Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Lettland. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Trodo har fått betyget (5.29)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  12 dagar sedan
  Oseriöst företag. Köpte nytt gasspjäll. La av efter ca 3 månader fick inget för att jag inte hade orginalkartongen kvar. Vem sparar kartonger på bildelar man bytt ut 🤮🤮🤮
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag har handlat 12 gånger från Trodo, hittills har det fungerat klockrent. Billigt, leverans oftast snabb och delarna passar alltid. Det enda jag har att anmärka på är att dom inte svarar i telefon, på mejl svarar dom relativt snabbt. Jag kommer att fortsätta handa på Trodo och kommer att rekommendera dom till mina vänner.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Har handlat i flera år utan några problem 100% nöjd
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  Snabb leverans, dålig möjlighet till retur. Litet färgskav uppstod på bildelen som inte passade trots att vi bett dem göra en kontroll av detta. De godtog inte returen. Rekommenderar varmt bildelarexpert där returen gick hur bra som helst, dessutom tar de emot returer även om det finns små skavanker, men gör då ett avdrag. Trodo menar att de slänger en helt oanvänd bildel om vi inte skulle välja att ta tillbaka den efter nekad retur.
 • Dålig
  3 mån sedan
  följer inte Arn, slutar svara när problem uppstår.
 • Knappt godkänd
  11 mån sedan
  Har beställt ett par gånger. Bra priser och bra utbud, men långa leveranstider. Dålig kundservice. Skickade tillbaka en produkt som inte höll utlovad kvalitet, gjorde returen för flera veckor sedan och fortfarande ingen återbetalning. Kontaktade dem på Mail och fick besked att utbetalning gjordes till Paypal och dessutom helt fel belopp. Fanns ingen utbetalning. Långa svarstider på mailen.
 • 2020-06-22 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Värsta tänkbara. Beställde reservdel efter regnummer och efter många timmars arbete förstår jag att spindellederna inte passar på min bil trotts att jag angivit registreringsnummer. Jag kontaktar dom och får som svar att deras produkter bara passar till 99% Av alla bilar och att jag inte får returnera.! Så sjukt dåligt servis, kommer aldrig handla från dom igen.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Handlat 2 gånger nu i sommar och båda gånger har allt varit till belåtenhet.

  För säkerhets skull har jag manuellt skrivit in de bilar jag handlat delar till, alltså ej via regnumret då det lätt kan bli fel.

  Priserna har varit mycket bra och vid varje vara står vilken dag den kommer skickas. Vilket har stämt båda gångerna. Posten tar sen 1-2 dagar ytterligare beroende på var man bor i landet. Sen kan man välja nivå på ex.vis oljefiltret, budget, prisvärt, premium, vilket är bra.

  Frakten är bara 49:- så vad mer kan man begära när även priserna är bra.

  Kommer fortsätta handla där när delar till våra bilar ska införskaffas.