Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information J&A Mobiles har fått betyget (8.83)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  7 dagar sedan
  Mycket nöjd med deras deal på Xiaomi Note 8 Pro !
 • Perfekt
  7 dagar sedan
  Köpte en Ulefone Armor 6E. Lade beställningen på fredagen fick produkten på måndagen. Super snabb leverans !
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Bra pris och snabb leverans !
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Beställde en mobiltelefon som hade problem I slutändan visade det sig att jag var tvungen att skicka tillbaka den.Ett snabbt samtal och produkten var på väg. Mycket trevlig personal som helt förstod varför jag skickade tillbaka produkten och allt fixades utan problem.
  Om det fanns en annan stjärna, skulle jag ha lagt till den.
  Rekommenderas starkt.
 • Usel
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Skickade in telefonen på reparation 2 gånger för samma problem. Trots att telefonen har varit på reparation nästan längre än vad jag ägt den så har ingenting utförts. Fick stå för frakten själv. Support med undermålig svenska har gjort det svårt att kommunicera. Bojkott!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Billigast och snabba på att skicka produkten. Beställt många gånger från dom och aldrig haft några problem. Rekommenderas.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Köpte en xiaomi mi9t till ett bra pris och med snabb leverans. Väldigt trevlig personal. Rekommenderar starkt !
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Toppen! Bra kundservice och snabb leverans. Fick till och med ett extra tillbehör som bonus. 10/10 i poäng! Där kommer jag beställa från igen.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Snabb leverans och bra priser och bra produkter.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Köper näst intill alla mina tekniska prylar. Alltid haft fantastiskt bemötande.Om det finns något problem så har de hjälpt mig många gånger med att få problemen lösta eller produkter utbytta. Rekommenderar dem !
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Precis som man förväntar sig hur en bra webbshop ska fungera. Bästa delbetalning villkoren jag någonsin sett. Snabb och smidig sajt och allt fungerar som det ska.
  Rekommenderat
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  J&A har kanske inte de lägsta priserna, men detta kompenseras väl av deras kundbemötande, med utmärkta och snabb service. Snabb på chatten, och jättesnabb leverans. Uppskattas och Rekommenderas VERKLIGEN..
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Jag hade beställt en Macbook från dem. De kontaktar mig om en timme och skickar min macbook samma dag. Snabb leverans och bra kundservice.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Allt fungerade perfekt vid beställning och leverans.
  Jag hade en reklamation med min beställning, mycket snabbt svar.Rekommenderad.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Mycket trevlig och kunnig personal. Lätt att betala och dom har bra billiga grejor.De skickade min beställning efter 2 dagar men de informerar mig och kompenserar mig. köpupplevelse och produkt är toppen.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Bra sortiment med bra priser.Mycket snabb frakt samt grym service! Rekommenderar verkligen denna butik!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Jag hade köpt Harman Kardon Studio 5. Bra pris och otroligt snabb leverans! Hade mina högtalare på bara 2 dagar efter beställning och betalt med Dibs faktura på 14 dagar utan extra kostnad. Oavsett hur glatt det är! Kan verkligen rekommendera shopping här.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Bra kundsupport, fick hjälp med alla min frågor.Köpet uppfyllde alla mina förväntningar på alla sätt. Jag är jättenöjd med mitt köp. Allt gick väldigt snabbt och smidigt.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Jag har beställt hem "Xiaomi Mi A2 Lite" av det här företaget och fick hem mobilen efter mindre än 40 timmar, så snabbt gick det!
  Innan köpet så har jag varit i kontakt med säljaren och han var väldigt trevlig, han gav mig information om mobilen och besvarade mina mejl efter några minuter fast det var helg. Jag är otroligt nöjd med köpet och deras service samt deras otroligt låga priser! Jag planerar mitt nästa köp med J & A redan nu. :)
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag beställde en Samsung Galaxy S10 från butiken. Beställningen gjordes på söndag, de skickades på måndag och tisdag fick jag. De har fraktkostnad men snabb frakt. Telefonförpackningen var perfekt, ingen klag. Jag hade viss fråga om inköp och snabbt svar från kundservice. Bra betalningsalternativ när jag vill betala i 12months. Tack J & A Mobiles. Jag är nöjd med mitt köp.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Beställde Xiaomi Redmi Note 5 (4GB RAM) 64GB
  på torsdag fick den på måndag

  perfekt!

  om det är några frågor eller problem går det bra att höra av sig till dem.

  tänkt på att James i kundtjänsten endast pratar engelska men han är otroligt bra!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jag har beställt flera gånger och köpt också i fysisk butik Umea centrum. De har riktigt bra erbjudanden ibland där det är nästan hälften av priset från andra butiker. Jag rekommenderar dem.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  bästa pris på telefoner och snabb leveranstid. Bra hjälp med frågor, bra utbud av produkter
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Dom bästa på leveranstider, service och support!
 • 7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Usel
  7 mån sedan
  Först ingen leverans. Efter flertalet mail, nästan en vecka senare, så ringer en person upp och på knagglig engelska försöker förklara att en av mina beställda grejer är slut hos dem. När jag ber dem skicka det andra på en gång och det restade när det kommer in så går inte det. Förslagsvis kan de avsluta min order och jag får lägga en ny på de grejer de har hemma, jag kommer att bli kompenserad säger han. Ok, jag gör så. Inser då att de höjt priset på den restade grejen med närmare 1000kr. Mailar och frågar även hur det blir om jag beställer den hos dem igen, inget svar. Får de nu ombeställda grejerna, men ingen kompensation som utlovats. När jag väl ska betala fakturan så står det plötsligt 0% moms, men på hemsidan står det 25% moms på grejerna. Då mailar jag faktureringsföretaget som skickar runt mig några vändor där tills de tillslut hänvisar tillbaka till J&A mobiles. Tror nån att de svarat på något av mina mail om detta? Nope.
  Oseriöst företag som inte håller det de lovar.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Tog en chansning och beställde en Xiaomi Redmi Note 6 pro från denna affär, de är rätt så nya på marknaden men jag valde att testa iaf. Beställde 26e November och pratade med James samma dag gällande leverans. Han informerade om att de har mycket att gör pga. Black Friday som var helgen innan och att telefonen skulle skickas på Onsdag 28e November. Onsdag 28e fick jag meddelandet att paketet var skickat och jag kunde hämta ut paketet på Fredag den 30e innan kl. 12., mycket bra av J&A Mobiles samt Postnord som levererade snabbt. Mobilen var bra packad med bubbelplast samt mjukkartong runt om samt massa tejp, helt OK förpackning.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Mejlade kundservice på en söndag, fick svar på 5 minuter. Beställde telefon på söndag, den skickades på måndag. Visserligen hög fraktkostnad, men det är totalpriset som räknas.
 • Ganska bra
  11 mån sedan
  Jag beställde en Xiaomi MI A2 och det tog ungefär en vecka innan jag kunde hämta ut mobilen. Då skickade jag ett mail efter ett par dagar eftersom de skickade fakturan dagen efter, och det brukar man inte göra innan varan är skickad.

  Fick en ursäkt att det blivit försening men att telefonen skulle skickas dagen efter.

  Min telefon var packad på samma sätt som "Psykodad80"s telefon. Men till skillnad från han såg jag inget problem med just paketeringen. Den var klart godkänd enligt mig.

  Priset var bra, leveranstiden var okej men där har de lite att jobba med.
 • Ganska dålig
  11 mån sedan
  Beställde en iphone 7. Mejlade efter några dagar då ingen kom. Efter 1 dag fick jag svar med en ursäkt för att den blivit försenad. Fick inget spårnings nr så mejlade igen. Då fick jag ett och efter 1 vecka kom mobilen. Förpackningen var inslagen i mjuk karton man köper på rulle och en massa tejp. Som tur var hade mobil och förpackningen inte skadats. Rekomenderas inte utav mig.
 • 2018-10-18 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställde på torsdag kväll. Avisering på fredagen och kunde hämta ut paketet på måndagen. Perfekt!