Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
God service
1-2 dagars leverans
Fri frakt vid köp över 399kr

http://fotbutiken.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Fotbutiken har fått betyget (6.14)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  14 dagar sedan
  Snabb service när jag ville byta ett hälinlägg som var för stort för min sko. Fick hem nya som passade och retursedel för att skicka tillbaka de som var för stora. Butiken rekommenderas!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Beställde fotinlägg för hälsporre, China skräp ... Hade mailkontakt när jag ville ha byte men när jag ångrade köpet så tystnade mailkontakten helt! har inte hört från dom trots påstötningar i en månad,, Min faktura ligger på Klarna"pausad" kommer aldrig att betala den.... mycket dåligt skött !
 • Dålig
  1 månad sedan
  Köpte "Hälsporrestrumpor".
  Den enda skillnaden mot vanliga strumpor är att de är avklippta vid tårna. De sitter inte tajtare (inga stödstrumpor), har ingen extra dämpning, de gör inget.
  Dessutom paketerade i en plastpåse som tidigare innehållit innersulor. Troligen har de köpts in billigt från Kina och packats om. Känns som lurendrejeri.

  Jag tar det som lärpengar och hoppas att andra slipper göra samma upptäckt för sina egna surt förvärvade slantar.
 • Knappt godkänd
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  7 dagars leverans är långt ifrån 1-2 dagar som utlovas.
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Beställde skoinlägg och fick dem skickade till mig redan dagen efter. Postnord gjorde det dem gör bäst och slarvade bort paketet. Kontaktade fotbutikens kundtjänst och de skickade ett par nya skoinlägg utan några invändningar alls. Fantastisk service, snabb leverans och bra produkter! Rekommenderar starkt!
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Måste vara de absolut bästa e-handlare hittills. Jag köpte två Hallux valgus tåseparerare. Första gången ville jag byta till en annan variant. Inga problem. företaget skickade direkt ett annat par, innan jag ens skickat tillbaka det första paketet. Sedan var det endast ett kardborreband som var lite snett och behövdes bytas ut, vilket jag enkelt påpekade i ett mejl. Till svar fick jag två helt nya separera skickade till mig, utan kostnad. Vilket företag gör så! Sedan har jag jämfört många siter och dessa är de med bäst priser, inte på allt men på det mesta. Kan bara stark rekommendera dem. Christer