Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Klarna
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Din Baby har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2020-09-21 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Bra service med trevligt bemötande och personalen kändes mycket kunnig. Vi fick grym hjälp med bland annat vagn och bilbarnstol. Bilbarnstolen kopplade de även in på plats direkt i bilen så att vi visste att den satt rätt. Kan rekommenderas!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Jag har beställt 3 gånger från Din Baby. Snabba och bra kommunikation via mail och snabba leveranser. Fick även mycket trevligt bemötande i telefon när jag behövde byta ett plagg. Rekommenderas!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Mycket trevlig och kunnig personal som hjälpte mig per telefon och mail att välja rätt barnvagn. Snabb leverans och välpackad kartong. Tack!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Grymt snabb leverans! Beställde på söndag och kunde hämta ut paketet redan på tisdag förmiddag.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Oerhört professionella och personliga. Bra priser och utmärkt service!
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Fantastisk service!

  Jag la en beställning på en barnvagn vid lunchtid i onsdags och fick bekräftelsemailet som sig bör strax efteråt, där de också meddelade att leverans kunde ta mellan 2-5 dagar.

  Jag mailade till dem en stund senare och frågade om de hade möjligheten att kanske skicka den redan samma dag, att det hade varit ytterst uppskattat om jag hade kunnat hämta ut den innan helgen. De svarade nästan omedelbart, bara några minuter senare, där de sa att den redan var skickad!

  Därefter mailade jag dem igen och frågade vilken speditör den skickades med samt vilket kollinummer försändelsen hade. Återigen, fick svar inom bara några minuter!

  På morgonen dagen efter spårade jag försändelsen och såg att den redan var i Malmö och nån timme senare, på förmiddagen, hämtade jag ut den. Det tog alltså inte ens ett dygn mellan att jag la beställningen tills jag kunde hämta ut den!

  Fantastisk service! Stora pluspoäng för snabb kommunikation och snabb leverans, jag kan inget annat än verkligen rekommendera denna butiken! Stort plus också att de använder Schenker och inte Postnord, hade de använt de senare så hade paketet garanterat tagit en vecka på sig att komma fram om det ens hade kommit fram alls!

  Mycket bra jobbat, Din Baby!