Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
1 års garanti
Snabb leverans 1-2 dagar
30 dagars retur- & ångerrätt

https://idealofsweden.com

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information iDeal of Sweden har fått betyget (4.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  5 dagar sedan
  Sämst service och tillgänglighet! Jag har köpt ett presentkort och när jag vill använda det på deras hemsida så strular det. Jag får inte tag på människorna på kundservice för att få hjälp. Det finns inget telefonnummer och på mail svarar de inte. Jag har hållit på i en vecka och inget händer..
 • Dålig
  1 månad sedan
  Beställde för 3 veckor sedan, betalt och klart men ingen leverans än. Fått försändelsid i postnordappen, men ingen försändelse har lämnats in till postnord. Mailat kundservice flera gånger UTAN NÅGON SOM HELST RESPONS. Fruktansvärt dåligt!
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Totalt kass returhantering. De rekommenderar att skicka tillbaka i originalemballaget. Om man skickar tillbaka med originalkuvertet som brev skyller de på att det inte kommit fram. Att skicka spårbart med Posten är väldigt dyrt i förhållande produktvärdet på ett par hundra kronor. Efter 6 email till kundtjänsten under totalt 5 veckor svarar de alltid med "jag ber om ursäkt" och sedan får man upprepa hela storyn igen. Det känns verkligen som Goddag Yxskaft!
  Utmattningsstrategi? Då skall man beakta att jag är kund sedan flera år...
  Jag tycker det är bedrövligt. Jämför med att köpa samma Idealprodukt hos Fyndiq eller CDon= retur utan tjafs.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Bedrövliga leveranstider. Väntat över en vecka å grejerna har inte hamnat hos posten ännu.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Snabb levererans men blev dock fel produkt. Kontaktade kundtjänst som löste det riktigt snabbt och med kompensation. Jätte bra kundtjänst och bemötande!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Snabb leverans. Gjort 2 ordrar den senaste månaden och båda leveranserna har kommit hem direkt i brevlådan på dag nr 2. Fint packat.
 • Usel
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Då man inte kan ringa dom så är det omöjligt att avboka sin order i tid. Mailar dag 1, får svar på mailen dag 3 (inte ok!) Och så får man själv stå för returfrakten då dom säger att "enligt våra skitvillkor så är en avbeställning inte är giltig förrän en bekräftelse har mottagits från oss detta är något du accepterar när du godkänner köpet." Och vips så förlorade dom en kund till. Bra jobbat.
 • 2019-01-19 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  1 år sedan
  Jag har beställt två mobilskal för 12 dagar sedan och än så länge ingen leverans eller information om leveransen. Mejlen där jag efterlyste information om leverans är fortfarande efter flera dagar obesvarad. En stor varningslampan har börjat lysa!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställde ett skal på black friday och fick det tisdagen därpå, så enligt mig har de levt upp till den snabba leveranstiden!
 • Usel
  1 år sedan
  Jag valde denna butik då de skrev snabb leverans 1-2 dagar. Detta var avgörande.
  Sen blev det Ingen leverans. Ingen återkoppling på en vecka. Ingen möjlighet att ändra adress eller ändra order. Du behöver betala både frakt hem och frakt för retur när du är missnöjd. Finns betydligt bättre nätbutiker att handla ifrån. Mitt råd är att undvika denna butik.
 • Dålig
  1 år sedan
  Snabb leverans på 1-2 arbetsdagar? Efter 8 dagar fick jag mail om att ni har skickat produkten med posten. Det kommer alltså ta 1 och en halv vecka för ett skal och ett skärmskydd att komma hem till min brevlåda.......inte okej!
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Jag la en beställning på två produkter hos dom den 29 september, får inget bekräftelsemejl. Förväntat leverans var 5/10. Jag får ingen leverans eller info. Jag försöker mejla via deras formulär på deras sajt utan svar. Jag hittar ett nr på nätet och ringer, en tjej svarar och skickar ut bekräftelsemejl och menar att ordern kommer att skickas ut så att jag har den i slutet av vecka 41.

  Ingen leverans v 41 eller mån-tis denna vecka (v42). Försöker ringa igen, och efter 10 samtal så svarar någon äntligen! Då får jag information om att ena produkten som jag har beställt har tagit slut och att det varit saldofel. Men ingen information får man från dom, man undrar ju hur länge till man hade fått vänta på info om man inte har jagat dom som jag har gjort?

  Hade även någon rabattkod så att man fick ta två varor och betala för en men den fick man ingen nytta av.

  Pinsamt iDeal of Sweden, det var min första och sista beställning.