Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

PayPal
SveaWebPay faktura
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Feminint har fått betyget (5.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Dålig
  5 mån sedan
  Oseriöst företag och fruktansvärt dåligt kundbemötande! Otrevlig personal som svarar i telefon. Låååång leveranstid med mycket krångel. Sen får man hem trasiga varor vilket drar ut på tiden ännu mer. Dom ”tappar” bort returnerade varor som man skickat med paketet som dom sen mottagit. Dom anklagar en för att ha behållt varor och sen att man låtsas skicka dom i retur till feminint. Kunden får betala för varor som saknas FAST dom mottagit paketet med varorna... helt sanslöst fult gjort. I mina ögon är det lurendrejeri. Kommer anmälas och ta vidare då feminint inte heller vill kolla om de missat varorna när de hantera returen! Kommer aldrig mer köpa från feminint och rekommenderar inte andra att göra det.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Bra varor, leverans enligt hemsida. Inget att klaga på
 • 2020-10-18 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Vill uppdatera ett äldre omdöme. Krångligt och framförallt tar väldigt lång tid att göra retur. Tog en månad att få returen gjord. Har gått ytterligare en månad och jag har fortfarande inte fått tillbaka mina pengar. Urkasst. Kommer inte att handla här igen och rekommenderar andra att inte handla här heller!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Jag är supernöjd! Brett sortiment, perfekt passform och leveransen gick supersnabbt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Bra butik med enormt utbud av underkläder i stora storlekar. Normal leveranstid. Snabba och trevliga på mejlen
 • Perfekt
  2 år sedan
  köpte underkläder till frun, hon gillade presenten och jag tycker sortimentet är suveränt, snabb leverans också
 • Perfekt
  2 år sedan
  Jag har köpt av feminint i flera år nu. Inget krångel eller problem. Vissa storlekar har dom inte på lager så då tar det någon dag extra men det är ok med mig. Nöjd kund
 • Knappt godkänd
  2 år sedan
  Tar lång tid att få sina beställda varor och än värre att få sin retur registrerad och pengar tillbaka, kommer inte rekommendera detta och inte själv handla där fler gånger
 • Perfekt
  2 år sedan
  Trevlig butik med stort sortiment. Kul att se då jag har en storlek som vanligtvis är jättesvår att hitta. Många välkända märken och ser fram emot att testa mer! Mina varor levererades efter 4 dagar, vilket jag absolut inte kan klaga på då det stod att leveranstiden var 4-8 vardagar. Full pott.
 • 5 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Har felaktiga storleksangivelser på sin hemsida och måttabell saknas på hemsidan. Deras storlekar stämmer ej överens med Internationella kupor och heller inte med andra svenska leverantörer och butiker. Superkrånglig retur, enligt deras hemsida står det "enkel retur" men man får maila flera gånger och sedan ringa flera gånger innan man får retursedeln i mailen. Deras frakt är gratis men returen kostar minst 65 kr. Det står inte på hemsidan heller. Det saknas väldigt mycket information öht på deras hemsida och företaget känns väldigt oseriöst!
 • Hej MrsJM

  Samtliga våra storlekar anges i EU storlek som är den storlek vi använder i Sverige. Vi säljer ledande märken såsom Chantelle, Abecita, Freya, Wonderbra m.fl .. Vi använder oss alltid av deras EU storlek så att vi har felaktiga storlekar eller inte stämmer med svenska leverantörera storlek kan jag inte riktigt förstå. Däremot finns det ingen korrekt BH storlek. Inget märke har "den korrekta" storleken. Man varierar i regel mellan märken då en BH kräver en perfekt passform. Även inom märken kan din storlek skilja sig beroende på typ av BH, material men framförallt hur dina bröst passar just den unika modellen. Detta leder oss till det här med en storlekstabell. Ingen seriös firma som är experter på BH slänger ut en storlekstabell på en hemsida. Det enda som fungerar är att prova sig fram då varje märke, modell och bröst är unikt.

  Att du har både ringt och mailt oss flera gånger låter konstigt då vi alltid svarar inom några timmar. Under högsäsong som är under maj-juli (då vi även har badkläder) kan det ta lite längre tid.

  Det stämmer att frakten är gratis, ingenstans står det att returen är gratis. Däremot finns det tydligt under köpvillkor att vi erbjuder en fraktsedel för 69kr. Går du till posten själv kostar motsvarande tjänst 150kr. Du har alltså möjlighet att få ett bättre pris via vårt postavtal om man önskar alt. skickar man in det själv med ex. posten förbetalda paket som finna att köpa hos ombud.

  Det är tråkigt att du inte är nöjd och jag hade hoppats på att du kontaktat oss med dina frågot så hade vi hjälpt dig både med storlek och retur. Jag förstår att du rör till det hela då det är en djungel och mycket svårt med rätt BH storlek. Men som sagt, hör bara av dig till oss så hjälper vi dig att hitta rätt storlek. Och be om fri retur nästa gång du handlar och behöver returnera. Vi är alltid flexibla

  Mvh Sara
  Feminint.se