Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Snusbolaget har fått betyget (4.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Mycket bra
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 22 dagar sedan
  Väldigt bra priser på deras göra-eget snus som verkligen får ner kostnaden på snusandet jämfört med om man köper snus i butik. Serviceinriktad och trevlig kundtjänst som är lätt att komma i kontakt med och svarar snabbt på mail. Lite svajjiga men acceptabla leveranstider. Smidigt funktion att kunna prenumerera på snus i den frekvens man önskar och som prenumerant slippa betala frakt.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Ett företag jag beställde ifrån en gång i månaden flera år i rad. Toppklass, bästa utbudet, bästa priserna i Sverige och väldigt snabb kundservice och leverans.. Men allt detta har fullkomligt rasat. Jag ser inte längre en enda anledning till att använda tjänsten. Först och främst så ökade priserna rejält i förhållande till lokala butiker. Så redan där finner jag ingen som helst anledning att beställa snuset när det ändå är billigare på närköpet. Utbudet har fullkomligt fallerat och nu finns inte mer produkter än kiosken nere på stan. Så vill man ha något mer exklusivt så är det bara att stanna där på vägen till jobbet. Leveransen har spårat ur och nu tänker jag inte på Postnord som är en historia i sig. Utan innan paketet packats och skickats iväg. Likaså kvalitén har gått i botten. Senaste beställningarna jag gjorde, mestadels för att stödja internethandeln av tobaksvaror, fick jag stockar med snus där bäst före datumet var inom loppet av några dagar. Då vill jag också påpeka den långa livslängden på snus!

  Nej, jag ser ingen som helst anledning att använda tjänsten. Allra minst när det nu har vuxit upp andra butiker som håller hårt i stafettpinnen när det kommer till konturens. Snusbolaget bör reglera sig efter detta kan man tycka. Men jag ska egentligen inte klaga då jag ärligt talat inte handlar här längre. Det är synd bara att se att ett ledande företag inom sin genre har fullkomligt rasat. Girighet tjänar mycket pengar hos en del få, som förr eller senare listar ut att de blir lurade. Konkurrensledande tjänar lite pengar hos många, som i sin tur är lönsamt för alla. Ha det i åtanke Snusbolaget! Tack för mig
 • Dålig
  1 månad sedan
  Innan man flyttade sitt lager kom alltid produkterna snabbt och oskadda. Senaste leveransen med nytt emballage var 1/3 av min beställning skadad så det inte gick att använda...
 • Ganska bra
  7 mån sedan
  Det va ett tag sen jag beställde här. Allt gick bra men förutom arr dom hade skickat 2 stockar snus med sanslöst mycke papper och plast, 2 stora kartonger. Det är bra att dom packar det bra men så onödigt att packa det så väl är att ta i.
 • 2019-02-23 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Snabbt, enkelt och framförallt ett brett sortiment. Handlat flera gånger och kommer fortsätta handla härifrån.