Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Tyskland. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information 123 Bildelar har fått betyget (5.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Usel
  29 dagar sedan
  Uppdaterat: 24 dagar sedan
  Beställde nya vinterdäck, som enligt hemsidan fanns tillgängliga för köp/leverans vid beställningstidspunkten. En vecka efter beställningen fick jag meddelande att leveransen är försenad några dagar och efter ytterligare en vecka av väntan fick jag besked att min order var annullerad för att däcken inte kan levereras! Ska det ta 2 veckor för att konstatera att de inte kan leverera varor? Det tyder ju på ytterst oserios företag som inte har koll på sina saldo. Är väldigt besviken och kommer absolut aldrig mer att beställa något överhuvudtaget från 123bildelar.se!
  Glömde skriva att info om betalningen också är missvisande! Som privat kund går det bara att betala med kort, trotts att det står på hemsidan att det går bra att betala med både paypal och mot faktura, vilket är alltså inte sant! Det är bara kortbetalning som gäller och inget annat.
 • Mycket bra
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Mycket snabb leverans. Beställde ett flexrör där de låg mer än 50% lägre än andra leverantörer.
  Dock har de inte en helt bra betalningslösning med kortbetalning, det måste vara öppet för alla internetköp. Bättre man har en lösning med bankid. Men mycket nöjd med dom överlag och rekommenderar dom verkligen.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Mycket snabb och bra service dock levererar inta PostNörd enligt uppdrag men det är man ju van vid vid detta laget.
 • 2018-12-06 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Inga problem. Beställde olja o filter. Allt stämde och leveranstiden var ett par dar. Fraktfritt över 500:-.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställde en lambdasond för de var billigast på den. Allt fungerade felfritt o snabb leverans,tog 3 dagar så var den levererad till dörren. Den delen levererades från England så kan vara så att delarna levereras från olika ställen. Jag kunde däremot följa min order hela vägen hem. Lilla negativa är att hemsidan kanske är lite rörig o svenskan kanske inte är den bästa alltid. Men inga problem tycker jag. För mig funkade allt bra så kan rekommendera 123bildelar...
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Detta är en sida från Delticom som bla. Driver däckonline.

  Riktigt bra priser på oljefilter, luftfilter samt torkarblad. Helt ok pris på Castrol edge motorolja jämfört med andra tyska sidor men då det är fraktfritt blir dom totalt billigast.

  Snabbt svar på kundtjänst via mail.

  Dock saknar det en funktion för inloggning med spårning och hantering av din order. De hänvisar till en systersida för detta men där känner de inte igen din mail och något lösenord har man aldrig fått.

  Konstig uppdelning av betalningen där de drar en summa för varje grej från ditt kort. Men rätt bra om något är restat eller inte skickats direkt för då tar de inte betalt för den delen förrän den är skickad och i vissa fall inte förräns du tagit emot paketet.

  De verkar skicka olika delar från olika ställen så det tog olika tid att få motoroljan med filter (2 dagar) och torkarblad (5 dagar).

  + Bra pris
  + Kundtjänst som svarar

  - Buggig sida som saknar inloggning
  - Delar upp ordrar med varierande frakttid