Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Finland. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Euro RC har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2019-11-24 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Har gjort ett par beställningar hos EuroRC nu, fanns inga recensioner här på Prisjakt men fanns däremot på Facebook, där de har fått bra recensioner.

  EuroRC är en grymt bra butik med stort utbud och väldigt hjälpsam support. Får ofta halv-svar från andra butiker på svårare frågor men de försökte verkligen hjälpa mig att hitta en lösning när det första inte fungerade.

  Support, leverans och priser är alltså toppen.

  När jag beställt har jag valt expressfrakt, 150 kr istället för 30 kr. Det har tagit två dagar ungefär att få hem beställningen. Lagret verkar dock inte finnas i Sverige samt att det anges tydligt att det tar mellan 1-3 dagar. Ingest konstigt men värt att nämna.

  Uppdatering: Vid den senaste beställningen jag gjorde så valde jag standard frakt för 30 kr. Det blev något strul hos posten och paketet fastnade ett bra tag vid deras terminaler. Inte mycket EuroRC kan göra när posten strular men deras support var extremt hjälpsam. Jag fick uppdateringar om hur det gick att leta reda på paketet utan att själv behöva fråga. Det är ovanligt i min erfarenhet. De får full alltså pott fortfarande, ville mest uppdatera då jag är imponerad av kundtjänsten :)