt att hämta ut, och skickades i ett kuvert som hade spruckit. Sen hälften av plaggen matchade inte bilderna. Samtliga plagg hade samma bild men texterna varierade, de hade helt enkelt använt fel bild så halva ordern blev fel och man orkar inte gå igenom hela deras administration för att skicka tillbaka. AVOID!
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Den här sidan är ett helt scam jag köpte WWE2k16 för ps4 och det komm aldrig jag har väntad 7 månader och bara gav up
 • Usel
  3 mån sedan
  Komplett scam. Det är nån form av market place där säljare från hela världen kan sälja grejer vilket inte framgår. Börjar man kolla på deras hjälpsidor ser man att allt är översatt med Google Translate från engelska. Mitt paket skickades från USA utan att det stod nåt om det och har nu försvunnit efter en månads väntetid. Fruugo vägrar hjälpa mig och säljaren själv är även han helt ointresserad. Som tur är tog jag faktura med Klarna så lär kunna ta hjälp av dem. Men handla för guds skull inte härifrån. Stället borde tas bort från Prisjakt, riktigt skit.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Ingen bra kundservice.
 • Dålig
  4 mån sedan
  0 stjärnor.
  Beställde två par skor, det ena paret var fel modell.
  Leveranstiden var 2-3 veckor.
  Världens mest omständiga företag för att kunna returnera.
  Handla ej här, ni kommer ångra er.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Köpt en produkt, returnerat men fick aldrig pengar tillbaka. Mejlat ett antal ggr till deras kundservice men fick aldrig ett svar :(
 • Dålig
  5 mån sedan
  Längsta leveranstiderna på planeten, tvivelaktig kvalitet på produkter. m.m.

  Välj en annan leverantör.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  zero stars!
  worst possible; they screw you, a fraud business!
  don't even think to buy anything there!
 • Usel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Katastrof. Fruugo är inte en valig butik utan en plats för handlare att lista sina varor, ungefär som Amazon. Fick fel produkt levererad, gjorde en return request, inget svar, eskalerade fallet till Fruugo efter en vecka, inget svar. Kontaktade deras kundtjänst i Storbritannien och dom säger bara vi har skickat ett meddelande till säljaren och att jag skulle ringa tillbaka efter några dagar. Fick göra detta totalt 3 gånger med en halv timmes väntetid i telefonkön varje gång. Till slut gav jag upp när jag fick reda på att jag skulle betala returfrakten till Storbritannien vilket skulle överstiga kostanden av varan, man ska alltså själv betala för deras misstag.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Yue
 • Dålig
  8 mån sedan
  Önskar att det fanns ett val att inte ge någon stjärna alls!

  Gör det inte, välj en annan sida/leverantör!

  2 dagars leveranstid skrev de på sidan. 3 veckor senare efter otaliga mail från min sida cancellerar fruugo ordern och skriver att jag bett att få cancellera den?!?!

  Det visar sig till sist att den verkliga orsaken är att varan aldrig funnits detta trots att butiken/leverantören bekräftat ordern. TOTALT OPÅLITLIGA och om du inte vill vänta i veckor på ett besked om din leverans med en okompetent kundtjänst som ber dig att vända dig direkt till butikerna de levererat genom ex i England så bespara dig själv frustrationen! Köp inte via fruugo!
 • Dålig
  8 mån sedan
  Vi beställde en jacka för över 5.000kr häromdagen. Den levererades snabbt och vi skulle betala via Klarna för vi tordes inte betala innan vi fått jackan. Tyvärr var den i minsta laget och vi ville skicka tillbaka den inom 14 dagar. Det står att vi inte får skicka tillbaka den själva utan instruktioner från kundtjänst men det går inte att komma i kontakt med någon kundtjänst, så hur ska vi skicka tillbaka jackan???
  Jag har försökt att komma i kontakt med dem men det är en omöjlighet.
  Så, jag kommer aldrig mer att beställa något från Fruugo!
 • Dålig
  8 mån sedan
  Två och en halv vecka efter att de hävdar att de levererat ordern till DHL så avbokas ordern utan kommentar, och pengarna återbetalas..
 • Dålig
  8 mån sedan
  Varning ⚠ köp ingenting därifrån, jag skulle beställa 1 vara och fick bekräftelse om 3 varor. Och måste betala för 3 eller returera alla 3 och betala retur kostnaden, nästan samma pris som själva varorna.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Har inte fått min beställning, det har gått tre veckor nu. På hemsidan skickas man bara runt till färdiga svar på allmänna frågor. Hittar ingenstans där man kan komma i kontakt med dem. De har en emailadress för kundtjänst men den gäller inte befintliga orders, hur märkligt är inte det? Kommer inte beställa från dem fler gånger.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Listar medvetet fel produkter med fel pris till under en tiondel av priset för att visas överst i Prisjakt. Var förvarnade!
 • Usel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  !VARNING!

  Beställde från Fruugo.se. Efter nån dag kom ett mail att jag inte längre kunde avbeställa för MIN ORDER HADE NU SKICKATS FRÅN USA!

  TULL + MOMS + IMPORTAVGIFTER tycker dom tydligen att jag skall betala.
  Räkna med mycket lång leverans tid och att priserna på allt du beställer är angivet pris + 30% + 75SEK.

  Dom ser OK ut och fakturerar via Klarna så man skall tro att dom är OK (Klarna brukar man ju kunna lita på). Dom är INTE OK! UNDVIK!
 • Dålig
  9 mån sedan
  Levererade fel produkt. Ingen fungerande support. Uselt!
 • Usel
  9 mån sedan
  Pris spamar, nej tack! skulle aldrig handla där även om det skulle vara billigare, ta bort dom från prisjakt!
 • Dålig
  9 mån sedan
  Katastrof! Handla inte på Fruugo. Beställde en vara i en viss storlek men fruugo hade skrivit fel storlek på hemsidan själva och skickade fel vara till mig. När jag pratar med den otroligt dåliga kundtjänsten så ljuger dem och erkänner inte felet. Slösade på mina pengar. Sjukt dumt!
  Handla INTE här !
 • Dålig
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Katastrofbolag. Fruugo.se finns i England och beställer grejer från hela världen vilket inte står något om när man beställer. Jag fick mina skor från USA efter flera veckor. Blev därför tvungen att betala importmoms på 2 kr samt enormt impopulära Posnordsavgift på 75 kr. Under tiden fick jag inte tag på Fruugo per mejl trots flera försök, att inte tala om att det inte finns något telefonnummer man kan ringa. Hemsidan är maximalt missvisande. Undvik helt enkelt
 • Usel
  10 mån sedan
  Siten funkar inte ens.
 • 2019-06-01 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag har handlat härifrån en gång. Inga som helst problem. Snabb leverans för att vara från utlandet.
  Betalade med PayPal för att ha någon form av backup om det skulle bli strul. Men allt gick fint.
  Nu är ju detta ett företag likt Amazon och CDON, alltså en portal med många olika företag under sig som levererar. Så att det gick bra för mig kanske inte är en garanti att det går bra när ett annan företag ska leverera.

  Har ingen erfarenhet av deras support om något går fel, så kan inte uttala mig om det. Men eftersom det är ett utländsk företag tar jag för givet att det är krångligare än att handla från en svensk butik. Returfrakt lär kosta...