Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
105% Prisgaranti. 15-30% lägre
priser. 2-5 års Världsgaranti.
Fri frakt & öppet köp 90 dagar

http://www.mywatch.nu

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Diners
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information MyWatch har fått betyget (8.67)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Beställning Leverans
  Många leveransalternativ och ingen leveranskostnad vilket var bra.

  Något otydligt gällande leveranstider på hemsidan då 4-12 dagars leveranstid för en specifik produkt kan innebära 4-12 veckor om man läser igenom leveransinformationen. Detta borde man kunna förtydliga på sidorna för respektive produkt.

  Däremot är kundbemötandet 10/10! Frågorna jag hade kring leveranstiderna togs om hand inom loppet av minuter, och gjorde att helhetsintrycket är väldigt positivt!
 • Dålig
  3 mån sedan
  Uppdaterat: 3 mån sedan
  Jag skulle genomföra ett köp på en Patek Philippe på 527.595:-
  betalningen misslyckades , jag kontaktade min bank för att slå bort "spärren" på kortet

  1 timma senare gick jag in på "mywatch" hemsida för att genomföra beställningen så såg jag att dem justera om priset till 1.527.595:-

  Mailade , ringde , lämnade numret på deras hemsida för uppringning men inget svar..

  Absolut oseriös sida !

  Jag önska att jag kunde bifoga bilder från screenshot som bevis. men det går ju inte bifoga något här !
 • Hej Ronny,

  Tack för dina feedback.

  Vi beklagar att denna Patek Philippe klocka hade ett felaktigt publicerat pris hos oss under en tid. Vårt system kände snabbt av att produkten låg fel i pris när du hade lagt varan i kassan och inom ett par timmar var priset justerat till korrekt marknadspris innan någon order ens hade kommit in från dig. Om något verkar för bra för att vara sant är det alltid bra att kolla med oss först. En klocka som ligger under miljonen mot marknadspris bör rimligtvis ha väckt dessa tankar.

  Du är alltid välkommen att maila oss på support@mywatch.nu där vi i regel besvarar alla mail inom 24 timmar eller kontakta oss på Tel: 08-356531 för fler frågor eller funderingar.

  Mvh
  MyWatch Kundtjänst

 • Mycket bra
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Beställning Leverans
  Inga överraskningar, det kom det jag beställd inom tiden som angavs. Perfekt!
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Beställning Leverans
  allt gick så snabbt och smidigt.
 • Utmärkt
  5 mån sedan
  Beställning Leverans
  Snabbt och smidigt.
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Beställning Leverans
  Super nöjd ! MyWatch hade tydlig å ärlig info om leverans tid och väldigt bra service å snabba svar så fort jag hade frågor om min leverans är mycket nöjd med MyWatch och lycklig ägare av en Oris !😊
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Beställning Leverans
  Very happy with service. And as first time buying something like this online, a little nervous too. But my guy has verified authenticity and will have no problems with my next one, next year or the year after. Delivery was quick when told it was coming and all contact was very nice.
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Beställning Leverans
  Prisvärt snabbt och enkelt att handla.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 8 mån sedan
  Beställning
  Klockan och leveransen som utlovat, vid förfrågan fick jag svar direkt. Enda svagare punkten var att det dröjde några veckor eftersom klockan inte fanns på lager. Detta framgick dock och jag fick beskeden direkt.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Beställning Leverans
  Jag som kille på 19 vårar som har ett intresse hos klockor tyckte hela upplevelsen var fascinerande. Att jag både kunde få snabba och enkla svar från en kunnig via hemsidan när jag skulle beställa klocka och hade lite frågor kring det olika modellerna som fanns på sidan men såg likadana ut men priset skilde. Där fick jag snabba och enkla svar att förstå av en mycket trevlig arbetare. Sen när man skulle betala att man kunde välja så många alternativ till att både betala och få klockan levererad på. Det som gjorde att jag valde att köpa min klocka på MyWatch var också att jag hört mycket om sidan och att ni annonserar om att ni har 100% försäkrad frakt och allt därtill. Sen hela processen att få klockan levererad till mitt postombud och mailen som berättar för mig hur paketet är paketerat och hur det ska se ut för att jag ska få ta emot det. Denna delen tyckte jag var grymt rolig och som sagt fascinerande och jag tror jag har snackat hål i mina föräldrars öron så många gånger jag har berättar hur leveransen ska gå till. För mig, att lägga mycket av mina sparade pengar på en klocka (Longines) och på ett av mina allra största intressen var hela denna grejen väldigt stor och men hjälp av MyWatch så gjorde de min allra första upplevelse fantastiskt och det tackar jag för och jag är hittills jättenöjd med min klocka!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Beställning Leverans
  Fick suverän support under öppettider men även utöver öppettiderna då jag hade många frågor. Klockan kom som lovat och jag är supernöjd, kommer köpa fler klockor av Mywatch i framtiden
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Supernöjd.Här kommer jag att handla fler klockor
 • Mycket bra
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 11 mån sedan
  Beställning Leverans
  Jag är nöjd med mitt köp, köpte en klocka till min partner. Det var en lagervara, så leveranstiden var snabb och enkel vilket var skönt. Jag kunde även utnyttja lägsta pris garantin utan svårigheter, då jag hittade klockan billigare på en annan site. Det enda jag vill anmärka på är att jag själv vill kunna välja vilket ombud klockan skickas till.
 • Perfekt
  12 mån sedan
  Beställning Leverans
  Superbra service, och snabb leverans och uppföljning av ordern.
  Kan varmt rekommendera MyWatch.
 • 2018-11-22 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bästa som finns!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Fann det jag sökte till bra pris.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Otroligt nöjd med min Omega Seamaster 300M. Jätte bra service. Va lite tveksam i början i och med leverans tiden, och om klockan skulle vara äkta. Genom deras snabb chat. Fick jag svar att dem bjuder på express frakten. 10 dagar senare fick jag hem klockan. Med box papper och intyg. Jätte nöjd
  Och grymt bra priser! Rekommenderar verkligen MyWatch.
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra och trygg kontakt med kundservice innan köpet genomfördes. Löftet om snabb och säker leverans genomfördes.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra service snabb leverans
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Hittade min drömklocka på mywatch. Det var inget svårt val när de har det bästa priset, kundtjänst samt leveranstid. Jag har jämfört på diverse olika klockaffärer innan men mywatch kändes direkt som det givna valet!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  När jag inte ville lägga halva semesterkassan på en ny klocka så passade det förmånliga alternativet med delbetalning helt perfekt.

  Med tanke på klockans pris på Mywatch jämfört med andra e-butiker var jag beredd på högre avgifter för frakt samt räntekostnader för delbetalningen, men dessa avgifter var helt rimliga och inget som gjorde att affären blev mindre förmånlig för mig som kund.

  Leveransen tog en månad istället för 4-12 arbetsdagar som det stod vid beställningstillfället. Detta p.g.a. leveransproblem från återförsäljare, vilket Mywatch informerade mig om via mail. Tack vare återkopplingen från Mywatch påverkade detta inte köpupplevelsen negativt.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Beställning
  För lång leveranstid (nästan 2 mån)
  Utlovat i er info 2 veckor
  Inget kvitto ( faktura)
  Ingen kvittens att man betalat
  Fick själv ringa upp och fråga efter
  Ovanstående
  Ingen info om när lev kunde ske
  Dock trevlig och tjänstvillig person vid kontakt per telefon
  Hälsningar
  Claes Rudhag
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Mywatchs priser på klockor går knappats att finna till ett bättre pris, men deras leverans datum går att förbättra. Klockan jag beställde hade en leveranstid på 4-12 arbetsdagar, men tog istället mer än en månad att få den, vilket jag tycker man borde förbättra genom att förmedla kund att det är förseningar. Men den som väntat på något gott väntar aldrig för länge!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra kommunikation under beställningen, snabba svar och leverans enligt överenskommelse
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Fick referenser av god vän i Schweiz som tipsade mig om er, hade tänkt att köpa direkt i Schweiz när jag ändå var där på besök. Vi besökte en elegant boutique i St. Gallen, där såg jag klockan jag önskade mig, Breitling Avenger II GMT! Min vän, insatt i det hela berättade att jag kunde köpa exakt samma klocka via My Watch, visste inte ens att det fanns! Han förklarade de olika fördelarna, allt var säkert och jag skulle få fullständig trygghet i det hela, själv hade han tidigare köpt olika märkesklockor på detta vis genom My Watch.
  Brukar inte handla via internet, speciellt inte när det handlar om större summor. Litade på min vän och gick in via er hemsida som var väldigt överskådlig och tydlig. Gjorde min beställning, valfriheten till att betala överraskade mig! Allt ifrån avbetalning månadsvis till direkt betalning, dessutom flera olika alternativ,valde för säkerhets skull bankgiro då jag inte gärna lämnar ut mina kreditkortsnummer.
  Det tog inte mer än 24 timmar innan er Mathias bekräftade min beställning och att denna skulle effektueras så snart min överföring via bankgiro kommit fram. Redan där fick jag reda på ungefärlig leveranstid via Mathias. Några dagar senare återkom Mathias via e-post och bekräftade min överföring och att nu hela processen var igång. Jag hade några frågor till honom och han svarade prompt och jag kände mig lugn när jag visste att jag hade en kontaktperson hela vägen! Jag visste nu genom Mathias gången i det hela, även att jag via lokal urmakare eventuellt kunde justera mitt stålarmband till rimlig kostnad.
  Exakt 2 veckor senare fick jag ett SMS att jag kunde hämta ut min klocka via DHL-ombud. Perfekt! Därefter har det inkommit via post ytterligare handlingar som bekräftar att jag hos er köpt en märkesklocka med all tänkbar säkerhetsgaranti. Hela denna affär gått så bra att jag inte kommer att tveka att rekommendera My Watch till de som
  frågar över min fina Breitlingklocka! Ni håller vad ni lovar, bra jobbat!

  Med bästa hälsningar

  Åke Andrén
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Snabb leverans och återkoppling vid produkt som utgått samt hjälp med att välja en ny.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Väldigt bra bemötande hos kundservice, bra leveranstid.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Genom korta och precisa svar på mina frågor så gjorde dom mej både trygg och väldigt nöjd genom hela processen, då jag aldrig köpt en sådan dyr ”pryl” förut på e-handel!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Bra personal Bra pris Bra klocka Bra leverans Bra allt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra bemötande Bra personal Bra klocka Bra pris Bra leverans Bra allt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Snabb återkoppling samt var tydliga med informationen om vad som gälld. Bra kontakt via både mejl samt telefon. Trevligt och personligt bemötande vid utlämning av klockan i era lokaler i Sthlm.
  Ett allt igenom professionellt bemötande och hanterande.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Super bra kundservice!
  Jag beställde en klocka i present som tyvärr inte fanns på lager men jag ringde dom och dom lyckades pusha leveransen och jag hann få klockan precis i tid innan det va dags att lämna över den till födelsedagsbarnet :)
 • Ganska bra
  1 år sedan
  Beställning
  Det tog 10 veckor tills vi fick beställningen levererat ãndå hade vi betalt med kreditkort när vi lagde ordern. Kanske en varning för framtida köpare att inte ligga ute med så stora summor så länge utan att få varan.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Beställning
  Klockan levererades inte i tid!!!!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bästa service
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Jag är jättenöjd med mitt köp av klocka hos Mywatch. Klockan i fråga var en lagerförd vara så jag hade den på handleden inom 2 dagar. Det kunniga och seriösa bemötandet jag fick innan köpet var nog den största anledningen till att jag valde att köpa via Mywatch.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Deras hjälpsamma och trevliga personal.
  Fick snabbt svar och hjälp när jag ställde frågan om klockan jag beställde. Samt dem håller det som lovat!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Mycket bra kundkontakt, serviceminded och hjälpte till med specialönskemål om extra armband till klockan. Snabb återkoppling via Mail och telefon. Det kändes tryckt att köpa en exklusiv klocka via MyWatch. Konkurrenskraftiga priser.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Otroligt bra service och återkoppling på frågor både innan och efter köpet! Service och leverans fungerade mycket bra. Bra att det finns flera olika leveransalternativ, både möjlighet att hämta på plats, samt försäkrad hemleverans!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Jag beställde en exklusiv klocka som jag vart sugen på under en längre tid. Jag fick den inom tidsramen som MyWatch uppgav och när jag mailade och frågade om leveransstatus så tog det inte mer än 5 min innan jag fick svar!

  Superbra service, leverans och jag kan absolut tänka mig att handla av dem igen.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra pris och bra klocka!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Köpte en klocka för drygt 37000 kr, det största köpet från en näthandlare jag hittills gjort. Osäkerheten var stor, kommer jag få produkten? När dras pengarna? Blir man lurad? MyWatchs support tog effektivt bort denna osäkerhet och jag kan verkligen rekommendera supporten. Svar via e-post kommer efter bara någon timme. Supporten gav tips på bästa betalningslösning vilket i mitt fall var Wasa Kredit. Hemsidan är enkel att använda med möjlighet att söka på alla de klockor man är intresserad av. Klockan, en Breitling Superocean Heritage, kom i fullt försäkrad transport endast någon dag efter att jag fick bekräftat att den fanns i lager. I lådan låg även en trevlig överraskning. Enda anledningen till att MyWatch inte får 10 stjärnor är för att jag uppfattade att lagersaldot på klockorna på hemsidan inte stämde helt överens med verkligheten för den klockmodell jag köpte. Prismässigt ligger MyWatch bätte än alla webbaserade och fysiska konkurrenter jag lyckas hitta. Priset för den modell jag köpte var cirka 7000 kr lägre än standardpris i vanlig butik och även nätbaserade svenska konkurrenter har svårt att matcha detta. Så sammanfattningsvis, hög kvalitet på support, bra produkter, snabb leverans och kanonbra priser. Det är svårt att vara missnöjd med en sådan deal.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Eftersom jag har haft möjlighet att grundligt välja rätt klocka i avseende på pris och utseende och funktion, har jag lyckats få mina förväntningar uppfyllda. Jag har som kund lugnt kunnat välja min vara, blivit mycket väl behandlad och min ursprungliga önskan att få äga det ultimata uret har blivit verklighet.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Jag är helt enkelt nöjd med allt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Fantastiskt stort urval. Klockren leverans och jag fick ragg första gången jag använde klockan ute på krogen. Tack My Watch!!! //Goran
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Kort å gott de håller vad de lovar, en bra service fick man också. Tänk om de fanns fler företag som brydde sig på samma sätt när det gäller produkter/service
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Väldigt bra användarsupport, märks att mywatch.nu menar allvar och alltid vill kundens bästa. Den exklusiva klockan jag köpte är även den över all förväntan.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Snabb leverans, bra pris och trevligt bemötande
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Väldigt nöjd. Bara det att de lyckades få tag i en klocka som normalt har 2-3 års väntetid/kötid hos en vanlig återförsäljare men som de lyckades ordna leverans på redan inom en månads tid till en rimlig kostnad.
 • Mycket bra
  1 år sedan
  Beställning Leverans
  Jag fick min klocka snabbare än beräknat och fick väldigt snabb respons utav kundservice vid frågor. Absolut en rekommendation!