Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Fraktfritt över 1000:-
Snabba leveranser
6 mån garanti på begagnat

https://www.returhuset.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Returhuset har fått betyget (6.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Riktigt nöjd med min iPhone jag köpte från Returhuset. Köpte även en soundbar men som visade sig vara defekt, men där löste det sig på bästa tänkbara sätt och Returhuset stod även för frakten! Kan varmt rekommenderas!
 • Knappt godkänd
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Jag köpte en iphone 11 64Gb och vill förklara lite grann om mina upplevelser. Det finns saker som är bra och det finns saker som är dåliga. Dock kan jag tyvärr inte rekommendera att köpa sådan telefon om jag bedömer helheten.

  Bra saker

  1) Jag fick min telefon väldigt snabbt. Torsdag (17/9–20) beställde jag och måndag fick jag telefonen (21/9–20)

  2) Förpackningen var bra. Jag beställde ett skärmskydd också och det var färdigmonterat som de har lovat.

  3) Kommunikationen var bra. De svarar väldigt snabbt via mejl och telefonsamtal.

  Dåliga saker

  1) Laddaren. Jag fick en svart, stort, otymplig och låg kvalitetadapter tillsammans med en vit sladd. Jag tycker färgerna passar inte alls med varandra. Det kunde vara en snyggare adapter som liknar till adaptern som man får när man köper en ny iphone.

  2) Först telefonen såg jättefin ut men när jag har kollat på detaljer, tex. knapparna och uttaget. Det fanns rätt mycket smuts på sidan av knapparna och uttaget (hållet) där man kopplar sladden var jättesmutsig. Jag tror någon typ av vätska har spillt där tidigare. Jag har städat den med ett bomull och stift.

  3) Jag missade den men det finns inga hörlurar. Telefonen kostade 6990kr men hörlurar ingår inte i köpet. Det kostar 950kr att köpa nya hörlurar. Om jag skulle köpa helt ny, medföljer hörlurar och en liten adapter som omvandlar iphone uttaget till högtalare uttaget. Det kostar totalt ca 1000kr att köpa adaptern och hörlurar. Det kostar till mig ungefär 8000kr.

  Så man vinner inte så mycket när man köper en sådan telefon utan man stöttar återbrukade grejer. tex. Man köper en helt ny iphone 11 64gb i elgiganten 7990kr (22/09-20) och inuti kartongen finns det original laddare, adapter och hörlurar samt en helt ny telefon.

  4) De erbjuder bara 6 månader garanti i köpet.
 • 2020-05-11 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Hej alla.

  Jag hade beställt en Tablet infrån detta företag en fredag, fick dock ingen orderbekräftelse, väntade tills helgen var över men ingenting dök upp.
  Så jag bestämde mig för att ta kontakt med dem via mail. Jag fick svar att den kommer i samband med att beställningen är färdigpackad och att den ska skickas ut senast måndag kväll.

  Väntade några dagar till, men ingen orderbekräftelse, så jag ringde till företaget på Torsdagen nästan en vecka efter min beställning, förklarade min situation och dom sa att det skulle kolla näramre på detta.
  Efter några minuter fick jag ett mail från dom, att det har blivit ett missförstånd då de säger att varan jag hade beställt inte fanns i lagret och att de ska ge mig ett presentkort för 100:- för nästa köp.

  Jag förstår inte att man kan beställa en vara som inte finns i lagret och efter 1 vecka så får man svar att ens beställning kommer bli avbruten eftersom att varan inte finns i lagret, och att jag får kontakta företaget och att inte själva företaget hör av sig till mig för att säga detta.
  OM jag inte hade kontaktat dom om detta så skulle mina pengar dragits och jag hade inte fått min Tablet på flera dagar, veckor eller månader, man vet inte om hur lång tid det skulle ta för mig att få beställningen.
 • Hej Nick,

  Jättetråkigt och läsa om den kundupplevelse du fått vara med om hos oss.
  Självklart ska det inte vara på det sättet. Det ska inte gå att beställa en produkt som inte finns i lager och du ska alltid få en bekräftelse direkt efter lagd beställning.

  Detta berodde på ett teknisk strul vi hade på våran hemsida. Vilket gjorde att några av våra produkter ej försvann ur lager trots att de egentligen kanske redan hade köpts av en annan kund.

  Olyckligtvis blev du negativt påverkad av det tekniska strulet vi hade och vi ber självfallet om ursäkt för det inträffade. Vi hoppas att du i framtiden väljer att fynda någon annan produkt hos oss och att vi då får en möjlighet att reparera förtroendet.

  Bästa hälsningar,
  Returhuset

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Smart och mycket som är billigt
 • Perfekt
  1 år sedan
  Billigt och bra. Går att hitta riktigt fina klipp hos er
 • Hej Chris!

  Vad roligt att höra och tack för din recension!
  Together We Reuse.

  Bästa hälsningar,
  Returhuset

 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte min iPhone XS som var gradering A+.
  Den känns som vilken ny iPhone som helst och ändå ska den vara rekonditionerad på något sätt. Märks inte. Fungerar utmärkt! Grymt nöjd
 • Hej Dan,

  Vi är glada över att du känner så!
  Tack för din review.

  Together We Reuse!

  Bästa hälsningar,
  Returhuset

 • Perfekt
  1 år sedan
  Fick min mobil levererad efter 1 dag. Grymt!
 • Hej Lisa!

  Vad roligt och höra att du är nöjd!
  Tack så mycket för din recension.

  Together We Reuse.

  Bästa hälsningar,
  Returhuset

 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte en diskmaskin från returhuset. Produkten var helt ny och jag betalade runt 20% lägre än den billigaste här på prisjakt. Helt fantastiskt koncept som gynnar miljön. Rekommenderas starkt.
 • Hej Axel,

  Så roligt och läsa att du känner så! Tack så mycket för din recension.

  Together We Reuse!

  Bästa hälsningar,
  Returhuset

 • Dålig
  1 år sedan
  78kr frakt för 2 par kalsonger...
 • Hej Xibbe,

  Dessvärre kan vi inte göra så mycket åt frakten även om det ibland blir tokigt.
  Vi är trots allt en hållbarhetsaktör som främjar återbruk.

  Är du däremot i närheten av Staffanstorp eller i Skåne-trakterna så är du varmt välkommen in i vår fysiska butik och fynda.

  Bästa hälsningar,
  Returhuset