Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
God kvalitet till bra priser
Fraktfritt
Snabba leveranser

https://homeonline.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Home Online har fått betyget (9.55)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  8 dagar sedan
  Otroligt bra service och kunnig personal! Levererade alla mina varor snabbt och punktligt. Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Professionellt och tryggt bemötande! Trevlig personal och prisvärda produkter. Snabb hantering av frågor och kan verkligen rekommendera Home Online. Kommer vara en återkommande kund.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Kan gott rekommendera, service i världsklass samt bemötande har varit exceptionellt. Kommer absolut att handla fler gånger.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Har aldrig haft en så bra köp upplevelse online som jag hade hos Home online. Dem har varit engagerade, hjälpsamma och är otroligt kunniga!
  Dem får mina varmaste rekommendationer och är ett självklart val vid framtida köp 👏
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Servicenivån som erbjuds av Homeonline är unik i den här branschen. Stort kunnande, trevligt bemötande i alla kontakter och stort engagemang för att hitta bästa lösning för sin kund. Mina starkaste rekommendationer!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Har beställt saker till badrum från Home Online vid ett par tillfällen.
  Snabb leverans, och har alltid fått väldigt bra service innan beställning har gjorts, både snabba svar och bra hjälp.
  Har även gjort en reklamation som även den hanterades väldigt bra och var löst inom några timmar.

  Jag ska definitivt handla här fler gånger. Rekommenderas varmt!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Hade av misstag beställt 10 cm för smal heltäckningsmatta. Till skillnad mot flera andra företag så accepterade Home online ordern. och lyckades dessutom att förhandla bort leveranskostnaden som var lika hög som kostnaden för mattremsan. Snabbt och smidigt har det dessutom varit med fortlöpande information om läget. Stor eloge! 🙏
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Tack ännu en gång!
  Home Online kan du verkligen lita på!
  Mvh Carlos Vega
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag köpte några par spottar att sätta upp i badrummet i samband med en renovering. Fick snabbt återkoppling av Robert på Home Online att spottarna tyvärr var slut hos leverantör, med en fråga om när jag behövde dem. Jag förklarade läget att det var lite brådis, eftersom hantverkarna enligt egen uppgift var på väg att snart bli klara. Fick då snabbt besked från Home Online att de skulle beställa in dem i alla fall, och sedan får vi se om jag skulle få användning av dem. Föga förvånande så drog renoveringen ut på tiden, men spottarna skulle komma in till Home Online precis på gränsen för vad som hanns med.

  Själv var jag tvungen att hastigt åka in till BB och hade inte möjlighet att åka och hämta spottarna hos Home Online. Vad sker då? Jo Robert ser till att leverera spottarna _personligen_ hem till mig, direkt till hantverkarna. Alldeles lysande i ett läge då jag själv av naturliga skäl inte hade möjlighet.

  Nu tror och hoppas jag att inte så många fler kommer på den briljanta idén att renovera badrum samtidigt som man är på väg att få tillökning, men den flexibilitet, det kundfokus och det sätt att hjälpa mig att lösa situationen gör att jag inte kan ge annat än 10+ i omdöme.

  Rekommenderas!
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Helt enastående bemötande och service i toppklass! Säljaren (Robert) är en av de bättre jag någonsin haft kontakt med i alla kategorier. Han var kommunikativ genom hela köpprocessen och ringde mig när leveransen av blandaren var försenad. Till följd av detta gav han en kraftig rabatt och körde hem den till oss trots att det var fabriken som strulade och inte han själv.

  Kan varmt rekommendera Homeonline och jag kommer definitivt vända mig till dem och specifikt Robert nästa gång vi behöver köpa något.
 • 2020-05-08 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Fantastiskt bemötande och bästa tänkbara service!
  Jag har aldrig varit med om en säljare (Robert) som varit så engagerad. Han t.o.m. ringde upp och förklarade läget när det strulade med leveransen från fabrik. Beställde en Tapwell köksblandare som inte fanns i lager. Och när den inte gick att få fram så fixade han en likadan med annan färg med en bra rabatt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Supertrevligt bemötande och snygg hemsida med kvalitetsprodukter till bra priser. Har bara positiva erfarenheter och kan varmt rekommendera Home Online.
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag beställde ett soffbord med stenskiva från home online. Vid montering visade det sig att bordet var defekt och gick inte att montera ihop. Fick ett nytt bord utskickat efter ca 3 veckor. Helt ok service.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Trevlig och otroligt serviceminded personal! Aldrig några bekymmer och nu har vi beställt lite olika saker vid olika tillfällen.
  Snabba leveranser och snabba svar på frågor!
  Kan starkt rekommendera denna butik!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Trevlig och kunnig personal! Extremt snabb hjälp! TACK!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Har nu gjort flera köp (olika produkter) på HomeOnline så det är dax för omdöme. Ärligt sagt, allt har gått över förväntan! Bra hemsida med snabb och bra sök funktionalitet, fint utbud av prisvärda kvalité produkter, snabb leverans. Det viktigaste som har gjort mig att fastna på sidan är faktiskt deras utmärkt service nivå, som är i en helt egen klass! Det har blivit några gånger fel, på grund av mig, men allt har löst så himla proffsig och smidig sätt. Kommer garanterat att handla mer från denna sidan och jag kan utan tveka ge mina varmaste rekommendationer till alla andra också!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Var först tveksam till att handla då företaget har få omdömen men priset gjorde att jag chansade. Snabb leverans. Tyvärr skickade tillverkaren Tapwell en tveksam produkt. Inga problem att returnera direkt i butik, mycket proffsigt bemötande.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Riktigt bra service! Kan vara en av de bästa i stan! Fick en kostmetisk fel produkt fr Tapwell. Home Online(Robert) gjorde allt och ordnade en ny produkt på samma dag med bud. Men jag hade inte bråttom och valde DHL istället. Sebn strulade DHL genom skickar till fel ombud och det ordnade även Home Online genom skickar produkten till rätt ombud. Så 6 plus till Home Online! DHL får 3 plus och Tapwell 2 plus(Dåligt brukanvisning och sisådär support).
 • Perfekt
  1 år sedan
  Hittade Home Online genom produktsök på nätet. Fint utbud och trevlig hemsida så jag la en beställning. Fick leveransen omgående men hade beställt fel färg på min blandare. Kontaktade supporten och bad att få byta och fick här en utmärkt service, trevligt bemötande och hjälp på direkten utan krångel. Ny blandare i rätt färg var på plats 2 dagar senare. Magiskt bra och kan ge mina varmaste rekommendationer till Home Online!
 • Tack Jimmy! Självklart ställer vi alltid upp med att lösa saker så fort det bara går.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpt inredning till badrum och kök. Hade vad vi sökte. +med klarna checkout
 • Tack så mycket Lena!

 • Perfekt
  1 år sedan
  Super! Tack för smidigt köp
 • Tack själv!

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpt blandare hos dem. Är supernöjd över den service jag har fått. De är verkligen super trevliga och vet vad kundservice går ut på. Rekommenderar dem varmt!
 • Tack Mona! :)

 • Perfekt
  1 år sedan
  Mkt hög servicenivå och trevlig personal. Kan varmt rekommendera
 • Tack för de vänliga orden

 • Perfekt
  2 år sedan
  Riktigt bra hemsida och supersmidigt köp på alla sätt! Kommer garanterat att handla mer från denna sida.