Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Hemsida visas ej p.g.a. nedanstående orsak:

Uppfyller ej Prisjakts butikskrav

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Yrkesshopen.se har fått betyget (0.00)
Sortera efter:
 • 2019-02-25 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Usel
  1 år sedan
  Första gången jag blivit blåst på en Internet shop, sidan såg seriös ut och det var dom enda som hade varorna på lager.
  Beställde och betalde direkt, fick orderbekräftelse sen har jag inte hört något mer från dom. Skickat mail och försökt ringt men dom svarar inte.
 • Usel
  1 år sedan
  Att handla på den här sidan har varit en värdefull läxa. Jag har lärt att mig att om ett pris är för bra för att vara sant är det antagligen så. Sedan har jag lärt mig att bara för att en hemsida ser proffsig ut så behöver den inte vara det. Jag har också lärt mig att kolla upp recensioner innan man handlar och för guds skull om du handlar något dyrt ta det på faktura.

  Beställde ett par skor den 25/6, fick inget mail om att dom skulle vara restnoterade så jag antog att det skulle vara normal leveranstid. Onsdagen den 4/7 skrev jag till dom och undrade hur det gick med min order och fick som svar att den behandlades och skulle skickas i dagarna. En vecka senare kollar jag på hemsidan och ser att min order fortfarande står på "Mottagen" , längre ner på sidan ser jag dessutom att dom har gått på semester och återkommer den 6/8. Jag har nu beställt från en annan sida och samtidigt meddelat att jag vill avbryta min order hos yrkesshopen och hoppas får pengarna tillbaka. Annars får man väl ta det med banken.

  Summa summarum ett riktigt skojbolag som enligt allabolag inte har några anställda och har 3 betalningsanmärkningar. HANDLA INTE!
 • Usel
  1 år sedan
  VARNING! Oj...jag har handlat mycket på nätet och inte råkat ut för något sådant här på väldigt länge. Det var mycket dumt att gå på bästa pris och känna trygghet i att hemsidan såg respektabel ut och att företaget har verksamhet i Sverige. Jag borde ha googlat fram omdömen som dessa nedan. Jag har väntat länge på mina varor nu, och det känns som en reklamation mot kreditkortsbolaget blir nästa anhalt så jag iallafall får tillbaka mina pengar. Instämmer med föregående....HÅLL ER BORTA!
 • Usel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Det här är ett företag som ingen vill ha med att göra. Ingenting fungerar. Företaget säger sig ha telefontid mellan 10:00 – 12:00 måndag till torsdag. Det kan man glömma eftersom det finns i princip ingen möjlighet nå någon att prata med överhuvudtaget förutom telefonssvararen. Jag försökte under flera veckor ringa utan att någon svarar. Vid ett tillfälle ringde jag oavbrutet hela den utlovade telefontiden utan svar. Vid ett enda tillfälle under de 3 veckor då jag försökte komma fram under telefontiden svarade en person att man skulle kolla upp varför jag inte fått min beställda jacka. Personen sade att de hade haft ett problem med brandrök och jag säkert inte skulle vilja ha en jacka som luktade rök?? Personen skulle återkomma och det gjorde han förstås inte. Jag mail bombade företaget (över 10 mail) och vid ett tillfälle kom ett svar som sade att det hade kommit in mycket beställningar under helgen och de hade inte haft tid och de tar allt i turorning (vilken turordning???). Jackan var dessutom restad sade personen. Varför i all världen informerar företaget inte sina kunder att något är restat och det kommer ta tid! Jag beställde min jacka 25/2 och jag skulle precis gå till polisen när jackan dök upp 28/3. Helt bedrövligt och jag hoppas att inte någon får uppleva detta som jag upplevde. Under all kritik och framför allt i världen: Håll dej undan från dessa lurendrejare! Företaget har tydligen flera anmärkningar mot sig och är registrerat utan anställda. Ägaren går förstås inte att nå heller.
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  beställde mina varor och jag har väntat 3 veckor. ännu inga varor tyvärr, jag har försökt nå dem på tel. emejl, dag in och dag ut.
  men de undviker mig. oseriös skam butik som försöker lura folk på pengar. de är säkerligen registrerade i Estland som ingen kommer åt,

  VARNING köp ej från denna butik.. de är polisanmälda!
 • Usel
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Felaktiga lagersaldon, samtliga storlekar av ett par skor skulle finnas enligt hemsidan men detta stämde inte. Mailade supporten då min beställning inte hade skickats och fick som svar att dem var tvungna att beställa dessa och det skulle ta en vecka.. nu har det passerat och har fortfarande inte hört något! Beställ någon annanstans!