Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
90 Dagars Öppet Köp
Stort Sortiment
Kundtjänst via Telefon

http://notino.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Tyskland. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Notino har fått betyget (6.05)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  20 dagar sedan
  Otroligt oprofessionell och otrevligt bemötande i kundtjänst! Mitt paket skickades till fel ombud och istället för att hitta en lösning så låg deras fokus på att berätta att det var mitt fel och att jag fick skylla mig själv. Bra priser men dålig hemsida och fruktansvärd kundservice. Kommer aldrig handla av dem igen.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Beställde 10 december och idag 20 januari har jag fortfarande inte fått min order. Kontaktat kundservice men får ingen hjälp från dem.

  BESTÄLL ALDRIG FRÅN DETTA VÄRDELÖSA FÖRETAG!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Riktigt Bra! Kommer definitivt att handla här fler gånger. Låga priser. fick min leverans på utlovad tid. Beställde en vecka före Jul räknade med förseningar, men det kom fram i tid
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Handla bara om du inte ångrar dig. Retur av varor är under all kritik. Fel vara tillbakaskickad, väntar efter 2 veckor både på pengar och något tecken på att ärendet hanteras.
  Och frakt får du ordna själv ingen adresslapp skickas till dig. Inte riktigt kundservice som jag är van vid.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Sämsta företag jag har varit med om. Jag fick någon annans beställning istället för min. Det kan hända alla företag men då har man som skyldighet att åtgärda felet omgående vilket de fortfarande inte har gjort efter 1 månad. Nu fick jag ett svar från Notino att deras leverantör påstår att de har levererat mina saker trots mina bilder som bevisar motsatsen. Bara vikten på paketet är en bråkdel av vad min beställning väger. Ingen följesedel och returfraktsedel var heller bifogat med paketet.
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  +Bra priser
  +Lättnavigerad sida
  +Klarna köpskydd.

  - Lite lång leveranstid
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Beställt produkterna på Måndag och packetet var framme på Fredag. Snabbt leverans! Väldigt nöjd! 🥰
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Skriver "totalt pris 118 kr" i korgen. Tre steg senare i beställningsprocessen ändrar de sig och lägger på fraktkostnaden.

  Uppenbarligen skäms de över sin egna fraktkostnad så pass mycket att de inte kan vara rättframma med den från början av beställningsflödet.

  Jag väljer en butik där jag känner att jag har översikt och kontroll istället.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Sänker priser på produkter dom inte ens har i lager för att vara billigast på prisjakt. Sluta sänk priset på sånt ni inte ens har j***a skojare!
 • Dålig
  4 mån sedan
  Undvik. Funkar kanske bra då allt blir rätt men annars så betyder inte "oro-fri shopping" och "du kan skicka tillbaka oanvända produkter så betalar vi tillbaka hela priset" någonting.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Billigast på AXE Shower Gel 400ml. Beställde 40 styck 2020-10-05. Hämtade ut dom hos ombudet 2020-10-12. Bra förpackat med mycket bubbelplast runt pack om 4 styck. Tur att dom inte skickade glas/keramik för att det verkar som om speditörerna spelat fotboll med försändelsen.

  Svenska är dock inte deras första språk med tanke på stavningarna. Dock så har dom humor i sin kommunikation, vilket kompenserar :).

  Gick dock ej att välja mer än 10 styck utav produkten, så det blev 4 olika dofter á 10 styck för att komma upp i 40 styck totalt.

  Kommer helt klart handla ifrån dom på nytt förutsatt att dom förblir billigast på Prisjakt.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Jag ger 5 poäng för priserna och att jag gillar konceptet att ge de billigare priserna i övriga Europa till svenska konsumenter (t.ex. är Bulldog, Proraso/Marvis mycket billigare utanför Sverige).

  Dock får man vara beredd på ca 2 veckors leveranstid från Tjeckien då det är en kombination av GLS och Schenker och de ska överlämna till varandra (GLS som ger spårningsnummer ger inte uthämtningsställe utan man får öppna Schenkers hemsida med spårningsnummer som GLS ger på sin hemsida). Men frakten är också endast 50kr så kan inte klaga på det, men kanske inte ett ställe för att beställa något litet snabbt (min skickades från Tjeckien till Tyskland till Frankrike och tillbaka till Tyskland innan Sverige).

  Hursomhelst ändå full pott för konceptet, det uppskattas!
 • Mycket bra
  7 mån sedan
  Köpte två varor, en Versace-parfym i rollerballflaska som inte går att få tag på i Sverige och en hudvårdsprodukt från Vichy som är mycket dyrare i Sverige. Bra priser, otroligt skumma svenska texter på sidan, och oklart att det egentligen är en tjeckisk sida. Men: relativt att de skickar från Tjeckien så var det ganska snabbt levererat, 6 kalenderdagar med en helg i mitten. Varorna kom fram väl inpackade och verkar vara äkta.

  Spårningen gick bra att följa (GLS + Schenker), men jag fick ingen avisering eftersom Schenker hade missat att registrera att det hade kommit till utlämningsstället. När jag åkte dit och försökte hämta ut det med löpnumret som fanns på spårningslänken så gick det inte, eftersom kollit inte var registrerat. En stund senare hade dock en Schenkersnubbe kommit till utlämningsstället och hjälpt personalen registrera paketet med hjälp av något trix, och då gick det bra att hämta ut.

  Förutom krånglet med utlämning, 6 dagars leveranstid (jämfört med svenska butiker är det "länge"), samt att det är en tjeckisk sida som genomgått Google Translate så var min erfarenhet bra.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Det blir ju inte jättesnabb leverans, men de levererade inom den utlovade tiden.
 • Mycket bra
  9 mån sedan
  Billigt, smidigt och ganska snabb leverans.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Beställde Dior Homme Sport till ett grymt pris tisdagen den 21/4. Fick paketet fredagen den 24/4. Inga problem någonstans och ger därför full pott!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Beställde rakborste och parfym på skärtorsdagen den 9/4. Fick hem mina varor veckan därpå den 17/4. Då det skickas ifrån Tjeckien, tycker jag inte leveranstiden är så lång. Man kan följa paketet via en länk hela tiden ända till den levereras till ombud. Jag håller inte med föregående recensenter utan jag är 100% nöjd med Notino. Tack!
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Håller med, tog väldigt långtid att få hem den. Men i övrigt så kan jag inte klaga. Fick iallafall rätt produkt..
 • Dålig
  11 mån sedan
  Väldigt långa leveranstider från Tjeckien(!) som det inte står någonting om vid beställningstillfället. Dålig spårning av paketet.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Ingen Svensk butik och leveranserna kommer från Tjeckien vilket dom undviker att berätta. Långa leveranstider. Och ingen uppdatering att varan var framme. bedrövlig trackingsite. Svensk konsumentköplag gäller inte. Dock låga priser.
 • 2020-03-02 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställde en parfym, kom efter 2 dagar utan några problem.

  Låter som att folk tidigare har haft lite strul men för mig var det inget, snabb frakt bra pris.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har inget att klaga på.
 • Usel
  1 år sedan
  För tre månader sedan skickade jag tillbaka en vara i retur och fick bekräftelse från de att de har fått varan tillbaka. Jag har ännu inte fått mina pengar tillbaka och igår skickade jag ett mail och hotade med Allmänna Reklamationsnämnden... Ännu inget svar!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Felaktigt pris
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Får mängder med mail om prissänkningar från Notino. De stämmer aldrig, är alltid sämre varianter de säljer men som registreras som något bättre på prisjakt. Kanske bara för att locka besökare. Dessutom ökar de och sänker konstant så att man varje dag får mail som rekommenderar dem.
 • Usel
  2 år sedan
  Lurar folk med sina priser via prisjakt !¨
  i Mailet för prisbevakning från prisjakt står det att 1000ML kostar 228:- men i deras hemsidan 250 ML kostar 228:-