Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Snabb leverans - Allt i lager
Fraktfritt över 900kr
Stort utbud

https://www.actionking.se

Betalningsalternativ

Swish
Visa
MasterCard
PayPal
Payson
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information ActionKing har fått betyget (6.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  19 dagar sedan
  Beställde propellers till mavic mini, slutade med att drönaren störtade från 100m höjd... har även beställt master airscrew till min mavic pro platinum och där var propellrarna lösa och längre än original
 • Om du upplever problem med någon produkt levererad från oss är du hjärtligt välkommen att kontakta vår kundtjänst.

 • Perfekt
  4 mån sedan
  Beställde MASTER AIRSCREW till DJI MAVIC AIR och blev mycket billigare att beställa därifrån än från USA med tillkommande frakt, moms och Postnords avgift. Supersnabba på att behandla och posta ordern.
 • Dålig
  8 mån sedan
  Får fel vara och efter återkoppling på 2 mail så ska jag fota varan för att överbevisa att jag fått fel vara.
  Nä beställt ny från annan leverantör så det blir rätt.
  Sämsta servicen.
 • Beklagar din upplevelse.
  Du har beställt en vara som finns i två varianter, höger och vänster.
  På produktens sida försöker vi vara väldigt tydliga med vilket höger/vänster som avses i förhållande till hur den ska användas. Tyvärr händer det ibland ändå att kunder beställt fel variant.
  När du kontaktade oss svarade vi med vändande e-post för att hjälpa dig identifiera vilken variant av varan du faktiskt fått.
  Givetvis är vårt mål att alltid skicka rätt varor, ibland kan det ändå bli fel, både i vad kunden förväntar sig för vara och att vi ibland helt enkelt skickar fel.

  För att undvika att skicka ut samma variant och möjligen felaktig sådan igen, bad vi om din hjälp att beskriva varan du fått, inte för att överbevisa något.

  Du är hjärtligt välkommen att kontakta supporten igen så ska vi självklart komma till en lösning.

 • Perfekt
  9 mån sedan
  Riktigt bra, gick snabbt att få hem.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Snabbaste leveransen jag varit med om! Riktigt bra! Bra produktutbud också, enkel hemsida och bra betalningsalternativ - smidigt med swish.
 • 2019-06-03 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt snabb leverans och mycket serviceinriktad personal.Jag rekommenderar.
 • Perfekt
  1 år sedan
  inget att klaga på
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Utav alla nätbutiker jag handlat på så är det här den snabbaste leveransen. Bäställde en kväll och fick info att prylen skickats en kvart senare.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Väldigt nöjd.

  Beställde två 2 förvarings boxar till mina Gopro batterier. Beställde på en förmiddag, och hade dem hemma på förmiddagen dagen efter. Överraskande snabb leverans!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Grym rådgivning via Facebook/messenger med bilder på mina specialkombinationer av rörfäste, bordsstativ och handstativ. Ordern var markerad som skickad 13 minuter efter att den var lagd.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Leverans under 24 timmar, extremt snabb respons på både order och mail. Bra kvalitetsprodukter till väldigt låga priser. Jag önskar att alla webbutiker funkade så här! Högsta betyg
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt snabb leverans och mycket serviceinriktad personal. Jag beställde saker sent en söndag kväll, tidigt måndag morgon hade jag redan ett mail där det stod att mina saker var på väg, och också en fråga ifall jag verkligen ville ha beställning nr. 2 med samma varor. Jag hade lyckats beställa mina saker 2 gånger av misstag, och de flesta andra hade väl bara skickat allt och sen hade det fått bli mitt problem. Det är sån service man blir glad av! Jag gjorde min andra beställning med ActionKing idag, för ca 3 timmar sedan, och nu medans jag sitter här och skriver fick jag mail att sakerna är på väg. Behöver jag säga mer?
 • Tack för gott betyg och feedback!
  Vi utgår från vilken service och leveranstider vi själva blir nöjda och glada av vid handel. (och vi är kräsna rackare.. )
  Självfallet ska våra kunder ha minst lika bra! Härligt att du är nöjd och tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme, det hjälper förhoppningsvis andra kunder och sporrar oss att fortsätta vara på topp :)

  Hälsningar,

  ActionKing.se - Michael

 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabbaste leveransen jag någonsin har varit med om.
  Gjorde min beställning vid klockan 17.00 en torsdagsafton och vid kl 12.00 dagen därpå var min beställning framme hos mig, imponerade!

  Beställningen bestod av Go Pro-fästen och dylikt. Kvalitén på dessa varor känns gedigna (har dock ej hunnit utsätta dem på några större prov ännu) och priset var väldigt bra, framförallt om man jämför med Go Pro:s egna betydligt dyrare tillbehör.

  Rekommenderas!
 • Tack för feedbacken och kul att du är nöjd med leveransen!
  Vi gör alltid vårt bästa för att hinna med även sena beställningar samma dag. Ditt omdöme är ett bra betyg för att vi lyckas :)

  Hälsningar,

  ActionKing.se - Michael