Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Diners
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Sea Life har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2019-10-28 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Mer en vecka efter beställningen och orderbekräftelsen får jag ett mail från Klarna om att Sealife har gjort en återbetalning av mitt köp. Sealife har ej hört av sig eller svarat på mina tidigare mail om status på ordern. Undvik denna butik även om den stundtals har bra rabatter, de tycks inte ha kontroll över sitt lagersaldo.

  att varan inte finns i butiken? Uselt. Medger att de hade fel i systemet men bara ett "dåliga nyheter" mejl. Undvika dem!
 • Usel
  1 år sedan
  Köpte en väst och en jacka från Sealife. Fick en orderbekräftelse att det var skickat dagen efter. Senare samma dag får jag ett mail till att jackan inte finns i lager trotts att den står med över skickade varor. Kundtjänst tog lång tid för att svara på mina frågor och har varit otroligt korta och otrevliga i tonen. Har heller inte fått tillbaka mina pengar för jackan trotts att jag inte kommer få den skickad till mig. Otroligt oseriöst företag som jag skulle akta mig för att handla från. Ser man till övriga recensioner så verkar detta inte vara första gången heller.
  Tänk efter en gång extra innan ni handlar här. Finns andra företag som är bättre och mer seriösa som har samma produkter som ni ska köpa.
 • Dålig
  1 år sedan
  Undvik! Hänt många ggr nu att de efter ca en vecka återkommer och ber om ursäkt för att det var fel lagersaldo vid beställning. Strular dessutom med fakturor via klarna!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Jag har inget att anmärka på. Skapligt snabb leverans och inget knussel vid retur.
  Bra grejer till bra priser.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  4 dagar efter beställningen och orderbekräftelsen får jag mejl att varan inte finns i butiken? Uselt. Medger att de hade fel i systemet men bara ett "dåliga nyheter" mejl. Undvika dem!
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  La ordern söndag kväll, fick orderbekräftelse på en gång.
  Ett dygn senare fick jag leveransbesked via mailen på att varan skickats från den fysiska butiken och var på väg med mig, samt ett kollinummer. Bara 1,5 dygn senare fanns produkten att hämta på ICA. Snabb leverans och fraktfritt!