Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Klarna
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Ur & Penn har fått betyget (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  11 mån sedan
  Personalen i Vällingby var JÄTTE otrevliga, fick ingen hjälp och det Stog på nätet att de hade det jag sökte i Butiken men tydligen hade det inte det. När jag frågade om produkten var hon i kassan typ irriterade som om hon hade bråttom eller något. Snälla sköt erat jobb bättre. Tipsar inte att handla från Ur & Penn
 • 2020-04-22 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  En månad och två telefonsamtal och två mail för att få tillbaka pengar efter en retur.
 • Dålig
  1 år sedan
  Rejäla fantasi priser.
  Gå till klockson.se istället, där finns dom rätta priserna.
  Lycka till.
  Mvh
  Anders
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Se upp för att handla här, över 1 månads väntetid på att få en retur registrerad. Klarna börjar misstro mig, och Ur & Penn säger att returavdelningen har mycket att göra. Hallå, 1 MÅNAD!
 • Dålig
  1 år sedan
  Varning. Köpte en Citizen Aqualand jp2000-08E från webbshoppen. När försändelsen kom låg klockan i en anonym låda utan några originalhandlingar och utan skyddsplast. När jag påpekar detta i butik får jag en Citizen-låda men svaret att det är pga miljöskäl inte skickar med handlingar. När jag står på mig, hävdar man efter en vecka att bevisen är slut och att man beställt nya från Japan. Nej, det blev till att lämna tillbaka klockan, då det är ett uppenbart oseriöst företag. Inget ont om expediterna i butiken som vänligt hjälpte till med returen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Prisvärt och brett sortiment. Lätt att hitta något för hela familjen!
  Serviceinriktad och glad personal.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag köpte ett armbandsur för några år sedan. Efter drygt 1 år krånglade, lämnade in den och de konstaterade att det var fel på mekanismen. Detta medförde att det ocså slukade batteri. Jag fick det lagat. Ok! För några dagar sedan hände samma sak. Killen sade att batteriet var slut... 149:- för ett batteribyte. Själva batteri kostar ungefär 4,37 kr. Bytet tog ca 3,37 minuter, ändå sade jag att byta batteriet om det skulle funka. OBS! uret är värt idag ca 57,32 kr
  Gissa vad! 2 dagar efter det stannade uret igen. Jag gick tillbaka och samma kille KONSTATERADE att det var fel på mekanismen...
  Jag trodde att han skulle komma med ett förslag med ett rabatterade pris som kompensation... ICKE som ICKE... Han frågade mig om jag ville köpa ett annat ur, INGET förslag om en liten rabbat...VISST är det att affärsmäsigt har de rätt; MEN...

  OBS! detta är inte det första köpet. Jag har köpt smycken också och sist en klockradio, sådan som man vaknar med musik, m.m. som ingen kan programera, INTE ENS DEM!
  URUSEL SERVICE och TOTAL ignorans av situationen. Jag har också skrivit ett mail till dem, DETTA OCKSÅ HAR IGNORERATS!

  ALDRIG MER ATT JAG SÄTTER MIN FOT DÄR!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bra och prisvärda produkter. Levererades snabbt!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  UNDVIK! Du kan inte lita på att du får dina produkter trots att du betalat.

  Skulle få min klocka med express på torsdag. 80 spänn i frakt. Kontaktade dem och skrev att den inte kommit på fredag. Fick ett svar att återkomma med ordernr. Gjorde det och Inget svar och ingen klocka än idag tisdag.

  Fick sedan svaret "Jag ser nu att vi har mailat dig den 3 januari angående att varan är slut lager. Vi frågar då även om du vill avbryta din order eller om du kan tänkta dig att vänta lite extra och då få 10% extra på din beställning.
  Jag ser dock även att mailadressen har blivit felaktig och därför har du nog inte mottagit detta."

  Jag hade givetvis letat vidare på ett annat ställe under mellandagsrean om jag visste att jag inte skulle få min klocka. 10% kompensation är ingenting. Snarare har många klockor varit på halva priset. Så kanske förlorat 1500 på att vänta på min klocka istället för att beställa från ett annat ställe.

  Dessutom gick min order igenom och jag har betalat pengar för den klocka jag skulle få.
  Riktigt bedrägeri om någonting.
 • Usel
  2 år sedan
  Fake website. It shows a low and fixed price for all the watches but when you log in you can't find the product you want and the prices are much higher irl. FAKE Advertising!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Mycket bra service med bra priser och snabb leverans också fick jag extra support från butiken för att byta klockarmband storlek med justera tiden och det var grattis.
  ''Tacksam till dem''
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra kvalité och bra pris på Klockorna jag köpt här. Dock så kan dom ibland sälja klockor av väldigt dålig kvalité samt att branden ofta går av eller slits ut
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Jävla skitställe!
  Tar betalt 80 kr för att byta ett batteri på ett armbandsur!
  + 50 kr för batteriet!
  GÅ inte hit utan till en RIKTIG urmakare (dessa tar INTE betalt för sådant!).
 • Hej! Priset för ett batteribyte är 119 kr, detta gäller i alla våra butiker. Då ingår batteri + själva bytet som utförs av vår personal. Vi beklagar verkligen att du känner dig missnöjd med din upplevelse och hoppas att du i framtiden återvänder som en nöjd kund till oss. Ha en fin dag! Vänliga hälsningar Ur&Penn Kundtjänst.

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Trevligt bemötande och bra priser. Jag ringde till en Triangel-butik i Malmö för att beställa en Casio Collection AE-1000W-1A som jag hittat här på Prisjakt. Hon som svarade sa att de inte hade den hemma, men kollade i sin databas och hittade den på deras Caroli-butik. Hon ringde dit, bokade klockan till mig och sen ringde hon mig. KANON!

  Är supernöjd och kommer definitivt att handla igen :)
 • Perfekt
  11 år sedan
  Uppdaterat: 11 år sedan
  Bytte denna mot en klocka jag fick i födelsedagspresent, i butiken på Öster i Jönköping. De har ljusa och fina lokaler och personalen är hur trevliga och bemötande som helst!
 • Mycket bra
  13 år sedan
  Uppdaterat: 13 år sedan
 • Bra
  14 år sedan
  Uppdaterat: 14 år sedan