Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Vår styrka är vårt pris
Fri frakt på alla sängar
27 fysiska butiker i Sverige

http://www.sangjatten.se

Betalningsalternativ

Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Sängjätten har fått betyget (2.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Usel
  16 dagar sedan
  Den 27:e Augusti beställde jag en säng från Sängjätten i Karlstad idag är det 2:e Oktober, Det skulle ta 6-7 veckor leveranstid medans nu kommer de ta 8-10 veckor och då valde jag att ångra köpet, Då fick jag ett samtal från deras Platschef i Karlstad som hotade mig att ta min handpenning fast det är inte kontrakterat i mitt avtal att de har rätt att göra det. Ja har fortfarande inte fått besked om mina pengar.

  Ser även att bolaget har gått i förlust senaste tre år och deras VD valde kliva av nyligen eftersom Sängjätten har fått utländska ägare som har stoppat expansionen i Sverige, är detta ett SCAM företag som opererar i Sverige?
 • Dålig
  2 mån sedan
  Köpte säng, sänggavel, sängben, bäddmadrass, bäddmadrasskydd, kudde, samt lakan från Sängjätten för ca 1.5 år sedan. Allting gick bra förutom det med lakanen. Köpte 140cm kuvertlakan från Kosta Linnewäfveri. Killen i butiken gav mig tips om hur man gjorde för att bädda med det eftersom det kan vara lite klurigt och tight sa han. Mycket riktigt var det tight, riktigt jävla tight. Såg inte riktigt rätt ut men han hade sagt att det skulle vara tight så antog att allt var som det skulle. Hade två såna här lakan, båda var lika tighta. Min säng är 140cm och lakanen skulle vara 140cm och det står på kvittot att dom är 140cm. Provade lakanen på en 120cm säng i helgen när jag var bortrest hos en kompis och där satt dom perfekt. Jag har alltså fått 120cm lakan till min 140cm, så nu lär jag ju vilja köpa nya lakan som passar bättre till min säng (och är enklare att bädda med) men tänker inte ge några mer pengar till sängjätten.
 • 2018-10-18 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Har inte mycket över för Sängjätten. I början av juni beställer jag en säng för över 20K. Jag pratar med säljaren som säger att "i bästa fall kommer sängen om 2 veckor, det har jag varit med om", säljaren säger även "i värsta fall kan det ta upp till 2 veckor". I skrivande stund är det snart 8 veckor och ingen säng har levererats. Varför då?? Jo, säljaren glömde att beställa sängen när jag betalde den. Proffsigt? Säljaren bad som ursäkt och gav en liten procent på priset. Säljaren säger även att "jag ska prata med leverantören och skynda på". Jag personligen tar det endast som ett säljsnack och inget speciellt har hänt.

  Inte mycket över för Sängjätten - Lund. Varför skulle det vara annorlunda på något annat Sängjätten?