Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
20-90% rabatt
Leverans över hela Sverige
Bra för miljön och plånboken

http://www.matsmart.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Matsmart SE har fått betyget (7.31)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  15 dagar sedan
  Har blivit dyrt! Väldigt sällan det är bra klipp numera! Handlar mindre och mindre där! Från början kunde man fynda varor med dålig datum eller stora partier men nu är det lika dyrt som i vanlig butik!
 • Dålig
  23 dagar sedan
  Riktigt dåliga priser nuförtiden. Mycket bättre priser och erbjudanden i din vanliga matbutik. Utan att maten är "räddad" Förstår inte att folk handlar här. Dyrt skräp.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Matsmart var bra förr. Då var det "smarta" priser och leverans inom åtminstone 5 arbetsdagar. Nu är det inte så särskilt billigt längre och du får ofta vänta mellan 3-5 veckor för att få hem dina varor, även om det står annat vid betalningen.
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Funkade bra, snabb leverans på det beställda.

  Rejäl kartong, sakerna låg dock lösa och skramlade, som tur var det kraftiga tåliga förpackningar på dom beställda varorna.

  Ett tips till butiken - ta lite vanligt tidningspapper, skrynkla till och lägg omkring varorna så dom inte skramlar runt lösa i kartongen.

  Allt bra annars - tackar!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Jättebra kundservice
 • Dålig
  8 mån sedan
  Handlade för första gången hos matsmart mellan jul och nyår 2020. det blev 2 paket varav det ena var uppblött på ena sidan. När jag öppnar lådan upp och ner (det blöta upp) som posten har ställt det på trappan så har det runnit ut smoothie över alla produkter i den lådan. Förpackningen var av papp och har placerats löst i botten av lådan under ett flak av rehydrate-dryck. Så det var bara att ta fram skurhinken och torka av allt kladd på alla varor i den lådan :( . När jag senare skulle prova en sådan smoothie smakade den skit (köpte 6st) :( . 1kg kokospraliner smakade också skit :( . Orkar inte rabbla upp allt, men det känns som om ni räddar varor och tjänar stora pengar på det, för ni kan inte påstå att ni är billiga på något annat än lockvarorna, medan jag får betala dyrt för att få förmånen att slänga varorna :( . Hur blir man "klimathjälte" genom att frakta runt "skräp" i hela landet ? Jag kommer inte handla hos er mer och då är jag inte särskilt noga med bäst/före datumet, men det ska vara billigare än ordinariepris, jag använder syn/lukt och smaksinnet i stället. Har inte läst alla omdömen men många med mig anser tydligen att ni är för dyra, man måste komma upp i minst 50% rabatt på era priser för att komma under vanliga matbutikers ordinariepriser.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Miljövänligt med ett bra utbud!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Bra och tydlig display av varor och lätt att hitta innehållsinformation för de olika varorna mm. Fantastisk affärsidé!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Ett bra konceptet för att minska mat svinet
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Alltid snabb leverans !
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Att handla på matsmart är som ett mindre äventyr på jakt efter spännande produkter till fantastiska priser. Att man mitt i alltihop hjälper miljön genom minskat matsvinn är ju en stor bonus.
  Hemsidan är lätt att manövrera med olika kategorier och sökfunktionen.
  Det finns datummärkning på de ätbara produkterna samt innehållsförteckning.
  Dessutom är leveransen relativ snabb med flera betalningsmöjligheter.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Allt funkar jättebra.
 • 2020-10-17 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Fick trasiga varor som runnit ut och öppna förpackningar och flera i dåligt skick. Dåligt inpackat och såg ut som man kastat i varorna.smidigt att handla via nätet med hemleverans men får man trasiga förpackningar och en sörja i kartongen så känns det bara bortkastat..en stor besvikelse
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Inte direkt billigt och dom är väldigt sega på att skicka det man har beställt.
  Allt är bara kastat i lådan inget emballage eller något som skyddar varorna.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Hade bra priser i början ..men nu verkar det som det går så bra för dom att dom passat på att höja priserna !
  Så kommer inte handla mer där
 • Dålig
  1 år sedan
  Överpriser på väldigt mycket.
  Dom är inte så billiga som dom försöker få oss att tro. Jämför priser hos våra lokala handlare, och det är roligt att se att våra egna handlare är billigare på väldigt mycket.
  Bäst före datum kan vara upp till 3 månader gammalt på det vi har beställt.
  Leveranstid 2-5 dagar. Vi har fått vänta 7-9 dagar innan vi har fått våra varor.
  Dåligt packat. Det är varor som har blivit söndermosat av tyngre varor.
  Dåligt, och Oseriöst. Aldrig mer från Matsmart, och vi har flera bekanta som även har slutat handla från Matsmart pga deras oseriöshet.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Ofta väldigt bra priser på läsk och funktionsdryck, vilket är vad jag använder matsmart till mestadels, men dom behöver bli mycket bättre på paketering och tydligt märka paketen så att dom behandlas varsamt. Mer än en gång har jag fått paket där det har läckt dricka. Ibland ligger det bara lösa burkar i kartongen utan något som helst stötdämpande material.
 • Dålig
  1 år sedan
  Med tanke på att Matsmart hävdar att produkterna i annat fall skulle hamna på soptippen, är prissättningen minst sagt förvånande hög. 10 till 20% av ursprungspriset är rimligt. Alternativet soptippen för producenten är 0% plus kostnaden för att få lämna, dvs kanske minus 10 - 20%.
  Tar man sedan hänsyn till all TV-reklam Matsmart håller sig med, kan man sluta sig till att det rör sig om rejäla marginaler.
  Bara för att Matsmart påstår att det är billigt behöver det inte betyda att det verkligen är så. Dessvärre verkar det som att många går på det där med "billigt". Bondfångeri brukar sådant kallas.
  Egentligen skulle det bli noll stjärnor. Dock förtjänar de två, kanske mest pga att de stundtals missar profiten vid prissättningen av utgångna varor. Står man ut med att sätta i sig gamla och osäljbara varor kan man finna ett och annat fynd.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Bra koncept men ALLDELES för saltade priser! Varje Ica maxi, Coop forum och Willys butik ligger under matsmarts priser. Jätte tråkigt Medtanke på att jag gärna hade handlat via er då jag gillar konceptet som sagt. Dra ner priserna till 1/4del av nuvarande pris så får ni fler återkommande kunder
 • Ganska bra
  2 år sedan
  Helt okej ställe att handla på men pepparkakorna jag köpte smakade riktigt konstigt.
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Konceptet är superbra-det tror jag verkligen på! DOCK är priserna ALLDELES för höga,det är billigare att handla på närmsta lågpriskedja. Lägre priser skulle medföra fler kunder som hjälper till att rädda maten,kunderna skulle även handla mera per beställning och beställa oftare!
 • Bra
  2 år sedan
  Handlat flertal gånger och varit nöjd. Hade varit intressant om de hade en sorteringsfilter som visade pris/kg
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Håller med om flera av de andra betygen som matsmart har fått.
  Konceptet är perfekt, jag hade varit stamkund ifall det var så att deras prissättning inte var helt efterbliven.
  Jag har gått med deras sida uppe på mobilen i min lokala city gross, lilla ica samt liten konsum och jämfört och priserna är nästan alltid lika dyra som i butik, ibland ännu dyrare. Ibland har de fantastiska guldkorn i sitt sortiment, men då måste man köpa tillräckligt för att täcka upp frakten för att få någon besparing på köpet istället för att bara köpa det butiksfärskt lokalt.
  Finns ingen mening med att handla deras varor så länge de sätter priser som dessa.
 • Mycket bra
  2 år sedan
  För mig tar det ca 7-10 dagar för att få paketet. Det är mycket bra att de nu påminner en om vilka varor som har tagit slut i kundvagnen innan man betalar för dem. Matsmart har många varor som är bra, men även sådant som skulle varit billigare in en mataffär. Man får tänka till när man köper. Varorna kommer alltid välpackade i lådan.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Har fyllt på mitt skafferi med ekologisk mat som kostat lite om man jämför med andra ställen även med fysiska butiker. No1. Man kan bara klaga på leveranstid som kan vara lite snabbare.
 • Dålig
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Den värsta shoppingupplevelse i mitt liv! Jag ångrar att jag någonsin beställde från detta ställe 😭

  Först varorna kommer helt mosade och trasiga i en stor låda, ingen bubbelplast eller skyddspapper osv.
  Sen är i princip alla sakerna härskna och mögliga och på toppen av detta så var det BAGGAR alltså INSEKTER I paketet som kröp ut på vårt köksgolv. Alltså total panik uppstod efter detta. Fyyy rent ut sagt för denna snunkiga ställe!

  Vi har bildbevis på precis allt om någon undrar detta är inget skämt eller överdriven, när vi såg hur dåligt packet och trasigt varorna såg ut började vi fota och filma...
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Ganska välpackat, inget trasigt trots misshandlad kartong. Men lite mer tejp på kartongen hade inte skadat.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Tycker konceptet är riktigt bra och har gjort några beställningar därifrån. Aldrig haft något att vara missnöjd över.
  Man får ju räkna med att varorna har utgångna datum så klart, det är deras huvudkoncept att sälja ätbara varor med kort eller utgånget datum. Så går man efter datum på allt man köper så bör man undvika att handla här. Men generellt så är det inga dåliga grejer de säljer vad jag vet. Priser resp produkter ändras ofta, och håller man sig till kampanjvaror så kan man få en heldel till otroligt bra pris.
 • Usel
  2 år sedan
  Om du vill ha gamla proteinbarer och godis kanske du kan hitta något passande, annars så ligger de flesta priserna på samma nivå eller dyrare än i min vanliga matvarubutik.
  Lagersaldo stämmer inte och istället för att kolla av med kund så skickar de halv låda men man får så klart betala för hela frakten ändå, frakten ger ett bra påslag på den redan dyra maten.
  Kundtjänst tar en evighet för att svara om de svarar överhuvudtaget.

  Det är synd att genomförandet är som det är för att iden med att på detta sätt minska matsvinnet är i sig bra.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Läste omdömena här innan köp. Gjorde en beställning med full låda innehållande storpack proteinbars och chips. Beställningen anlände inom några dagar, välpackat, med samtliga chipspåsar på intakta och längs upp i lådan.

  Köpte endast på minst 70% rabatt, då prisjämförelsen görs mot supermarket priser; ej Maxi och de Willys jag känner, samt att det skulle det löna sig med frakt. Datumen stämde på produkterna i mitt fall.

  Ett stort plus ger jag för att de tar in mat/choklad/godis från överproduktion.
  Naturligtvis tjänar man mycket mer på en större del av deras sortiment om man har möjlighet att hämta ut dessa direkt från lager i sitt närområde, med placeringar i landet såsom Ö & B.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Trevliga att ha med att göra, mycket tillmötesgående.
 • Usel
  3 år sedan
  Förstör sökningen på allting där dom kan lista en produkt, då dom listar sig i många kategorier men inte har något i lager. Det gör ändå att produkterna som dom har, men inte i lager, hamnar helt fel vid sortering på pris.
 • Usel
  3 år sedan
  Tredje gången jag får ett paket som saknar en produkt som tagit slut. Jag gör oftast beställning när de haf ett klipp. När då sagda vara inte kommer utan endast det jag beställt som "lådutfyllnad" blir en lätt irriterad. Jag förstår absolut att varor kan ta slut, speciellt på kampanjpriser, men att inte meddela kunden detta då har jag aldrig upplevt hos något annat företag. Jag tycker konceptet Matsmart driver är bra så därför har jag handlat tidigare från dem men detta blir sista gången om de inte förändrar sin support mot kund.
 • Knappt godkänd
  3 år sedan
  5 dagars leverenstid och bäst före datumen stämde inte överens med vad som stor på annonsen.
 • Usel
  3 år sedan
  Svara inte på reklamation.Varorna illa paketerade .Rejält tillbucklade och vetemjölet utspritt i hela förpackningen....
  Matsmart är osmart förpackade .....
 • Usel
  3 år sedan
  sänkte pris och efter 1 min så var de slutsåld...
 • Usel
  3 år sedan
  köpte flera varor här i god tro om att bäst före datum som var angivet i annonsen stämde. Det gjorde det INTE. det går INTE att lita på utgångsdatum som Matsmart s kriver. Matsmart gör inget åt detta utan säger att det går att äta ändå. trots att utskrivet datum var långt mer än ett år fel. HANDLA INTE HÄR! fåran slänga maten är det INTE smart! Matsmart stjäl folks tid o pengar med sina lögner.
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Tanken är ju god, men det gäller verkligen att vara medveten om vad samma vara kostar ute i annan butik. I lågt räknat 80% av fallen har jag kunnat konstatera att min lokala Willys-butik är betydligt billigare! (Har listat jämförpriser på de varor jag brukar köpa.) Tycker att detta är bra märkligt när de marknadsför sig med att de säljer produkter som ska vara 20-90% billigare... Jag ser inte hur detta kan gå ihop liksom..?! Det ska dock sägas att en trots allt kan ha tur och faktiskt göra fynd ibland. De är dock lite för sällsynta enligt mitt tycke. Sedan måste en ju egentligen dessutom lägga på fraktkostnaderna också, för det slipper jag ju när jag handlar direkt i butik... Det jag köper i vanlig butik har ju dessutom längre hållbarhet. Det är sällan värt det då tyvärr.

  Det bör kanske tilläggas att jag undviker alla produkter med tillsatt socker eller andra former av sötningsmedel, så då ryker ju den absoluta majoriteten av utbudet. Blir helt enkelt mest "rena basvaror", så hur det övriga sortimentet står sig i jämförelse kan jag inte uttala mig om.

  Jag tycker i alla fall att det är väldigt synd att det ser ut på detta sätt då tanken, att rädda fullt ätbar mat från att bara slängas, är jättebra. Att produkter med kortdatum eller förstora partier av svårsålda produkter ska säljas billigare ser jag som en självklarhet, men när de så oerhört sällan kan leva upp till det så har de ju verkligen missat sitt mål enligt mig!
 • Usel
  3 år sedan
  Köpte mina första varor från Matsmart
  Helt ok de varor jag valde men gjorde misstaget att köpa en såkallad."Fredagsboxen" 299kr men vad hände där

  Fick en massa kraffs såsom 2st olw dippsåser och 2st olw POPCORN i påse, 2st 40gram cashewnötter, delicatoboll som var i minst 40bitar i sitt paket, Melon drinkmixer, gbgkex Crostini sedan påse 130g Gott&Blandat, 2st flaskor FOX cola blanco, 2st Granatäpple Crush

  Ja rackans vilken fredag vi skall ha

  Snacka om grisen i säcken, tror inte ens värdet var 200kr i affären för hela ej utgångna produkter

  Sorry var första och sista köpet här
 • Acceptabel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Handlar här varje månad men jag är fortfarande tveksam.

  +Bra koncept.
  -Dyrt
  -Märklig prissättning. Speciellt på varor som redan gått ut.
  Många,många varor kostar samma eller BILLIGARE i affären.

  Man får en del malar i paketet. ....SÅ har ni fått små flygande kryp hemma,är det härifrån de kommer.

  Varor som varit uppe länge borde sänkas i pris,så folk köper det.
 • Utmärkt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Kul koncept. En av varorna jag beställde visade sig inte riktigt stämma med beskrivningen på webbplatsen, vilket dock åtgärdades snabbt och generöst av kundtjänst när jag påtalade problemet. Mycket bra! Lite slöa leveranstider tyvärr. Går att göra riktiga fynd, men det finns också varor som inte är lika superbilliga.
 • Bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  La en beställning på en onsdag, varorna var tillgängliga för uthämtning på tisdag eftermiddag. Sex dagar (tre arbetsdagar) får väl betraktas som acceptabelt. Vettigt paketerat.