Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Sparmax har fått betyget (0.00)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • 2020-02-27 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Infraröd bastu

  Började med blödande skärsår vid uppackning då det har slarvats med efterbearbetningen. Delar av sidorna är inte gradade/putsade och är sylvassa. Tjocka skyddshandskar rekommenderas.

  Ett av uttagen i sidorna för att kablar inte ska klämmas var inte gjort. Inga större problem att karva ut det själv men är ett exempel på bristande kvalitet.

  Monteringsanvisningar och instruktioner är häpnadsväckande dåliga. Ofullständiga, otydliga och i delar till och med helt felaktiga!
  Detta ledde till ett omfattande arbete med att montera det som gick att montera - demontera - ändra på det fabrikstillverkade - montera igen, nästan allt den här gången - demontera igen! Slutligen kom vi fram till att om vi struntar i monteringsanvisningen och att det som visas på en av bilderna ska vara tvärtom så ska det gå.
  Med en balansakt gick det nu att montera.

  Efter att ha pratat med en av Sparmax konkurrenter fick jag klart för mig hur joniseringen fungerar...

  Ett som det verkar kvarstående problem är att glasdörren efter en tid sjunker och skrapar i golvet. Hittills har jag hängt om dörren en gång i veckan.

  En tröst i eländet är att värmeelementen fungerar utmärkt. Färgljusterapin är ett trevligt inslag.
  Det tar ungefär en halvtimme att få upp värmen till 55 grader vilket knappast kan beskrivas som snabbt. Givetvis kan man börja använda den efter "5-7 minuter" men det är då i ca 40 grader.

  Kontakterna med Sparmax personal har varit trevliga och de har gjort sitt bästa för att vara behjälpliga. Deras hänvisning till att det beror på nya leverantörer och att förbättringsarbete pågår låter lite tunt men kan givetvis vara sant.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Riktigt dålig kvalitet förtjänar inte ens en stjärna tyvärr, har provat tre olika av deras produkter alla håller samma dåliga kvalitet, termostat och belysningen i duschen la av de valde att skicka nya delar till mig men ingen som byter ut dom, man måste demontera hela panelen och byta delar själv, det är som att motorn på bilen går sönder så skickar de en ny motor till dig och ber dig byta ut den själv, dålig service samt dålig kina kvalitet