Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Designmöbler online
Fri frakt och fri retur
Online Support 24/7

http://www.nordiskarum.se

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
SveaWebPay faktura
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Nordiska Rum har fått betyget (2.60)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  5 mån sedan
  Beställde de så kallade stolarna Oskar i svart i början på juni. Fick efter 5 veckors väntan info om att leverantören i Kina skickat stolar i fel färg. Nytt datum för leverans blev 15/8. Inga stolar dök upp. Mailade företagen som nu påtalade ytterligare ett nytt leveransdatum, 20/8. Läste flertalet omdömen från missnöjda kunde då de fått fel varor levererade alt defekt på varorna. Inte värt risken. Så jag valde att häva min beställning. Otroligt dåligt.
 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  UNDIK DETTA FÖREATG!
  Detta är ett helt oseriöst företag som borde undvikas till vilket pris som helst om ni inte vill förlora tid och pengar förstås.
  Jag köpte en matgrupp för ca 16000kr men bordsskivan var sprucken på flera ställen vid leveransen. Nu har jag väntat på reklamation i snart en hel månad men får inte ens svar på mina e-mail.
  DE ÄR BEDRAGARE, SVINDLARE,CHARLATANER....
  UNDIK DETTA FÖREATG!
 • Dålig
  6 mån sedan
  Värsta vi varit med om.
  Skulle aldrig rekommendera någon att handla från det här företaget. Vi beställde en matgrupp för ca 16.000kr och fick en bordsskiva som var sprucken på mitten samt stolsben i olika längder. Vi har varit i kontakt med deras kundtjänst sen 3 april. Det har gått över 3 månader nu! Vi har fortfarande inte fått en ny bordsskiva, det är förseningar hit och dit och våra nya stolsben skickades till FEL stad! När vi väl mottog dessa var det slitage och repor. Vi är otroligt frustrerade. Kundtjänsten ska vi inte ens snacka om...
 • Dålig
  6 mån sedan
  En butik att undvika. Dålig kvalitet på varorna. Oerhört svårt att få till en retur. De svarar knappt på mail, ej möjlighet att ringa. När returen väl var gjord fick man själv skriva och påminna om att kreditera fakturan.