Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Snabb och billig frakt
Spara upp till 80% på priset
Fler än 20 000 produkter

http://www.luxplus.se

Konsumentinformation

2019-05-17: Viktigt! Prisjakt listar enbart priser utan krav på medlemskap hos Luxplus.se. Medlem blir man genom att köpa en vara till medlemspris vilket innebär en löpande månadskostnad. Läs butikens information noga innan köp!

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Danmark. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Luxplus har fått betyget (3.06)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  14 dagar sedan
  Varning! Bedrägeri!
  Man blir pålurad ett abonnemang när man handlar av dom första gången, efter 1 månad börjar de dra 89 kr/månad.
 • Dålig
  28 dagar sedan
  Alltså till er därute som sitter och ger högt betyg till detta bedrägeri företag har inte fattat än att dom drar pengar från er konto varje månad utan att ni vet om det!

  LÄS DETTA!
  Mina mamma köpte en produkt för flera månader sen och har bra koll på hennes bankkonto.
  Tills hon nyligen såg att det har dragits 89kr varje månad sen hon köpte produkten.

  OCH NU SKA JAG FÖRKLARA VAD JAG MENAR MED BEDRÄGER:
  Jag ringde dom direkt och hon i kundtjänst sa att hon KONSTIGT NOG inte kunde hitta min mamma. Notera att jag angav min mammas:
  E-mail adress som hon har använt
  Telefonnummer
  Personnummer
  För och efternamn
  Vart hon bor, skiter och äter. Men dom kunde intr hitta henne vilket dom behövde göra för att AVSLUTA medlemskapet

  Komiskt nog Hahahaha asså här kommer det roliga.. dom ber mig att ange min mammas kortnummer så att dom kan "ta bort" medlemskapet Hahaha ja vet inte om ja ska skratta eller gråta.

  Ja la på direkt och vi ringde mammas bank då det enda alternativet var att spärra kortet då parasiterna inte längre kan dra pengar.

  Tack o Hej
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  VARNING !
  köp inte här , rekommenderar inte detta hemsidan. oseriöst hemsidan och bedragare . VARJE KÖP LEDER TILL ABONNEMANG SOM INTE DU FÅR PRODUKTEN OCH DRAR VARJE MÅNAD PENGAR FRÅN DIG ......

  KÖP INTEEEEEEEE......
  ,billig vara kan bli dyrt medlemsskap ...
 • Dålig
  2 mån sedan
  SCAM !
  OBS! They are a SCAM!

  This is NOT an honest company and they will CONTINUE to debit your card after the purchase. They call it "prenumeration" and they cover it up.

  They are not honest and they do not care about you.
 • Dålig
  2 mån sedan
  KÖP INTE HÄR!

  Köpte Listerin snabbt och 6 måndaer senare såg jag att det dragits över 500kr till ett annat konto och det är till detta företag. Konsumentverket borde banna detta företaget och Prisjakt ska inte rekommendera dem eller ens ha med dem på sin sida. Stor SKAM...
 • Dålig
  2 mån sedan
  Varning!
 • Dålig
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  skit sida köpte en grej i augusti och då blev man tydligen medlem,
  och har sedan dess betalt 89kr vid sex tillfällen tycker detta borde vara olagligt blev blåst
 • Dålig
  6 mån sedan
  Varning!
  När du beställer produkter från Luxplus blir du automatiskt prenumerant och 89 kr per månad kommer dras från ditt konto. Såklart är första månaden gratis för att du inte ska upptäcka detta och informationen är högst otydlig på deras hemsida.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  Luxplus är ett utav de bästa online butikerna jag har shoppat på. Nyligen beställde jag en himla massa produkter till billigt pris. Leveransen kom när den skulle komma. Jag upplevde aldrig något problem med Luxplus. De folk som klagar på att man måste betala ett månads pris varje månad osv. Det är löjligt att klaga på något som är skrivet överallt. Överallt på hemsidan står det att man kan testa detta i 30 dagar gratis, efter 30 dagar måste man betala en summa. Man blir informerad varje steg. Man kan säga upp sitt medlemskap när man vill. De som klagar på detta har tydligen inte läst ordentligt vad det står på hemsidan. Iallafall jag upplevde aldrig något problem med Luxplus och jag rekommenderar Luxplus starkt! För en fattig student som jag är priserna oerhört amazing!
 • Dålig
  7 mån sedan
  VARNING
  Detta är ett bluff företag. Du åker på ett abbonnemang sär 89 kr dras varje månad bara gnom att handla här
  Bojkotta detta skitföretag
 • Dålig
  7 mån sedan
  Världelös butik! Jag köpte några produkter från den här hemsidan i tron om att hade fått bra priser men sedan, 30 dagar senare, så visar den sig att man har registrerat sig till något jävla abonnemang som kostar 89kr/månad... UTVIK DEN HÄR SKITBUITKEN
 • Dålig
  8 mån sedan
  Sämsta köpte en produkt för 30kr och sen dras det 89kr två månader senare från ingenstans...
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Jättebra!

  Står klart och tydligt att det är ett medlemskap som kostar 89Kr i månaden som du när som helst kan säga upp. Mail från dom får du bara om du godkänner att du vill ha dessa, så som de är på i princip ALLA i termer sidor.
  Dom skicka ut jätte mycket mail...nu pratar vi varje dag, så vill man inte ha det så kan ju det vara rätt JOBBIGT. Men som sagt det är nått du bestämmer själv om du vill ha!
  Är man som jag och köper mycket hud/kroppsvård, smink och hår produkter så här man snabbt tjänst in dessa 89 kr + att det är gratis frakt. Handlar jätte mycket av detta företag och det har aldrig varit nått problem. Det är den billigaste sidan och det skiljer mycket i pris ifrån andra sidor på nätet. För att inte tala om vad det skulle kosta om man skulle köpa det i butik då... är priset i princip de DUBBLA!
  Dom har även andra produkter så som rengöringsprodukter,tvättmedel och andra saker till hemmet mm. så jag REKOMMENDERAR denna sida varm.
  Märker man att man inte behöver handla nått en månad är det bara att pausa sitt Medlemsskap innan den dagen medlemsavgiften skall betalas, vilket görs jätte enkelt på "mina sidor" och aktivera det igen när man vill handla och detta koster inget extra.
  Har man nån vän eller familjemedlem som också handlar mycket kan man ju gå ihop och dela på ett medlemsskap.
  Jag är hur som helst jätte nöjd med mitt Medlemsskap, ända nackdelen är att man handlar för mycket eftersom det är sååååå billigt😁
 • Dålig
  10 mån sedan
  VARNING! Handla inte här! Ni binder upp er automatiskt till nån slags prenumeration/medlemsskap som de drar 89kr i månaden för. Första gången ni handlar drar de inget. Men sen dras det varje månad. Totalt missvisande. Konsumentverket kommer kontaktas imorgon!
 • Usel
  10 mån sedan
  Upptäckte att jag under 3 års tid betalt till detta bluff-företag. Under denna tid har dom inte skickat ett enda e-mail till mig utan bara gladeligen tagit emot mina pengar.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Vidrigt företag som ockrar 89kr/ mån för nåt medlemskap man inte önskar , for ever and ever!
  Köp ALDRIG något där!
 • 2019-05-26 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Bluff företag!
  Drar pengar för "medlemskap".
  Köp aldrig där!
 • Dålig
  1 år sedan
  Worst store ever.

  Ordered two items, and SOMEHOW I joined their membership program, which has deducted 89 SEK for consecutive months.

  After contacting their customer support, they did NOTHING to reinstate the charges. Absolutely terrible service, and I'm shocked they're allowed to operate in this manner.

  Severely dissatisfied, and I urge everyone to look everywhere when choosing to shop product they carry.

  At the very least, hoping those can learn from my terrible experience.
 • Dålig
  1 år sedan
  SJUKASTE! Här köper man något för 50 kr, och därefter drar de 89 kr i månaden i 2 år! (medlemskapsavgift som jag dumt nog inte sett) Är inte de dessutom olagligt i Sverige, så därför registreras företaget utomlands?? FY!
 • Dålig
  1 år sedan
  Kritisk VARNING! köpte varor för 36:-. 1157:- bort från kortet
 • Perfekt
  1 år sedan
  Det står klart och tydligt på deras medlemsvillkor, vilket ALLA borde läsa. Första månaden är gratis, därefter en månadsavgift på 89 kr.

  Har fungerat toppen för mig i ett par år.
  Jag har avslutat mitt abonnemang flera ggr utan problem.

  Kraftigt nedsatta varor, snabb leverans.
  Aldrig några problem.
 • Dålig
  1 år sedan
  Har väntat på TVÅ beställningar i 20 dagar och de har fortfarande inte kommit fram.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Amen va fan, jag blir förbannad på dessa orättvisa omdömen! Det står klart och tydligt ÖVERALLT att man går med på abonnemang om man betalar MEDLEMSPRISER på varorna, annars finns alternativet att betala ordinarie pris och inte bli medlem, men det är ett tydligen ingen som vill göra! Giriga j.... Sen att man inte har koll på sitt konto på flera år... Det är väl inte luxplus fel, man har ett ansvar att kolla sitt eget konto och dessutom kolla vad man kryssar för när man handlar online, för man måste GÅ MED PÅ MEDLEMSKAPET innan man betalar! Det är hur tydligt som helst. Dessutom bjuder luxplus på första månaden, så man har en hel månad på sig att både handla kraftigt nedsatta varor till medlemspris, och avsluta abonnemanget.
  Jag har själv avslutat mitt abonnemang två gånger och inte haft något problem med det, jag har också fått ett nytt paket skickat direkt utan problem när det andra försvann på posten, utan extra kostnad, har också fått en ny vara utan extra kostnad när posten slagit sönder den andra.
  Jag tycker att luxplus priser är så pass mycket lägre att det är värt avgiften, det är också gratis frakt vilket gör att en beställning spar man in de 89 kronorna direkt på.
  Om man inte gillar det så kan man köpa det till det dubbla priset någon annanstans, eller kryssa i luxplus ordinarie pris innan man beställer.

  Luxplus har sjukt låga priser, snabb leverans, gratis frakt, snabb och hjälpsam kundservice, allt för 89 kr i månaden. Och därför får de högt betyg av mig.
  Det finns även rengöringsmedel och tandvård och mat produkter m.m, till bra pris, så jag köper mycket av mina varor därifrån.

  Man kan inte bli medlem utan att gå med på det!
  Verkar som att många blir till sig av girighet när de ser de billiga priserna och bryr sig inte vad de kryssar i. Säkert jättenöjda med priset och varorna i början, tills de upptäcker att "ojdå, jag har gått med på ett medlemskap, men jag ville bara ha billiga varor, buhu".
  Vad är det som gör luxplus annorlunda mot andra medlemskap? Jag har varit medlem på många olika saker, och på luxplus får jag vad jag själv vill ha åtminstone. Var medlem i en bokklubb, 300 kr i månaden med frakt, och fick skit i varje paket.
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställde från luxplus, dagen efter mejlade dom mig och sa att priset var för lågt satt och att jag inte skulle få alla mina varor. Därefter slutar som svara när jag ber dom avbeställa hela ordern, dom skickar den ändå dagen efter och skriver att jag måste vänta 1-2 månader på att få tillbaka mina pengar = man vet att dom aldrig kommer ge mig något.
  - Kass service & outbildad personal på mailen
  - Dåligt kundbemötande, vill bara äta dina pengar men inte ge kunden något tillbaka
  - Anmälda till hallå konsument för bedrägeri, avtalsbrott och för att vara ett jävla SKITFÖRETAG!

  Nu måste jag kämpa för att få mina pengar tillbaka

  BESTÄLL INTE! hoppas dom går i konkurs,
 • Usel
  1 år sedan
  Spärra kort omedelbar efter leverans. Dem befinner sig tydligen inte i Sverige eftersom detta är olagligt att lura till sig abonnemang i Sverige. Det måste vara tydligt inskriven vid beställningen att man godkänner abonnemang som kostar 89 kr per månad. Föresten är det rimlig att ha abonnemang på skönhetsprodukter?
 • Usel
  1 år sedan
  Verkligen VARNING! Jag fattar inte själv hur jag kunnat undgå det men de har dragit 89 kr/mån i över ett år för att jag köpte för 178 kr i dec 2017..... Ett riktigt lurendrejeri! Om man vet om sidan och går in direkt på startsidan så ser man att det är ngn form av kostsam prenumeration men när man googlar produkten, som jag gjorde, då hamnar man rakt in på den och ser därmed inte infon om medlemskapet. Sen dras det inte 89 kr samma datum utan varierar många dagar och det är ett belopp som lätt kan slinka förbi... Det är dessutom ett "tyst medlemskap". Det kommer inga mail typ "det var länge sen du handlade hos oss" eller "x% rabatt vid ett köp idag" osv. Det gör inget väsen av sig eller påminner dig om att du är medlem. Så lotionet jag köpte för 178 kr kostade i slutändan 1500 kr.... Men om du är vaksam och handlar och säger upp medlemskapet direkt så funkar det, förutsatt de inte har ngn form av "scam" för det oxå... Att sätta en stjärna är ju för mkt men det är det lägsta betyg här, hade helst sett en överkryssad stjärna som alternativ.
 • Usel
  1 år sedan
  Varning! Undvik detta företag! Som de andra nämner. Medlemskap i finstilt. Startar upp autogiro automatiskt om du handlar hos dem.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Jag förstår inte att så många av er kan missa att det kostar 89 kr i månaden? Det syns hur tydligt som helst! Jag tycker luxplus är helt suveränt. Enda minuset är att man inte kan betala med faktura och att det tar så lång tid för dom att få in saker i lager igen.
 • Usel
  1 år sedan
  WARNING

  This "company" charges 89kr per month for "membership". Don't buy from them.
 • Usel
  1 år sedan
  Avråder kraftigt från att ha med det här företaget att göra. Dom skickar och tar betalt för saker jag inte beställt och dom tycker att jag ska stå för returfrakten och sedan behöva vänta tre veckor innan dom funderar på om dom ska betala tillbaka pengarna.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Det framgår klart och tydligt att man köper ett abonnemang som är gratis första månaden och därefter kostar 89kr/månaden. Om man inte är analfabet eller extremt glömsk borde det inte vara några problem att fatta det, eller att komma ihåg att säga upp abonnemanget innan första månaden gått ut, men man kan inte gå och skylla ifrån sig sedan när det är ens eget fel att man har varit så korkad.

  De har bra priser och ganska bra utbud.
 • Usel
  1 år sedan
  Dem dubblade våran beställning, drog dem pengarna och när vi hör av oss ber dem om några månader att fundera på om dem ska betala tillbaka pengarna, om vi skickar tillbaka dem produkter som dubblades, riktigt dåligt
 • Perfekt
  1 år sedan
  För mig har det fungerat jättebra. Att det kostar 89 kr per månad är tydligt och det är dessutom väldigt lätt att säga upp. Jag utnyttjade min gratismånad för att köpa billigare puder och sen sa jag upp det. Man får ju ta lite egenansvar och läsa vad man signar upp sig på. Företaget själva är väldigt tydliga.
 • Usel
  1 år sedan
  Se upp! Genom att binda upp sig för 89:- får man billigare saker. Lätt att glömma bort det vilket jag gjorde.
 • Usel
  1 år sedan
  Köp inte härifrån. Idag ser jag att de dragit ytterligare 89:- från mitt konto.
 • Usel
  1 år sedan
  This is a very much shameful and piratical website! 89kr monthly fee has been charged silently.
  Who is planning to buy from this website please watch out!
  Totally NOT recommend!SUCKS!
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Hur man lyckas missa att Luxplus är knutet till ett abonnemang som kostar 89kr efter första månaden är helt obegripligt. En del har t.om mage att kalla det bedrägeri och vissa verkar ha riktigt dålig koll på sina bankkonton, som först efter flera månader upptäcker att det dragits 89kr. Vet inte om man ska skratta eller gråta åt det. Det framgår tydligt att det är ett abonnemang, förutom att det står överallt på sidan så står det också när man ska betala sina varor. Har man inte kompetensen nog att läsa/uppfatta det kanske man ska låta bli att näthandla. Hade själv gett 10stjärnor om man haft Klarna som betalningsalternativ, något man sagt ganska länge nu att det är på gång
 • Usel
  2 år sedan
  Detta är lurendrejeri!
  Rent och skärt skurkeri. Oärligare metoder får man leta efter.
  Köp X och få vårt abonnemang gratis i en månad, sen drar vi 89:-/månad för evigt. Säkert bra produkter och priser, men såhär behåller man inga vänner eller kunder. Usch!
 • Dålig
  2 år sedan
  Fick en dålig känsla för det här företaget. Precis som många andra var jag noggrann med att säga upp mitt medlemskap innan min första gratis månad hade gått men de fortsatte att dra 89 kr/mån ändå från mitt konto! Skandal. När jag krävde pengarna tillbaka, ett skriftligt löfte om att aldrig mer dra pengar från mitt konto utan tydligt godkännande och en förklaring fick jag pengarna tillbaka och ett löfte om att inte dra mer pengar, men aldrig en förklaring. Jag tror att de listigt har satt i system att lura sina kunder. Det står ingenstans (inte när jag senast kollade, i typ mars 2018) att medlemskapet aktiveras igen om man besöker hemsidan efter att ha sagt upp det men misstänker att det är så det fungerar.
  Sätter ändå två stjärnor för att ge dem chansen att bättra sig. Jag fick snabb hjälp när jag sa ifrån och varorna var kanon.
  Men OBS Luxplus: ni sysslar med något som för oss kunder liknar bedrägeri.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  VARNING FÖR DETTA FÖRETAG! Jag köpte en produkt av företaget för 3 år sedan och skrev upp mig på deras medlemskap ovetandes. Företaget debiterade mig 89 kr/mån i 3 års tid och har aldrig någonsin varit i kontakt med mig ang. det abonnemanget vilket jag anser är så nära man kan komma "legalt bedrägeri". Företaget gör såklart en enorm vinst på såna som mig som är för slarviga när man skickar beställningen och som inte säger upp sitt medlemskap. Jag tycker helt enkelt att deras affärsidé strider mot all tro och heder som köplagen grundar sig på. De har inte velat ge mig någon som helst kompensation för detta heller. Så även om ni är nöjda med produkterna så tycker jag att företaget borde bojkottas.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  superbra sida , snabba fraktfria leveranser och BRAAAAA priser !
  Man blir medlem och betalar 89kr/mån
  första månaden gratis så säg upp direkt efter lev om du inte vill betala för medlemskapet....
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Råkade handla här. Efter ett antal.månader uptäckte jag att dom gör uutag från mitt konto. Fick spärra mitt kort.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Man godkänner att binda upp sig på ett abonnemang när man köper något, inget som syns tydligt. Upptäcker det när dom drar 89 kr i månaden..
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Lurendrejeri på högnivå. Företag som på riktigt bryr sig om sina kunder uppmärksammar dom iaf på att dom betalar kontinuerligt.

  Buffel & båg.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Varning med den här företag de drar pengar varje månad 89 kr.
  Jag förlorade nästan 1300 Kr.
  De kopplar medlem avgift direk från kortet .
  Så Varning varning!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Butiken kan hävda att det står si och så på hemsidan angående medlemsavgiften men det är kasst beteende som inte går att snacka bort med förklaringar som "50.00 nöjda kunder". Hur nöjda är de egentligen, vet de ens att de är kunder? Skitföretag.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  VARNING VARNING VARNING ! Dessa pajaser lurar folk !

  Köpte en vara för 39:- i april och tänkte inte mer på det.

  Såg idag att 89 kr drogs från kontot, märkligt tänkte jag. Sedan läser jag alla
  andra inlägg här och insåg att man har blivit lurad på 712 kr !

  Dessa oseriösa typer lever på folk som tror gör ett fynd men i själva verket blir lurade !

  En vara som skulle spara mig 50kr kostade mg istället 712 kr !

  Var snälla och ge tillbaka mina pengar!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Åh, tack för snabb leverans! Jättenöjd med allt.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  BEDRÄGERI !
  Köpte rakblad för 199kr och utan att jag medvetet accepterat medlemskap. Därefter har Luxplus smygfakturerat via kortet ytterligare 890kr. Det finns inget val vid betalning för att acceptera ett abonnemang. Men längst ner i liten text står att om du köper så är du fast. Allt är otydligt upplagt för att lura dig.
 • Hej,

  Det framgår klart och tydligt på flera ställen på hemsidan att det ingår ett medlemskap när man handlar till medlemspris, inte minst i kassan innan man genomför sitt köp. Exempelvis om du tittar på startsidan är det första du möts av en text där det står "Bli medlem och spara upp till 80%", likaså intill priset på varje produkt och i kassan är det tydligt klargjort att du även ingår ett medlemskap när du handlar till medlemspris.

  Vi beklagar att du har missat att det ingick ett medlemskap när du handlade hos oss, men det är på inget sätt bedrägeri eller med avsikten att lura någon. Det är upp till varje kund att läsa innan man genomför sitt köp - informationen finns där klart och tydligt. Vårt koncept med medlemskap är något vi med stolthet erbjuder och vi har fler än 50.000 nöjda kunder i fem länder. Vill man inte handla till medlemspris är man varmt välkommen att välja normalpris istället, vilket också är de priser som visas här på Prisjakt.

  Du är välkommen att vända dig till kundtjänst om du har några frågor eller vill ha hjälp.

  Med vänliga hälsningar,
  Luxplus

 • Bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt nöjd med pris, leverans och produkter. Jag sa upp mig direkt någon dag efter jag hade beställt, så jag har inte behövt betala någon prenumeration.
 • Hej Sandra,

  Kul att höra att du är nöjd! Du är välkommen tillbaka.

  Med vänliga hälsningar,
  Luxplus