Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Snabb och personlig kundtjänst
Fri frakt vid köp över 249 kr
Snabb leverans på 1-3 dagar

http://www.skolyx.se

Betalningsalternativ

Swish
Visa
MasterCard
PayPal
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Skolyx har fått betyget (6.75)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Äger flera par skor och kan bara säga att de är skönaste skorna man kan ha. Yanko och TLB serien är riktiga kvalitetsskor

  Bra service
  Snabb leverans
  Prisvärda
 • Dålig
  4 mån sedan
  Har haft problem med flera skor jag köpt på Skolyx. Ett par sneakers som aldrig gick att gå in, de var fruktansvärt obekväma. Också ett par TLB Mallorca som jag har haft stora problem med. De slår ifrån sig ansvar i båda fallen.
 • Vad tråkigt att våra så populära sneakers inte satt optimalt på dig, vi har alltid öppet köp och man kan testa skorna hemma i lugn och ro för att se så de passar innan man börjar använda dom. Om man börjar använda dom och återkommer senare kan vi dock ej ta tillbaka ett par skor om man inte tycker att de sitter så bekvämt som man önskar.
  Dina skor från TLB Mallorca har vi tagit fullt ansvar för och reparerat en gång trots att vi fått tillbaka dom modifierade från dig. Vi gjorde då en helomsulning och returnerade dom felfria till dig (vilket du också bekräftat). När du sedan åter hade modifierat dom och fick problem med dessa förklarade vi att vi tar fullt ansvar för produkten vi levererar till dig men att vi inte kan ansvara för eventuella fel som uppstår när man själv låtit tredje part modifiera produkten.

 • Perfekt
  6 mån sedan
  Snabba med att svara på mail och leverans. Rekommenderas starkt. Testat både Yanko och TLB och är supernöjd med båda köpen. Mycket bekvämare skor än tex. Loake 1880-serien.
 • 2019-05-30 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Ganska bra
  1 år sedan
  Jag har beställt från Skolyx ett flertal gånger och när det gäller skovårdsprodukter har det aldrig varit några problem.

  Jag beställde ett par skor från dem en gång som jag skickade tillbaka då färgen inte alls stämde med den som visades på bilderna. De har inte heller fria returer så var medveten om att man behöver betala för frakten om man ångrar sig.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Mycket fina skor till överkomliga priser, bra personlig service och snabb leverans.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Bra priser
  + Bästa servicen jag varit med om. Har fått mycket tips om vad man skall tänka på vid beställning av skorna och skoblock vid flera tillfällen.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  + Bra priser
  + Snabba leveranser
  + Exemplarisk service
  + Hög kvalité på produkterna som dom erbjuder.

  - Kan lätt hända att man missar alternativ för storlekar m.m. när man beställer. Hade varit bra om skolyx istället körde på en två-stegs variant där man bekräftar storlekar m.m. efter att man trycker på köp.

  Vill passa på att tacka Emil för otroligt bra service med så pass snabba svar att man undrar om han gör något annat än att vänta på mina meddelanden haha :)
  Tack Skolyx. Kommer beställa mer!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Snabb leverans. Bra service. Perfekt utbud.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Snabb leverans & väldigt snabb kundtjänst via e-post!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Perfekt! Bra och flexibel kundservice.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Mycket bra kundservice. Jag ville byta ett par skoblock och de gjorde mer än vad man kan begära av ett företag för att det skulle bli smidigt för mig.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Supersnabb service (både med kontakt och leveranser), väldigt tillmötesgående med hjälp och udda paketpriser. Bra förpackade varor som verkligen håller bra kvalité (har köpt skovårdsprodukter från GlenKaren, Saphir och skoblock i cederträ).