Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Snabba & trygga leveranser
Fraktfritt över 500kr
God service

http://www.lamp24.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Tyskland. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Lamp24.se har fått betyget (5.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Ganska bra
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Jag har beställt 4 lampor totalt. 2 lampor av dessa fungerade inte och det blev retur. Ena ersättaren fungerade, andra fungerade inte så det blev retur igen. Just nu inväntar vi ersättningslampan för ersättningslampan. Kommunikationen har gått bra, returer har hanterats. Men det är tidskrävande och dyrt med tanke på att vi har en lampmontör som utför jobbet och då är det mycket extraarbete när inte grejerna fungerar som det ska.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Beställde saker för 3000 kr och var lite orolig efter att ha läst recensionerna. Men jag tycker att man skötte sig klanderfritt.
  Fick prylarna väl embalerat efter 2 dagar och kundtjänst (via mail) var trevliga om än lite långamma med att svara (också 2 dagar).
 • Dålig
  9 mån sedan
  Inkompetenta tyska lagerarbetare som packar varorna väldigt bristfälligt, de har så bråttom att få iväg skiten så de struntar i att använda packtejp. Undvik denna leverantör som pesten!
 • Dålig
  9 mån sedan
  Beställde en takfläkt och betalade med förskottsbetalning på lamp24, trots att jag bifogat bevis på att jag betalat så påstår de att de inte fått några pengar, och nu har de slutat svara på mail, Ångrar djupt att jag valde lamp24 och hoppas att ni som läser detta inte begår samma misstag
 • 2019-04-04 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  1 år sedan
  Black friday:
  De har shock höjt priset veckor innan för att sänka sitt pris till Black friday o hävda att den e på rea.
  Fult knep.

  Bara att kolla på prishistoriken på deras Black friday erbjudanden
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställde nyligen en bordslampa från dem. Den anlände fram till dörren inom bara några dagar från deras lager i Tyskland. De tidigare omdömena här gjorde mig aningen nervös men lyckligtvis så var allt i sin ordning vad gällde min beställning och produkten var välpackad med luftkuddar för skydd under transport. Ingenting saknades och ingenting var trasigt. Lampskärmen är av frostat glas och lampbasen är av cement så ovarsam hantering hade definitivt märkts i mitt fall men allt var som sagt (och som tur) i ordning.

  Vad gälller hemsidan och beställningsprocessen så har dom Klarna,vilket är väldigt bra för en utländsk sajt, då Klarna erbjuder delbetalning. Ännu bättre är banköverföring, vilket jag valde, då man får 2% rabatt på beställningen. Frakt hem till dörren är fri för beställningar över 500kr. Ett tips är att anmäla sig på deras nyhetsbrev för att få 100kr rabattkod på första beställningen, vilket jag gjorde. Jag fick dessutom en 75kr rabattkod i pappersform i paketet med själva lampan som jag kan använda för nästa beställning.

  Så, allt som allt så har jag enbart positiv erfarenhet med dem men jag är väl medveten om att tyska butiker är illa lämpade för kundkommunikation och för lösning av eventuella komplikationer som kan uppstå så man måste veta vad man ger sig in på vid köp från dem. Om jag själv skulle klaga på något så vore det väl priserna som är lite i det högre laget men då får man också ta i beaktning att deras sortiment innehåller mycket man inte kan hitta så lätt i svenska butiker.
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställde två artiklar - båda trasiga vid leverans.
  Ett glas som skulle bytas och de skulle skicka det direkt - har efter en månad ännu inte kommit.
  Den andra lampan gick inte att koppla in pga av att den var trasig.
  Har efter 15 dagar efter retur ännu inte fått min ersättningsprodukt.

  De har möjligen låga priser, men kvaliteten verkar vara undermånligt.
  Undvik!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Köpte en vägglampa 2018-01-20 som kom utan sladd och on/off knapp. Jag valde att sända tillbaka lampan men fick upplysningen att det inte lönade sig för lamp24.se utan jag fick behålla den. Återbetalning skulle göras. Efter att ha sänt alla kontouppgifter har inget hänt.Otaliga mail där lamp24 säger att pengarna ska finnas på mitt konto "i morgon". Nu har jag väntat snart tre månader....
  Riktigt dåligt!

  Annika H Nylin
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Vår lampa levererades inte komplett och extradelarna tog många veckor på sig att komma till oss. Vi fick en rabatt på nästa köp som ersättning, då vi senare även behövde ljuskällor. Dessa kostade trots rabatten mer än vad de gör på kjell, och då lovade de att även ersätta frakten när de fått beställningsnumret. När vi hade gjort beställningen av ljuskällor och skickat dem beställningsnumret så slutade de att svara. Vi har hört av oss ett antal gånger för att fråga varför de inte svarar men nej, igen respons och ingen ersättning trots löfte.