Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Alltid fri frakt
Snabba leveranser
Öppet köp upp till 90 dagar

https://www.vvsobygg.se

Betalningsalternativ

Klarna
Swish
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information VVS & Bygg har fått betyget (2.91)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  1 dag sedan
  Beställde vara för 2 månader sedan betalade för varan ingen vara kom. Var i kontakt med kundservice 1gång sen svarade dom inget mer per mejl. Rena lurendrejeriet!
 • Dålig
  2 dagar sedan
  Betalt en vara som jag inte har fått (5 veckor sen jag beställde). Skickat fem mail till företaget de senaste tre veckorna utan att få svar.
 • Dålig
  5 dagar sedan
  Riktigt uselt. Fick hem ett skadat element. (Troligtvis transportskadat). Kontaktade deras kundtjänst men har nu, över två veckor senare, fortfarande inte fått något svar i från dem.
 • Dålig
  16 dagar sedan
  Beställde 1/4 -21. Betalade men ännu inte fått mina varor tre veckor senare. Försökt kontakta kundtjänst utan framgång.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Jag beställde köksblandaren "Tapwell EVO184 Mässing från VVS den 9 mars 2021 och fick leverens den 12 mars. Allt levererat som utlovat. Är supernöjd med all hantering.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Rena skojarna! Ingen leverans men faktura! Omöjliga att få kontakt med, svarar helt enkelt inte på mail trots flera försök . Undvik denna firma! Johnny
 • Knappt godkänd
  1 månad sedan
  Har beställt 2st köksblandare som båda legerats snabbt och proffsigt men direkt från leverantören.
  Returnerade den första kranen i december och skrev till firman om detta.
  Ser att dom har tagit emot min retur 18/12 och jag har skrivit till deras support i december, januari, februari och mars utan någon form av respons.
  Fakturan för kran två som jag vill ha reducerad till det värde av den första kranen sitter fast hos klarna.
  Gör inte mig så mycket just nu men det känns väldigt tråkigt av en firma som inte kan svara på en retur på 3 månader.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Det står 5-10 dagars leveranstid! Det är skitsnack! Har nu en klarnafaktura liggandes som blir dyrare och dyrare med förseningsavgift som tickar på! Omöjligt att ringa dit, dem svarar inte på Mail eller på kontaktformuläret. Handla aldrig här!
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Önskar jag tittat här innan jag lade beställning, vara uteblev, Omöjligt att kontakta dom. Går inte at ringa eller maila. Kontaktformulär besvaras inte.

  EDIT: Efter ett andra kontaktförsök och parkering av betalning i Klarna hörde de av sig o skickade ett nytt paket/brev.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Köpa inte varor på den webbsido
 • Dålig
  2 mån sedan
  Pengarna har dragits ifrån mitt konto, och jag har inte fått mer än en beställningsbekräftelse efter 2 veckor. Oseriöst.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Står att det ska vara "Fri Frakt" - vilket skämt!
  De lägger till "Hanteringskostnad (79 kr - emballage, hantering) 79 kr" när man kommer fram till kassan och betalningen.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Handla inte här, beställde en vara 2021-02-02 med utlovad leveranstid 5 - 10 dagar. Fick en faktura en vecka senare (som jag var korkad nog att betala) men har två veckor senare fortfarande varken fått någon vara eller något svar från kundtjänst (antar att 'svar inom 24h' i deras banner egentligen ska vara 'svar inom 24 dagar', om du har tur).

  Uppenbarligen ett blufföretag då de på sin hemsida hävdar att de har:
  - 4.5 i rating på prisjakt (det korrekta värdet är 1)
  och:
  - 4.7 i rating på trustpilot (3.7)
 • Dålig
  2 mån sedan
  Handla inte från dem! De känns fruktansvärt oseriösa!
  Jag beställde 3 st TA-adaptrar för två arbetsveckor sedan och har ännu inte mottagit något paket. Utöver det har jag skickat två meddelanden till dem med ett par dagars mellanrum och frågade om de har skickat paketet utan att fått något svar på något av meddelandena.

  Handla inte från VVS & Bygg såvida ni inte vill bli av med era pengar.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Beställde radiator, 6-8veckor leveranstid. Valde att betala med klarna "betala efter leverans". vvsobygg aktiverade fakturan direkt. fick fakturan uppskjuten. efter nästan 9 veckor så får jag mail från klarna att ordern avbrutits. VVSoBYGG har inte kontaktat mig alls och svarar ej på mail.

  Undvik detta blufföretag
 • Dålig
  2 mån sedan
  Katastrof, borde få näringsförbud! Verkar vara riktiga skojare😡
 • Dålig
  2 mån sedan
  Katastrof!

  Jag betalade för en produkt som aldrig kom. Sedan när man kontaktar dem kan man bara lämna ett mail. Som de inte svarar på!
 • Dålig
  2 mån sedan
  Katastrof!
  De höll inte utlovad leveranstid och svarade varken i telefonen eller på e-post. Jag hade tappat hoppet när beställningen till sist kom flera veckor för sent..
 • Dålig
  3 mån sedan
  Håller inte utlovad leveranstid. Har för övrigt inte fått ett leveransbesked ens utan enbart ett ordermottagande har dykt upp efter snart 3 veckor. Givetvis vill Klarna ha betalt men har meddelat att varan inte levererats, Klarna stoppar pausar då fakturan så att man slipper betala.
  Lyckades få ett svar från kundtjänst som trodde att leverans ska ske nästa vecka. Har bett om att avbryta ordern men då har det inte kommit något svar.
  Under all kritik.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Varning! Levererar ej, går ej att få kontakt med, återstår o se om man får tillbaka pengarna, knappast
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Beställning: 100099094
  Har beställt två insatser då jag har två läckande blandare här hemma. Som många skriver så tycker jag det lät bra med 1-4 dagars leverans, men inga varor har dykt upp och svar på mitt mail har jag inte heller fått. Börjar ju undra vad det här är för företag. En anmälan till ARN hänger i luften och jag hoppas att det händer något snarast. Ska man behöva vänta så länge som många fått göra kommer jag ha vattenskador i huset.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Sambon beställde grejer till duschen för 3 månader sedan som inte har skickats ens. Inget svar på mail, via FB och inget telenummer att ringa. Gör er själva en tjänst och handla av någon annan :)
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Känner mig lurad. Väntar fortfarande på leverans och de svarar inte på e-post. Tyvärr betalt för mina varor. Första och sista gången jag handlar VVS&Bygg.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Beställde order 100097700 den 11e Jan. Inte hört ett ljud. Försökt nå kundtjänst ett flertal gånger utan svar. Fakturan kom... "bästa e-handel" kyss mig
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Köp inte från VVS & Bygg, du får inga varor och det går inte att få kontakt med dem!

  Genomförde enkelt en beställning och betalade med kort till Klarna den 14 jan 2021. Har ännu inte fått leveransen och skickat mail till dem tre gånger via deras hemsida och får inga svar. Idag den 29 jan 2021 Skickade jag mitt fjärde mail till dem för att markulera ordern. Därefter kontaktade jag Klarna för att stoppa köpet. Jag ringde Klarnas kundtjänst och fick väldigt bra hjälp. De kommer att höra av sig om tre veckor igen för att se hur leveransen/markulerad order har hanterats. Därefter kommer jag förhoppningsvis att få mina tillbaka från Klarna.

  Fick även direkt en bekräftelse via mail från Klarna som lät meddela följande: "Vi har tillfälligt pausat alla schemalagda betalningar medan du kontaktar vvsobygg.se för att ta reda på var din order är för närvarande."
 • Dålig
  3 mån sedan
  Tror detta företag har gått i konkurs. Väntat på min vara i 15 dagar nu. Inget svar från "kundtjänst".
 • Dålig
  3 mån sedan
  Det enda man lyckas skicka är fakturan för köpet. Inga varor har levererats.

  Kundservice existerar inte och det går inte att få tag på någon från företaget.

  Tyvärr så verkar det som att de har stora problem med sin e-handel.

  Jag kan tyvärr inte rekommendera någon att handla från denna butik baserat på min upplevelse av att handla från dem.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Ingen vara långt efter beställning och helt omöjligt att få kontakt med. Tidsfråga innan butiken får klappa igen när man ser hur många missnöjda kunder de har.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  VVS BYGG
  Har försökt komma i kontakt med er vi flera tillfällen inget svar, väntar på varor nr 100096986 beställ den 4 januari.
  Ingen leverans
 • Dålig
  3 mån sedan
  Utebliven leverans. Tog kundtjänst 17 dagar att återkomma efter flera skickade ärenden via kontaktformulär på hemsida. Går inte att nå dem via telefon eller mejl. Avråder starkt från att köpa från denna leverantör!
 • Dålig
  3 mån sedan
  STOR VARNING för detta företag. Tar betalt omgående men sedan skickas aldrig sakerna. Har väntat i många veckor på leverans men inget kommer och den så kallade kundtjänsten får man aldrig någon återkoppling ifrån trotts dagliga mail till dem. VÄLJ ANNAN BUTIK om du vill ha saker skickade och inte bara vill bli blåst på pengar.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Kan bara instämma med tidigare inlägg tyvärr. Ingen leverans, kundtjänst svarar inte. Varning för detta företag.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Efter 2v (utlovat 1-4 dagar!) har beställningen fortfarande inte levererats, inget svar på något av mailen jag skickat samt det går inte att ringa! Köp inte något av detta företag!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Lite försenad men i övrigt toppen
 • Dålig
  3 mån sedan
  Fakturan ställdes ut via Klarna direkt efter beställning. Varan har inte kommit. Företaget svarar inte på mail, inget telefonnummer att ringa.
 • Usel
  3 mån sedan
  Beställde en enda vara den 4e december 2020, klarna tog betalningen samma dag. Har inte hört något alls om vad som hänt med beställnigen, försökt kontakta via mail och kontaktformulär, har inte fått svar på 2 veckor.

  Ska försöka få pengarna tillbaka från Klarna nu.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Hur kan de få så högt betyg på Prisjakt. Jag beställde en vara hos dem den 30 dec 2020, fick orderbekräftelse med ordernummer 100096575. Faktura via Klarna kom 2021-01-03. Till dags dato har ingen leverans skett. De svarar varken på e-mail, telefon eller via deras kundtjänsts kontaktformulär. Jag har skickat åtskilliga.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Rätt pris och snabb leverans!
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Bra pris och varan kom inom rimlig tid.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Håller med alla övriga betyg som har getts till denna butik. Bluff o båg o ljuger om att de nästan har fem stjärnor av fem möjliga på Prisjakt. Detta är anmält till Prisjakt. Blir en anmälan till både Konsumentverket och till polisen då det börjar lukta bedrägeri.

  Levererar inte produkt, fakturerar o tar betalt direkt, går inte att kontakta alls trots flera försökt med enda kontaktväg kontaktformulär. De skyller på Corona men det verkar uttänkt enligt min mening. Jag lät mig luras av falska omdömen, men om någon läser detta gör inte om mitt misstag.

  Jag uppmanar er andra som också har blivit lurade anmäl denna butik för användandet av falska eller fixade omdömen samt till Konsumentverket eventuellt även till polis.

  Sent skall syndaren vakna. Vaknade ni till nu? Ni verkar ju inte bry er om de stackarna som gör misstaget att beställa av er för att sedan inte få sina produkter och återkoppling är det inte tal om. Lite jobbigt kanske att någon börjar att syna er i sömmarna.

  Jag är stackaren som för 17 dagar sedan beställde (ordernummer 100096482) Purus designsil och klinkerram leveranstid 1-4 vardagar och i igår kom hantverkarna för att lägga klinkergolvet.

  Det är inte tal om att ni kommer att få några pengar från mig. Fakturan går genom Klarna och det är tydligen inte första gången som Klarna stoppar betalningar till Er gällande olevererade produkter. Ni kan annullera ordern för något annat är det inte tal om. Slutade med att jag fick köpa lokalt och lägga några hundra extra. Samt lägga tid på att försöka kontakta er, besöka butik lokalt och köpa en produkt jag inte hade tänkt för mera pengar. Att granska er bjuder jag på.

  Jag citerat från er hemsidan: ”Snabba leveranser, nöjda kunder, tryggt och säkert” Toppbetyg på Trustpilot, Pricerunner och Prisjakt. Ytan flagnar snabbt när man börjar att granska. Jag har bara börjat skrapa på ytan och har hittat en hel del. Jag har inte hört ett ord från er och ni har struntat totalt i att återkoppla till mig trots att jag försökt kontakta er.

  Jag handlar på svenska nätbutiker i stort sett varje vecka och ingen av dem har haft leveransproblem som de har skyllt på Corona och alla har varit kontaktbara. Allt från stora till små nätbutiker. jag har inte på många år stött på en butik som er vilket väckte både min ilska och nyfikenhet då jag tidigare har jobbat som utredare inom myndighet.
 • Hej, beklagar att du har kommit i kläm här, vi ska se över vad som har hänt. Vi har flera tusen nöjda kunder varje vecka så det är inget bedrägeri, bara ovanligt hårt tryck, inte bara mot oss utan mot alla e-handlare just nu. Hälsingar VVS & Bygg

  Uppdatering: Då vi inte kan hitta din order utifrån ditt alias så återkom här med ditt ordernummer.

 • Dålig
  3 mån sedan
  Beställ ej vi dessa om ni vill ha varan levererad

  Beställde via dessa då det var bråttom och de enligt hemsidan hade varan lager och leverans skulle ske inom 1-4 dagar. Började försöka kontakt bolag då jag inte erhöll någon information kring om varan var på väg eller inte men har likt de flesta andra inte lyckats få kontakt med bolaget.

  Bolag verkar sporadiskt svara på visa omdömen där de hänvisar till högt tryck likt alla andra e-handlare....kan dock inte säga att jag upplevt något annat e-handelsbolag där det inte går att komma i kontakt med och som struntar i att skicka beställningarna.

  Betalde beställningen direkt med kort men har reklamerat den till Klarna via deras köpskydd så bara hoppas på återbetalning nu
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  En vara jag beställde 3 december dök inte upp efter den angivna leveransperioden på hemsidan - 5-10 vardagar. Jag kontaktade dem via mail, formulär på hemsidan och telefon efter 10 vardagar. Chatten var avstängd. Enligt disclaimern på hemsidan så har de "LÄNGRE SVARSTIDER PGA CORONA". Men vad innebär det? Jag väntade 15 vardagar och kontaktade dem igen. Inget svar, inga meddelanden om eventuella förseningar. Så avbeställde varan. Fortfarande inget svar.

  Jag beställde exakt samma vara från Byggmax, och tillverkaren skickade varan efter 2 dagar, hemma hos mig 4 dagar efter beställningen. Så de ljuger när de hänvisar eventuella förseningar till tillverkaren.

  Läs andra recensioner, kolla även recensionerna på Trustpilot. Det går inte att handla från dem. Om de har så stora problem och förseningar pga corona så kan de faktiskt stoppa försäljningen och stänga sajten, men det är ju inte det som är poängen. Poängen är att lura folk!
 • Knappt godkänd
  3 mån sedan
  20210110.
  Jag beställde en detalj till en köksblandare i början av december. Jag har ännu inte fått varan och får heller inte svar på mina meddelanden./L-G
 • Dålig
  4 mån sedan
  Beställde tre radiatorer för nära 14000kr. Ett har levererats men inte de andra två. Det kan vara pga leveranstid men det är omöjligt att veta för butiken är okontaktbar.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Varor dök aldrig upp. Omöjligt att få kontakt med dem. Tack för jag valde Klarna så de kunde ta bort ordern. Beställ på något annat ställe.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Skickar inte varorna, går inte att gå kontakt med. Kunder får vänta helt i onödan och tillslut beställa hos någon annan. Lurar och bedrar.
 • Dålig
  4 mån sedan
  Handla inte från detta företag!Dom skickar ej varor och går varken nå på Mail eller telefon.
  Tur att jag valde klarna som betalningsalternativ och inte tog direkt betalning .
 • Perfekt
  4 mån sedan
  Så glad att någon hade delar till vår gårdspump helt nöjd
 • Dålig
  4 mån sedan
  Beställt varor som inte kommit, snart över 3 veckor sen nu. Inget svar från kundtjänst efter två försök att nå dem där. Riktigt missnöjd!
 • Knappt godkänd
  5 mån sedan
  Har beställt från VVS & bygg två gånger. Första ordern gick allt bra, dom skickade snabbt en vara som missats i leveransen, bra och inget händer.

  Nu vid andra tillfället så beställde jag två mindre varor som enligt hemsidan skulle levereras inom 1-4 dagar. Efter 7 vardagar skickar jag ett mail och frågar hur det går med min order. Inget svar. Jag förväntar mig inte att få varken varor eller pengar tillbaka. Oseriöst och undermålig kundservice. Vill du vara säker på att få varor så välj en annan återförsäljare.