Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Nederländerna. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Startselect har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2018-08-19 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställde 60-dagars spel på WoW och tänkte betala med PayPal men det var en avgift då. Mastercard funkade dock, och kändes säkert (verifiering med Bank-id).
  Smidigt och problemfritt - fick koden direkt. (länk via mail)
  Men förvirringen var stor innan jag fattade att det inte är kod på samma sätt som när jag köpt tidigare (på andra butiker) - det brukar ju vara att man får en kod (via mail oftast) och sen kan man kopiera+klistra in den på sin kontosida på WoW och poff så har man 2 månaders speltid.

  Men startselect säljer kod till ens "balanskonto" på WoW, alltså som om man betalat in pengar. Dessutom går det inte att kopiera koden - man får skriva av den "för hand" (jaja det funkar ju det med)
  Blev lite kallsvettig ett tag när det inte dök upp 2 månader speltid på mitt konto, och sen när jag fattade (handla speltid på WoW's hemsida för "krediterna" man laddat in) blev jag nervös igen då man bara kan köpa en månad eller 6 mån. Stämde växelkursen? Var summan på balanskontot tillräcklig för 2 månader betalat i euro?

  Jodå - det stämde exakt på öret förstås, så jag fick mina 2 månaders speltid till slut.
  Men jag hade föredragit den "vanliga koden" alltså att man får en kod som man matar in och så har man 2 månaders speltid.

  Visst detta funkade, men jag vete fan...kan betala 10kr extra för att få kod "som vanligt" istället för euro på balanskontot. (men hey - allt kanske är ändrat så det är jag som inte hängt med haha)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Snabbt och enkelt, inga överraskningsavgifter eller oönskade erbjudanden som störde i kassan. Många betalningsmetoder att välja på, jag betalade med bankid via Trustly och koden levererades direkt på retursidan efter betalning. Jag verkar inte ha anmälts till något nyhetsbrev heller. Blev glatt överraskad
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställde Star Wars Battlefront 2 i hopp om att det var det nya från 2017 men det visade sig vara det från 2005.
  Väldigt dåligt av mestadels Prisjakt som visade att produkten var versionen från 2017. Men har blivit utlovad pengarna tillbaka. Hur som helst var det missvisande av båda hemsidorna som borde veta att folk inte vill ha ett spel från 2005.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Försökte köpa först på en annan El STOR-kedja för dyrare pris då det kändes säkrare. Men deras kortbetalning bara gav fel när man skulle betala.
  Provade då Startselect som låg lägre i pris och det gick smidigt och lätt att betala och koden för spelet kom direkt efter betalning utan problem alls.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  De hade ett bra pris på Dark Souls III, en steam-nyckel. Priset matchade några andra europeiska återförsäljare som också hade rabatt. Deras chatt påstods vara online men fungerade inte att starta. När jag försökte trycka på köp på produktens sida fungerade inte knappen, men när jag sökte på spelet igen och tryckte på köp direkt bland sökresultaten fungerade det (konstigt..). Hursomhelst skapade jag ett konto (namn, mejl och lösenord), verifierade kontot och kunde sedan betala.

  De erbjöd en mängd olika betalningsalternativ såsom Visa, MasterCard, PayPal, Direktöverföring, mm. Liten extra avgift på PayPal och Paycardsafe.

  Efter att genomfört betalningen med PayPal fick jag direkt upp en sida med nyckeln och kunde aktivera den på Steam. Av någon anledningen gavs jag två koder, varav endast en fungerade för spelet. Inte säker på vad den andra koden var till för...?

  Allt som allt kändes transaktionen säker och butiken seriös. De krävde inte en mängd personuppgifter av mig och koden levererades direkt i webbläsaren (och via mejl).