Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Snabba & trygga leveranser
God service
Säkra betalningar

http://www.cykelhuset.se

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Cykelhuset.se har fått betyget (8.33)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Outstanding service! Köpte två cyklar till mina barns födelsedagar via företagets hemsida som kom hemlevererade på avtalad tid. Den ena cykelns handtag var transportskadat vid leverans, fick nya handtag hemskickade och erbjudande om ersättning om vi behövde uppsöka verkstad för att få dom monterade!
  Mina enda minus är att dom inte svarar när man ringer till webkundtjänst och där inte finns någon mailadress, samt att lagersaldo online inte stämmer med verkligheten. När man väl kommit i kontakt med företaget återkopplar dom punktligt! I övrigt otroligt fin service, det var länge sedan jag upplevde något liknande. Tack för att ni förgyllde mina barns födelsedagar! Kommer handla hos er igen! Bästa hälsningar, Josefin
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Trevlig kundtjänst, snabb leverans kom efter 5 arbetsdagar, bra priser.
  All förmonterat förutom pedalerna, bara att rikta in styret.
  100 % nöjd kund.
 • 2020-10-20 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Köpte en cykel där. En skada på framgaffeln (emballaget var helt), det kan hända vilken butik som helst. Mailade med dem för en vecka sedan om det och fick ett svar, efter det har jag mailat dem flera gånger utan svar. Har ringt dem och efter några gånger svarade de. De kunde inte hjälpa mig då, men de skulle ringa upp. Vilket de ej gjort...

  Uppdatering: nu har de ringt upp och hjälpt mig. Men kommunikationen från deras håll håller inte så hög klass. Tydligen har de skickat grejorna för över en vecka sedan, utan att ge mig ett sändningsnummer, så jag höll på att missa att hämta ut det. Har inte heller fått någon påminnelse från leverantören.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Alltid hjälpsam och ärlig service från medarbetare som verkligen gillar cyklar. Enbart erfarenhet av deras fysiska butiker.
 • Usel
  3 år sedan
  Den absolut sämsta kundservice jag någonsin upplevt. VARNING HANDLA INTE HÄR!

  Jag har försökt ringa till alla deras tre telefonnummer, två gånger till varje, alla samtal bryts efter 10 minuter och 15 sekunder utan förklaring (totalt 60 minuter i telefon utan svar). Jag försökte skriva till dem, men deras kontaktformulär är trasigt då deras captcha är utdaterad och måste uppdateras för att funka igen (det står please tell site owner to upgrade istället för koden).

  Och jag hade bara en enkel fråga som tar 10 sekunder att svara på, men kan inte ställa den.