Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Snabb och billig frakt
Spara upp till 80% på priset
Fler än 20 000 produkter

http://www.luxplus.se

Konsumentinformation

2019-05-17: Viktigt! Prisjakt listar enbart priser utan krav på medlemskap hos Luxplus.se. Medlem blir man genom att köpa en vara till medlemspris vilket innebär en löpande månadskostnad. Läs butikens information noga innan köp!

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Danmark. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Luxplus har fått betyget (3.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  3 dagar sedan
  Rekommenderar ingen att handla från detta fusk hemsida , dem lurar folk , köpte en vara som kostade 60 kronor men dem drog av nästan 800 kronor för medlemskap.
 • Perfekt
  11 dagar sedan
  Snabb leverans och är supernöjd med mina produkter! Dessutom såå billigt. Medlemskapet kan man gå ur direkt då det inte är någon bindningstid, står väldigt tydligt. Så jag förstår inte varför alla är så upprörda.
 • Perfekt
  18 dagar sedan
  Kanonbra! Hur kan man ens missa att det är en klubb, kostar 89 kr/månad? Då måste man vara blind och gå med vit käpp. Det står ÖVERALLT på deras sida hur det fungerar. Jag är supernöjd. Att produkter läcker vid leverans händer alla företag som säljer något flytande. Med tanke på priserna på varorna så har de där 89 kr/månad betalat sig hela tiden. Min hudvårdsserie kostar halva priset på Luxplus. Jo, är man synskadad eller har dyslexi så kan man missa att det är ett medlemskap, inte annars. Fattar inte hur folk missar det. Skämskudde??
 • Ganska bra
  23 dagar sedan
  Nu sist, två nGellack sönder runnit ut över de andra som fanns i paketet.. Se. Strul,skrev om detta skickade bild, fick ny leverans, men ara lack??? Också beställt parfym tidigare, lukten av denna parfym försvinner fort, om det är original, tveksamt... Men för de mesta är det ok
 • Dålig
  27 dagar sedan
  Man blir medlem utan att be om det och dom drar 89 kronor i månaden. Även om det står i villkoren så är det väldigt lätt att missa. Vem vill betala för något sånt? Inget seriöst företag gör så!
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Viktigt att läsa deras vilkor för prenumation avgift. Det står klart och tydligt man kan säga upp det direkt efter ett köp. Jag fick allt jag beställde, i tid, och enligt samma pris och sedan sa upp medlemskapet och fick det även bekäftat på mail.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Pajasföretag! Köper du en vara på kampanj blir du medlem för 89:- i månaden som dras från ditt konto. Detta är svårt att upptäcka. Vidriga metoder.
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Fusk hemsida köp aldrig något från de lurar bara så fick jag betala 89:- kronor varje månad plus agusti månad drog de tre månads avgifter kommer polis anmäla de.
 • Knappt godkänd
  2 mån sedan
  Till att börja med så fick jag hem paketet med en produkt som läckts över tre andra produkter så att de gått sönder. Tog över en vecka att få svar på mailet jag skickat angående den läckts produkten. Svaret jag fick var att skicka tillbaka produkterna och beställa nya. Men för att få beställa nya produkter var jag tvungen att betala 89kr i medlemskap. Rekommenderar inte denna sida. Väldigt krångligt att säga upp abonnemanget med.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Köpte en kam för 19kr i januari, i december ser jag att företaget dragit 89kr i månaden hela året. Blev en förbannat dyr kam..

  Riktigt oseriöst företag som lever på att folk slarvar med att läsa villkoren innan beställning.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Returnerade en vara pga av dålig kvalitet och fick betala 140kr helt utan förvarning
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Ärligt talat, det är lite wierd med ett abonnemang som läggs på. Du kan ju däremot säga upp det när som och så startar det igen när du handlar. Med tanke på att frakten är gratis och att rabatterna är så stora är 89kr ingenting. Se det som en fraktkostnad eller whatever.

  Hemsidan hjälper inte förtroendet heller med lite dåliga översättningar och en konstig trackingsida.

  Köpte ett gäng Savon liquide Marseille för 79kr som på Åhléns kostar 200+. Samma produkt men billigare, de kom efter typ 5 dagar. Sparat flera hundra kronor och kan ge bort som om jag var stenrik hehe.
 • Dålig
  2 mån sedan
  Beställde 2 varor den ena var korrekt den andra felaktig, jag har betalt 120 kr för mycket. Mejlat dem men inte fått något svar.
 • Dålig
  2 mån sedan
  AKTA ER, skickligt förtäckt abonnemangsform.
  Du köper varan, och vips så blir du medlem. Men det kommer du inte se, för det är så smarta att du inte ser det vid köpet. Utan en månad senare börjar det tömma kontot på 89SEK i månaden.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Varning! Du signerar upp för ett abonnemang utan att de säger det tydligt. Betalade tydligen 89kr i två år! Detta bör vara olagligt! Har inte fått ett enda mail om att de drar varje månad
 • Dålig
  3 mån sedan
  Skam företag usel kundtjänst
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Stort utbud, exceptionellt bemötande.
 • Dålig
  3 mån sedan
  Hade helt plötsligt startat en prenumeration för 89kr per månad utan att få någonting för det eller vilja ha den Kommer inte handla här mer
 • Dålig
  3 mån sedan
  Skit företag. Tjuvar...jag köpte en resväska, dom skickar en gammal till mig. Jag skickar tillbaka väskan...sen säger att det ej är deras väska. 1000 kr har dom snott från mig. Har polisanmält företaget för bedrägeri. Tjuvar är dom.
 • Usel
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 4 mån sedan
  Varning för bedrägeri
 • Dålig
  5 mån sedan
  When you order from this site it starts a subscription that take money from your credit card monthly. Really covered up in the terms and conditions. Sites like this luckely don't last long so stay away
 • Usel
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 6 mån sedan
  VARNING för detta företag.

  Köp inte härifrån och har du någonsin gjort det, kolla dina kontoutdrag. Luxplus har som strategi att dölja att du vid beställning ingår ett penumerationsavtal som kostar dig 89kr i månaden på obestämd framtid.

  När jag idag, av en tillfällighet, snubblade över en dragning på 89 kr visar det sig att Luxplus har lurat till sig över 2500 kr under de år som gått sen mitt enda köp. Dyrare deodorant är svårt att hitta.

  Luxplus hänvisar naturligtvis till det finstilta, men det är uppenbart att detta är ett uttänkt affärsupplägg. Dansk affärsetik? Ett riktigt skitföretag i alla händelser.
 • Dålig
  7 mån sedan
  Varning för detta företag vars policy är under all kritik. När du handlar på sidan blir du automatiskt ”medlem” och blir sedan fakturerad 89kr i månaden trots att du inte förtsätter att handla! Lurendrejeri.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  BEDRÄGERI-företag som utnyttjar folk MED TVÅNGSABBONEMANG!

  När de ser att man inte "nyttjat" något (skit-rabatter) man (såklart av misstag) betalat 89kr/mån i 6 mån säger de bara pretty much mellan raderna "Sorry but not sorry. Vi har ett koncept som går ut på lagliga bedrägerier och det blir ingen återbetalning trots att vi förstår att du blivit lurad, thihi."
 • Dålig
  8 mån sedan
  Samma sak som alla skriver. Man blir pålurad ett abonnemang på 89 kr i månaden. För vad kan man undra!?! Kommer bestrida den fakturan!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Folk är bra korkade. vill handla billigt och göra en snabb affär. Sen när villkoren kommer ifatt en så kritiserar man företaget för att man själv inte läst eller helt missat att man ingår ett abonnemang.

  Det är rätt svårt att missa villkoren och att du samtidigt tecknar ett abonnemang när du handlar här. Det framgår dels när man kollar på varorna och sen när du ska betala, och man behöver dessutom kryssa i att man är införstådd med dessa villkor. Men som alltid så är det lätt att anklaga andra för sin egen idioti.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Man blir tydligen medlem för 89 kronor i månaden och det måste luxplus ha skrivit med små bokstäver. Kommer aldrig att handla där igen.
  Det förklarar nog varför det tog så lång tid att få varan. Paketet gick inte att spåra så det tog extra lång tid att få paketet. Någon dag senare kom en faktura utan underlag från klarna. Det var visst en medlemsavgift. Lågt gjort.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Man väljer att gå med i deras medlemskap och tänker att man ska avsluta de så man inte behöver betala varje månad. Innan jag tog beslutet att beställa, så gick jag in och läste ifall de gick att avsluta medlemskapet innan första fakturan kommer som de har skrivit att ska gå.
  Men man måste tydligen vänta på att få paketet då man inte kan avsluta medlemskapet när en order är aktiv. Så väntade 2 veckor extra efter jag fått mitt paket men ordern är fortfarande aktiv eller behandlas så de går inte att avsluta de.

  Så min rekommendation var smart håll er borta från att handla på LUXPLUS
 • Dålig
  9 mån sedan
  Varning! Bedrägeri!
  Man blir pålurad ett abonnemang när man handlar av dom första gången, efter 1 månad börjar de dra 89 kr/månad.
 • Dålig
  10 mån sedan
  Alltså till er därute som sitter och ger högt betyg till detta bedrägeri företag har inte fattat än att dom drar pengar från er konto varje månad utan att ni vet om det!

  LÄS DETTA!
  Mina mamma köpte en produkt för flera månader sen och har bra koll på hennes bankkonto.
  Tills hon nyligen såg att det har dragits 89kr varje månad sen hon köpte produkten.

  OCH NU SKA JAG FÖRKLARA VAD JAG MENAR MED BEDRÄGER:
  Jag ringde dom direkt och hon i kundtjänst sa att hon KONSTIGT NOG inte kunde hitta min mamma. Notera att jag angav min mammas:
  E-mail adress som hon har använt
  Telefonnummer
  Personnummer
  För och efternamn
  Vart hon bor, skiter och äter. Men dom kunde intr hitta henne vilket dom behövde göra för att AVSLUTA medlemskapet

  Komiskt nog Hahahaha asså här kommer det roliga.. dom ber mig att ange min mammas kortnummer så att dom kan "ta bort" medlemskapet Hahaha ja vet inte om ja ska skratta eller gråta.

  Ja la på direkt och vi ringde mammas bank då det enda alternativet var att spärra kortet då parasiterna inte längre kan dra pengar.

  Tack o Hej
 • Dålig
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  VARNING !
  köp inte här , rekommenderar inte detta hemsidan. oseriöst hemsidan och bedragare . VARJE KÖP LEDER TILL ABONNEMANG SOM INTE DU FÅR PRODUKTEN OCH DRAR VARJE MÅNAD PENGAR FRÅN DIG ......

  KÖP INTEEEEEEEE......
  ,billig vara kan bli dyrt medlemsskap ...
 • Dålig
  11 mån sedan
  SCAM !
  OBS! They are a SCAM!

  This is NOT an honest company and they will CONTINUE to debit your card after the purchase. They call it "prenumeration" and they cover it up.

  They are not honest and they do not care about you.
 • Dålig
  12 mån sedan
  KÖP INTE HÄR!

  Köpte Listerin snabbt och 6 måndaer senare såg jag att det dragits över 500kr till ett annat konto och det är till detta företag. Konsumentverket borde banna detta företaget och Prisjakt ska inte rekommendera dem eller ens ha med dem på sin sida. Stor SKAM...
 • 2020-02-28 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Varning!
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  skit sida köpte en grej i augusti och då blev man tydligen medlem,
  och har sedan dess betalt 89kr vid sex tillfällen tycker detta borde vara olagligt blev blåst
 • Dålig
  1 år sedan
  Varning!
  När du beställer produkter från Luxplus blir du automatiskt prenumerant och 89 kr per månad kommer dras från ditt konto. Såklart är första månaden gratis för att du inte ska upptäcka detta och informationen är högst otydlig på deras hemsida.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Luxplus är ett utav de bästa online butikerna jag har shoppat på. Nyligen beställde jag en himla massa produkter till billigt pris. Leveransen kom när den skulle komma. Jag upplevde aldrig något problem med Luxplus. De folk som klagar på att man måste betala ett månads pris varje månad osv. Det är löjligt att klaga på något som är skrivet överallt. Överallt på hemsidan står det att man kan testa detta i 30 dagar gratis, efter 30 dagar måste man betala en summa. Man blir informerad varje steg. Man kan säga upp sitt medlemskap när man vill. De som klagar på detta har tydligen inte läst ordentligt vad det står på hemsidan. Iallafall jag upplevde aldrig något problem med Luxplus och jag rekommenderar Luxplus starkt! För en fattig student som jag är priserna oerhört amazing!
 • Dålig
  1 år sedan
  VARNING
  Detta är ett bluff företag. Du åker på ett abbonnemang sär 89 kr dras varje månad bara gnom att handla här
  Bojkotta detta skitföretag
 • Dålig
  1 år sedan
  Världelös butik! Jag köpte några produkter från den här hemsidan i tron om att hade fått bra priser men sedan, 30 dagar senare, så visar den sig att man har registrerat sig till något jävla abonnemang som kostar 89kr/månad... UTVIK DEN HÄR SKITBUITKEN
 • Dålig
  1 år sedan
  Sämsta köpte en produkt för 30kr och sen dras det 89kr två månader senare från ingenstans...
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jättebra!

  Står klart och tydligt att det är ett medlemskap som kostar 89Kr i månaden som du när som helst kan säga upp. Mail från dom får du bara om du godkänner att du vill ha dessa, så som de är på i princip ALLA i termer sidor.
  Dom skicka ut jätte mycket mail...nu pratar vi varje dag, så vill man inte ha det så kan ju det vara rätt JOBBIGT. Men som sagt det är nått du bestämmer själv om du vill ha!
  Är man som jag och köper mycket hud/kroppsvård, smink och hår produkter så här man snabbt tjänst in dessa 89 kr + att det är gratis frakt. Handlar jätte mycket av detta företag och det har aldrig varit nått problem. Det är den billigaste sidan och det skiljer mycket i pris ifrån andra sidor på nätet. För att inte tala om vad det skulle kosta om man skulle köpa det i butik då... är priset i princip de DUBBLA!
  Dom har även andra produkter så som rengöringsprodukter,tvättmedel och andra saker till hemmet mm. så jag REKOMMENDERAR denna sida varm.
  Märker man att man inte behöver handla nått en månad är det bara att pausa sitt Medlemsskap innan den dagen medlemsavgiften skall betalas, vilket görs jätte enkelt på "mina sidor" och aktivera det igen när man vill handla och detta koster inget extra.
  Har man nån vän eller familjemedlem som också handlar mycket kan man ju gå ihop och dela på ett medlemsskap.
  Jag är hur som helst jätte nöjd med mitt Medlemsskap, ända nackdelen är att man handlar för mycket eftersom det är sååååå billigt😁
 • Dålig
  1 år sedan
  VARNING! Handla inte här! Ni binder upp er automatiskt till nån slags prenumeration/medlemsskap som de drar 89kr i månaden för. Första gången ni handlar drar de inget. Men sen dras det varje månad. Totalt missvisande. Konsumentverket kommer kontaktas imorgon!
 • Usel
  1 år sedan
  Upptäckte att jag under 3 års tid betalt till detta bluff-företag. Under denna tid har dom inte skickat ett enda e-mail till mig utan bara gladeligen tagit emot mina pengar.
 • Dålig
  1 år sedan
  Vidrigt företag som ockrar 89kr/ mån för nåt medlemskap man inte önskar , for ever and ever!
  Köp ALDRIG något där!
 • Dålig
  1 år sedan
  Bluff företag!
  Drar pengar för "medlemskap".
  Köp aldrig där!
 • Dålig
  1 år sedan
  Worst store ever.

  Ordered two items, and SOMEHOW I joined their membership program, which has deducted 89 SEK for consecutive months.

  After contacting their customer support, they did NOTHING to reinstate the charges. Absolutely terrible service, and I'm shocked they're allowed to operate in this manner.

  Severely dissatisfied, and I urge everyone to look everywhere when choosing to shop product they carry.

  At the very least, hoping those can learn from my terrible experience.
 • Dålig
  1 år sedan
  SJUKASTE! Här köper man något för 50 kr, och därefter drar de 89 kr i månaden i 2 år! (medlemskapsavgift som jag dumt nog inte sett) Är inte de dessutom olagligt i Sverige, så därför registreras företaget utomlands?? FY!
 • Dålig
  1 år sedan
  Kritisk VARNING! köpte varor för 36:-. 1157:- bort från kortet
 • Perfekt
  1 år sedan
  Det står klart och tydligt på deras medlemsvillkor, vilket ALLA borde läsa. Första månaden är gratis, därefter en månadsavgift på 89 kr.

  Har fungerat toppen för mig i ett par år.
  Jag har avslutat mitt abonnemang flera ggr utan problem.

  Kraftigt nedsatta varor, snabb leverans.
  Aldrig några problem.
 • Dålig
  1 år sedan
  Har väntat på TVÅ beställningar i 20 dagar och de har fortfarande inte kommit fram.