Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Finland. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Swappie har fått betyget (2.92)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  4 dagar sedan
  Köpte en iphone i "nyskick" . Den fungerade inte. Fel i moderkortet. 4000 i sjön!
 • Dålig
  12 dagar sedan
  Köp aldrig en telefon från dessa skämtare. Jag köpte en iPhone 8 plus från Swappie i nyskick och fick en telefon där touchen är katastrofal. Telefonens touch brukar hänga sig och inte ens reagera till och från vilket gör telefonen i stort sett oanvändlig. En telefon som man köpt för nästan 4000kr alltså.

  Håll er borta från dessa äckliga skämtare.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Beställde en iPhone 8 av Swappie. Hade mobilen i 2 veckor så kom det upp att batteriet behövde service. En månad senare gick mobilen inte att ladda något mera.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Trasig vid leverans. Telefon var var i fint skick till det yttre men kunde inte läsa några simkort.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Beställde en iPhone 11pro i ”mycket bra skick” men batteri
  hälsan är på 80%. 👎👎👎
  Köp inte från Swappie
 • Dålig
  8 mån sedan
  Köpte en iphone i "mycket bra skick". Några dagar efter att jag fått den upptäckte jag att det var en repa på kameralinsen. Jag skickade tillbaka den o trodde att dom skulle skicka en annan. Returen med Swappies returfraktsedel tog över en vecka. Det blev ett garantiärende och garanatin gällde inte för repor . Swappie skickade tillbaka iphonen med repa men utan laddare. Laddaren skickade dom tillbaka efter 2 mail. Så efter en månds strul sitter jag med en defekt iphone. Om Swappie skickar en defekt telefon är det köparen som får betala reparation.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Trasiga telefoner och omöjligt att få tag i kundtjänst.
 • Dålig
  9 mån sedan
  Beställde en iPhone 6s. Den var väldigt svår att ladda direkt när vi fick den och svagt batteri öht. När den efter ett halvår inte gick att ladda upp alls, svarade de att garantin inte gällde pga en minimal spricka på sidan av skärmen. Undvik swappie!
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Har köpt två mobiler som båda var i mycket bra skick, fungerar felfritt och levererades snabbt.
  Har även sålt en mobil och fick då pengarna på kontot på ett par dagar.
 • Dålig
  11 mån sedan
  Katastrof. Beställt två mobiler som ej fungerat, varit jättemycket krångel hela tiden. Rekommenderas inte. Är ej värt besväret..
 • Dålig
  11 mån sedan
  Beställde en iPhone XR och samma sekund som orden lagts, bekräftas den automatiskt av Swappie. Detta gör att kunden inte har möjlighet att ångra sitt köp och få pengarna tillbaka, när leveranstiden efteråt ändras och blir längre. Då ska varan ändå först skickas för att kunden sedan ska returnera den, vilket i sin tur tar en massa onödig tid.

  Jag beställde en iPhone XR i ”mycket bra skick” och även tjänsten, att ett professionellt skärmskydd skulle installeras för 199 kr. Iphonen som kom såg jättefin ut, dock fungerar telefonen inte som den ska. Jag hörs knappt i vanliga samtal och måste använda headset eller högtalarfunktionen istället. Telefonen ringer ibland och ibland inte fast ljud är påslaget och volymen hög. Iphonen hakar upp sig konstant och måste startas om.

  Tyvärr så tappade jag telefonen 1 vecka efter leverans och även om ett "professionellt skärmskydd” installerats så krossades både skärmen och skärmskyddet på telefonen, vilket betyder att jag inte kan skicka tillbaka den för de fel jag då hade hunnit uppleva.
 • 2020-12-05 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Ganska bra
  2 år sedan
  Snabbt och smidigt. Dessvärre fick jag en telefon som mikrofonen var kass på.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Snabb service. Fick en refurbished mobil dagen efter. Den motsvarade förväntningarna enl beställningen, dvs bra skick. Laddare och hörlurar följde dock inte med, vilket stod i det finstilta.
 • Dålig
  2 år sedan
  Jag beställde 3 mobiler och alla var i väldigt dåligt skick. Jag rekommenderar ej Swappie till någon.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  "Begagnade och fabriksåterställda mobiltelefoner
  Alla Swappies telefoner är testade och renoverade vid behov av specialister.

  Swappie erbjuder kostnadsfritt en 12 månaders Swappie Garanti™ på köpet till alla telefoner! Med hjälp av Swappie Garantin™ kan du vara säker på att produkten fungerar till hundra procent. Vår garanti är mer omfattande och snabbare än den garanti som Apple erbjuder för nya telefoner, eftersom vår garanti i praktiken täcker allt utom självorsakade skador.
  14 dagars returrätt."

  Swappie är ett stort(?) finskt företag som nyligen börjat sälja i Sverige. De använder Klarna. De har 10,000 likes på sin Facebook. Snabb och effektiv kundtjänst. Kändes proffsigt , trevligt och tryggt.
  Att det inte blev 10 stjärnor beror på att jag inte hittade alla telefoner de säljer på sajten, jag hittade en ännu billigare genom att googla "swappie Iphone 7". Sajten har ett utmärkt filter för färger och minnesstorlekar.Skalan för telefonernas skick ser ut så här:

  Nyskick
  Mycket bra skick
  Bra skick
  OK
  Sliten

  Nu väntar jag på leverans av en IPhone 7 (4,740 kr) och en 7 plus (5,440 kr) . Båda 128 GB och i mycket bra resp. bra skick. Frakt 75 kr med DHL. Återkommer efter jul med produktbedömning.