Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt

Betalningsalternativ

PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Irland. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Google Store har fått betyget (7.50)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Billigaste pris ink frakt (234 sek) på Chromecast v3. Blixtsnabb leverans, beställde på långfredagen, hämtade ut den på tisdagen veckan efter. Levererades från Belgien mitt under coronakrisen.
 • Utmärkt
  1 månad sedan
  Grymt bra pris på chromecast och snabb leverans. Beställde med fri frakt på Söndag Kväll och fick den på onsdag.
 • Perfekt
  1 månad sedan
  Hade min vara på under 24h via deras gratis fraktsätt (var beräknat att de skulle ta flera veckor). Över all förväntan!
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Beställde på söndag, kom hem på tisdag. Gratis frakt.
 • Usel
  9 mån sedan
  Först tog det nästan tre veckor innan de skickade telefonen även fast jag betalade för express delivery. Under den tiden gick det varken att få något svar på när den skulle komma eller annullera ordern. Tog en vecka för dem att ens svara på mail.
  Sen blir telefonen stulen från DHL-budet och då svarar Google store med att ja jag skickar det här vidare till "higher support" och sen så hör man inget från dem.
  Pengar har de dragit från kortet, får se när och om jag får tillbaka dem...
 • 2019-06-06 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Snabbt leverans med DHL international priority shipping. Har aldrig haft problem med Google Store.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Vill man köpa Google-saker så är det hit man går. Snabba leveranser. Har inte behövt kontakta kundtjänst eller byta ut något än.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bra grejer.
 • Usel
  1 år sedan
  Lååååååååång leveranstid. Trodde ett tag att jag inte skickat beställningen men efter ett par veckor fick jag mail om att leveranstiden var framflyttad två veckor till. Förstår inte varför jag beställde av Google Store överhuvudtaget. Kunde köpt i butik för nån tia mer och haft min Chromecast samma dag. Undvik!
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställde en Chromecast Ultra med budgetleverans (5-7 arbetsdagar) den 1/12 och fick mail den 2/12 om att beställningen var skickad. Skulle alltså kommit senast 13/12. Nu är snart 16/12 till ända och ingen leverans. Har ringt kundservice den 13/12 och idag 16/12. Båda gångerna säger man att det "varit en aktivitet" under dagen men inga närmare besked om var paketet finns. Märkligt nog fick jag ett spårningsnummer med mailet om att det var skickat samt där en länk till DHL Global Mail men numret kan ej hittas hos DHL!
  Dom erbjuder sig att betala tillbaka köpesumman men jag avvaktar några dagar till. Tyvärr finns inte varan tillgänglig närjag söker via prisjakt i alla fall. När jag nystar i omdömen om butiken ser jag att flera andra har haft samma problem som jag. Och ändå har dom inget lärt! Uselt.
 • Usel
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt långsam hantering av beställningar. När beställningen väl skickades så tog det alldeles för lång tid innan den kom fram. Så en varning är på sin plast.
  Som fler ha skrivit, vill ni vänta länge på en vara ni beställt så beställ hos google store.

  Vill ni däremot ha varan snabbt köp den då istället i en fysisk butik!
 • Ganska dålig
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställde Chromecast med gratis frakt. Tre veckor senare kom paketet till Sverige. Dock höll Postnord på att tappa bort det dessutom men det är en annan historia. Google Stores paketet skickas som brev med gratis frakt(skippar nog det nästa gång jag behöver beställa något därifrån). Blir spårningsnummer om jag beställer något igen så jag kan se vart mitt paket befinner sig.
  Två grejer har jag beställt från Google Store och båda har tagit rejält med tid att komma fram. Är man beredd att vänta och prylen man söker inte finns någon annanstans så får man väl beställa härifrån. Men finns det något annat alternativ så blir det att jag undviker det. Googles produkter är bra men inte den här butikens leveranstider.
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Uselt, (Måste man en ge en stjärna)

  Beställde en Chromecast 2 med vanlig post, Efter 3 veckor kontaktade jag dom och påpekade att jag ännu inte fått mitt paket. Fick till svar att det antagligen blivit stulet på vägen till mig. Jag fick tillbaka mina pengar efter 10 dagar.

  La en ny beställning men denna gången så att jag kan spåra mitt paket.
  Jag kan se att mitt paket har legat på en GLS depå i 8 dagar och skickas inte vidare.

  Totalt om man räknar från dag 1 och båda mina beställningar så har jag trasslat med Google i 45 dagar utan att få min produkt.

  Uselt, Skit i Google store och handla direkt i fysisk butik.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställde Chromecast 2 tisdagen den 29/9 med gratis standardfrakt. Fick avi på måndagen där det stod att jag kunde hämta paketet på tisdagen. Frakten inom Sverige sköttes av Postnord, så jag behövde inte vara hemma och ta emot paketet som Zarquon behövde för några månader sedan.

  Kan inte uttala mig om returer/garantiärenden då min produkt var och är felfri.
 • Utmärkt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställde nya Chromecast 2 (svart) på releasedagen (29/9 2015), valde gratis frakt och hade paketet än dag tidigare än utlovat!
  Inget kvitto i lådan men finns ett digitalt i inkorgen istället. Rekommenderas, enkelt att köpa och man får sin pryl på utlovad tid.
 • Dålig
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Långsam hantering plus extremt långsam frakt. Köpte en chromecast 2. Tog expressfrakt i hopp om snabb leverans, det visade sig vara ett stort misstag. Tog en vecka för att transportera en litet paket från holland till sverige. Såg på internetforum att folk som beställt ung samtidigt som mig men valt standardfrakt fick sina två dagar tidigare. Så expressfrakt kan absolut inte rekommenderas. Åkte och köpte en chromecast på mediamarkt i affär istället då jag tröttnade på den extremt långsamma leveransen...
 • Mycket bra
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Google Store är otroligt smidigt och snyggt. Finns inget annat ställe med bättre support, fick problem med min N9 och då skickade de en ny till mig innan jag behövde skicka tillbaka den med problem, vilken service! Jag kommer köpa alla mina nexus härifrån.

  Egentligen vill jag ge 10/10 men kan inte eftersom:
  - Utbudet ofta inte är så stort (alla färger/storlekar finns ofta inte vid release)
  - Frakttiden (tar en vecka ungefär och svårt att tracka)
 • Usel
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Anledningen till varför jag personligen ger Google Store ett dåligt betyg grundar sig i att jag anser att den inte är komplett ännu för den svenska marknaden. Av prestanda och pris föredrar jag Google´s Nexus serie och då de säljer den idags läget för 4590/4990 beroende om man ska ha 32/64Gb intern lagring så ville jag köpa därifrån. Det som drar betyget så avsevärt är deras fraktmöjligheter. Som kund är jag kanske bortskämd med att kunna få välja vilken frakt jag önskar och man får betala för snabbare frakt. Den möjligheten finns inte på Google Store utan man får leva med 1-2 dagars behandlingstid och sen minst 2-7 dagars leverans. Detta är inte på något sätt acceptabelt.

  När en vara går sönder, vilket min gjorde och är en DOA(Dead On Arrival) blir det inget undantag på detta. Man får gå igenom support för att hantera garantin och man får en länk via epost som man får beställa en ersättningsvara. Och oavsett så får man samma behandlingstider som innan. Det som sticker ännu värre är att när den trasiga varan ska skickas tillbaka görs det med UPS och de är snabba för att i skrivande stund tog det 10minuter efter att bokning av hämtning av den trasiga varan som UPS kom och hämtade det. Men ersättningsvaran står fortfarande "Under behandling" tre timmar senare efter den beställningen gjordes.

  +++ Google Support Team i Sverige: trevlig personal att prata med, förstående och har försökt lösa mina problem.
  +++ Google gör bra telefoner, ingen tvekan.

  (- - - - - - - -) Fem minus till Google´s inkonsekventa hantering av produkter. Betala för frakt om kunden vill. Se till att ersättningsvaror skickas samma dag.
  (- - -) Tre minus till Google behöver egna butiker, iaf i huvudstäder, där man få hantera ersättnings enheter. Det har t.o.m Apple börjat förstå.
  (- - - - - - - - -)Tio minus för att ny leveranstid är satt till minst 1-2 veckor. Totalt oacceptabelt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Bra
 • Dålig
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Min Chromecast, pryl liten nog för att kunna läggas i ett brevinkast, skickades med paket genom Schenker som var tvunget att personligen kvitteras ut hemma vid dörren. Detta framgick inte vid beställningen, stod bara antal dagar det förväntas ta. Förutsatte att den skulle skickas som vanligt paket och kunna hämtas ut hos ombud. Dessutom kom leveransen en timme senare än utlovat av Schenker - hur kan man ge så usla estimat? Fick sitta hemma och tappa ½ arbetsdag på dessa dumheter. Nästa gång beställer jag från någon butik med vettiga och tydliga fraktalternativ så jag vet att jag får grejerna till postombudet istället.
 • 2015-03-27 - Notis: Butikens namn ändrades från Google Play till Google Store.

 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställde en Nexus 9 på en Tisdag. Den skickades från Nederlänerna dagen efter och kom till dörren på Fredagen. Suveränt
 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Trevligt att Google till slut kommit till Sverige! Beställde en Chromecast härifrån som kom snabbt. Håller tummarna för att nya enheter som släpps snabbt kommer släppas i Sverige via denna butiken.
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställde telefon i lördags, den skickades i måndags och kom idag onsdag.
  Gick riktigt snabbt och går numera att spåra paketen via UPS.

  Jag kunde se hur den skickades ifrån Nederländerna, tog vägen via Tyskland, sen till Danmark och slutlig att den kommit fram.

  Priset går inte att matcha!
 • Mycket bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  + Bra, enkel, snabb och snygg webbshop
  + Billiga och stabila priser

  - Långsam frakt utan möjlighet att tracka.
 • Dålig
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Man kan inte få reda på fraktkostnaden om man inte matar in ett kreditkortsnummer ...
 • Acceptabel
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Jag beställde en Chromecast den 19 mars, enligt Google Play skickades det den 21 från Nederländerna. Jag fick det den 28 mars, fast inget SMS som jag brukar få vid andra internet köp.
 • Utmärkt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Tog dem 4 arbetsdagar att leverera min Nexus 5 och Chromecast.
  Betalningen var otroligt enkel och hemsidan är extremt snyggt upplagd.

  Supporten kunde inte riktigt svara på min fråga om de skulle ta in en trådlös laddare och de hade lite problem att förstå exakt vad jag menade, men jag fick svar snabbt och det krävdes inte allt för mycket för att vi skulle förstå varandra.
  Jag måste dock dra av en stjärna för att supporten var såpass onödigt formell och hade problem med att ge mig raka svar på mina frågor.

  Jag skulle varmt rekommendera denna affären till de som är intresserade.
 • Perfekt
  6 år sedan
  Uppdaterat: 6 år sedan
  Köpt min andra chromecast från Google Play Butik Enheter riktigt snabb leverans tog 3 dagar från beställning till få den levererad hem till dörren från Nederländerna så jag absolut gillar butiken.