Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Fri & Snabb Frakt
Vi skickar samma dag innan 15
Handla på faktura utan avgift

http://www.graviditetskollen.nu

Betalningsalternativ

Klarna
Visa
MasterCard
Amex
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information Graviditetskollen har fått betyget (6.47)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Beställning
  -
 • Perfekt
  2 mån sedan
  Fungerar utmärkt att beställa på sidan lätt att hitta och supersnabb leverans.
  Kommer att vara en trogen kund.
  Gun
 • Dålig
  3 mån sedan
  Riktigt slarviga och opålitliga. Har fått fel antal varor en gång samt helt fel vara en annan gång jag beställt. Då ville de att jag själv skulle skriva ut returblanketten och gå till ett ombud och skicka tillbaka den felaktiga varan. De skickade inte heller ut den korrekta varan förrän de fått den felaktiga i retur. Otroligt dålig service och kasst företag.
 • Perfekt
  3 mån sedan
  Snabb leverans och smidig betalning. Supernöjd med min nya baby k'tan sele och ser fram emot att kunna bära även varma sommardagar.
 • 4 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Dålig
  4 mån sedan
  VARNING!
  Gör er själva en tjänst och handla inte från detta företag! Ni kommer bli lurade! De hävdar att det står i "deras villkor" att man måste betala 500 SEK om man av någon anledning inte kan/missar att hämta ut brevet. Själv satt jag i karantän pga Covid-19 och kunde därför inte hämta ut brevet och nu kräver de mig på 500 SEK!
  De tycker alltså att det är viktigare att hämta ut ett brev än att folk tar ansvar och stannar hemma när de är sjuka. Så sjukt oseriöst!
 • Hej! Jag ser att du valde att inte hämta ut ditt paket, eller be någon annan hämta ut ditt paket, vilket innebar att ditt paket gick i retur till oss. Det framgår tydligt i våra köpvillkor att en avgift för outlöst paket tillkommer vid ett outlöst paket, för att täcka de extra kostnader som uppstår för oss. Självklart är det absolut inga problem att ångra sin order, och då hämtar man bara ut sitt paket för att returnera det till oss. //Vincent

 • Dålig
  4 mån sedan
  Fick ingen napp som jag väntat på sjukt länge! Skriver och frågar vad som hänt med nappen som jag beställt för två veckor sedan! Får då meddelade om att den skickats tillbaka pga ingen uthämtning när jag inte fått något meddelade! Dessutom ska jag betala för det!? Ni är de sämsta och rekommenderar inte er till någon!
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Uppdaterat: 5 mån sedan
  Beställning
  Snabb leverans. Ett dygn!
 • Perfekt
  7 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Beställning
  Beställer alltid från Graviditetskollen när det är något sånt jag behöver och är alltid nöjd med pris, leverans och produkter!
 • Dålig
  8 mån sedan
  Beställde nappar för 10 dagar sedan men fortfarande inte fått mina varor, trots att leveranstiden skulle vara 2-3 dagar.. Försökte kontakta kundservice för två dagar sedan men inte fått något svar därifrån heller. Kommer aldrig mer beställa från den här sidan! 👎
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Beställning
  Bra, fin og godt informert
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Jeg bestilte varer fra graviditetskollen og jeg er kjempefornøyd! Varene kom raskt til meg, selvom jeg er i Norge. :D Er så glad tingene kom før jul, da blir det en god jul her i heimen =) Vil rekommandere graviditetskollen til alle venner og bekjente! God jul!
 • Dålig
  10 mån sedan
  Jag beställde varor hos er för 2 veckor sedan och har varken fått varan eller spårningskoden för att kolla vart min beställning konstigt nog bara försvann när det var 2-3 dagar leverans.
  Känner mig extremt lurad och jag kommer ALDRIG beställa något från er igen. Jag vill att ni makulerar hela min beställning! Tips till alla andra som tänkt beställa, beställ inte från detta företag för ni vet aldrig när ni får beställningen.
 • Perfekt
  10 mån sedan
  + Snabb leverans
  + Bra kundsupport
  + Bra priser
 • Tack så väldigt mycket för din fina kommentar. Det är precis detta vi strävar efter! //Sofia

 • Dålig
  10 mån sedan
  Beställde en vara med expressleverans och betalade för detta, dock har det blivit en utebliven leverans. Jag är inte intresserad utav att höra från graviditetskollen att det är någon annans fel, eftersom jag har betalat för en snabbare leverans och det är ni som erbjuder expressleveransen så förväntar jag mig detta. Detta dåliga omdömet får ni på grund av att det är tredje gången på en ettårsperiod som en expressleverans uteblir. Det finns flertalet andra företaget att handla av vilket jag i fortsättningen gör! Mvh Martin
 • Hej Martin!
  Jag ser att leveransen skedde till dig efter 1 vardag, precis som utlovat. Du beställde efter kl. 15:00, vilket innebär att din order skickades nästkommande vardag. Därefter skedde leveransen efter 1 vardag, precis som utlovat. Önskar dig en fortsatt fin dag! //Sofia

 • 2020-09-25 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Varning !
  Det mest oseriösaste företaget någonsin som tjänar pengar på att lura sina kunder.
  Nonchalant och långsam kundtjänst. Det tar upp till 2 veckor att få svar av dem. Otroligt komplicerat och dyrt att returnera.
  Avråder alla att ha något med dem att göra !

  Svar på graviditetskollens kommentar på första stycket: oj oj nu börjar detta bli obehagligt, - jag har inte ens öppnat plasten, vilket jag skrev i mitt mejl innan jag returnerade. Dessutom ser jag på postnords hemsida att paketet inte är mottaget av er ännu. Hur kan ni då hävda att det är en fläck ??
  Tydligt att ni satt i system att lura era kunder.
 • Hej Lisa! Jag ser att du returnerat en vara med fläck på. Dessvärre är det du som kund som är ansvarig för skicket på varan när det kommer i retur till oss, då det måste kunna säljas på nytt. Ett värdeminskningsavdrag har gjorts för din beställning, enligt de köpvillkor som du godkänt vid köp.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Alltid haft bra upplevelser med denna webbutik, har handlat i många år. Senast behövde jag dessvärre returnera beställningen då det blev fel, och jag hann inte ta bort beställningen innan de skickade ut den.. men det gick bra att returnera ändå!
 • Kul att du är en nöjd återkommande kund hos oss. Självklart löser vi alla problem. Tack för ditt omdöme! //Sofia

 • Dålig
  1 år sedan
  VARNING!
  Oseriöst företag som lurar.
  Jag returnerade en amningsbh, returen nekas då de påstår att den har fläckar, damm och bös(vad är bös??). Jag ber dom att skicka bild på bh:n, då skickade dom en suddig bild, med EN liten fläck, inge damm eller bös syns..
  Den bh:n som jag returnerade var utan fläck/fläckar och damm. Tvingades dock ändå att betala för bh:n.
  Läst tidigare omdömmen, är inte ensam om att bli lurad...
  Vidrigt sätt att tjäna pengar på.
 • Hej Jenny! Jag ser att du returnerat en vara med fläck på. Dessvärre är det du som kund som är ansvarig för skicket på varan när det kommer i retur till oss, då det måste kunna säljas på nytt. Då du returnerat en amningsbehå, är det ännu viktigare att produkten är ren vid retur. Det skickades även flera bilder till dig, efter efterfrågan.

 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Vår produkt kunde av okänd anledning inte levereras till oss. Graviditetskollen skyller på postnord och ger oss två alternativ. Antingen skickar de produkten på nytt, kostar oss 65 kronor. Alternativt får vi betala 300 kr för deras omkostnader och vi behöver då inte betala för produkten som är billigare än så. Produkten var en färg för att göra stämplar av vårt barns händer/fötter och då man vill göra detta tidigt kan man inte vänta 2 månader på en produkt som aldrig kommer. Vi beställde således en produkt av en annan leverantör. Väldigt missnöjd med graviditetskollens hantering.
 • Hej Erik! Jag ser att vi haft kontakt med Er, och att ärendet löstes med en reklamation till PostNord, då leveransproblemet uppstått till följd av ett misstag av brevbärare. Ni behövde av vad jag ser därför inte betala någon extra avgift.

 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Rekommenderar framtida köp från graviditetskollen. Snabbt, enkelt med hög kvalitativ service.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Bästa priserna & supersnabb leverans✨
 • Dålig
  1 år sedan
  Dyr returavgift på 79kr samt att varan jag returnerade blev nekad i kontrollen (?!). Har aldrig tidigare varit med om det.
  För att få tillbaka sin nekade vara så behöver man betala ytterligare 79kr. Väljer man att inte få tillbaka den nekade varan så måste man betala returavgiften samt vaska de pengar man lagt på varan.

  Det blev en dyr läxa för mig och kommer förstås aldrig handla där igen.
 • Hej Julia! Det verkar som att du har skickat tillbaka en vara med fläck på, och det är därför den ej godkänts i retur. Detta eftersom varan då inte längre är i nyskick. Kostnaden för 79 kr är avgift för retur, då du använt vår retursedel och inte betalat något porto själv.

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Beställning
  Efter förlora barn under förlossningen i 2018 jag provade att bli gravid igen men det går inte.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Handlat kosttillskott och tester härifrån i 5 år och bara nöjd!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Handlade örtpreparat för 4 e gången nu via hemsidan på Graviditetskollen. Det har fungerat smidigt med köp, betalning och leverans. Fri frakt uppskattar jag verkligen och återkommer därför snart igen. :)
 • Bra
  1 år sedan
  Beställning
  bra pris och snabb leverans
 • Dålig
  1 år sedan
  Otroligt dålig service! Returnerade en mammajacka som var för liten och returen tog lång tid, samt att jag fick betala 180:- för returen! Beställ från någon annan online butik!
 • Kostnaden för retur, om man använder vår retursedel och inte betalar något porto till t.ex. PostNord, beror på storleken och vikten av varan. Kostnaden framgår även innan man returnerar, så det går bra att returnera med annan metod om man önskar detta.

 • Perfekt
  2 år sedan
  Snabb leverans.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning
  Snabb leverans, fina kvalite barnsaker.
 • Dålig
  2 år sedan
  Riktigt dålig kundservice, går endast att kontakta via mail. Blev debiterad 500 kr vid retur av ett ouppackat paket pga felbeställning. Rekommenderas ej!
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Allt va jättebra för utom att det blev lite försening med posten annars hur bra som helst väldigt nöjd. Tack så mycket ❤
 • Perfekt
  2 år sedan
  Billigt och snabb leverans. Mycket nöjd. 😍
 • 2 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Dålig
  2 år sedan
  Det värsta jag varit med om! Krångligt med ångerrätten, de vägrar betala tillbaks. Hittar på att man gjort fläckar på kläderna för att slippa betala tillbaks.
  HANDLA INTE FRÅN DENNA SIDA!
 • Mycket bra
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra utbud & snabb leverans
 • Usel
  2 år sedan
  Sämste butiken i nätet. Köper man en produkt och vill göra retur enligt deras regler, svarar de inte på mejl. Låtit varan skickas tillbaka med postnord, fick jag betala till våran plus 200 sek extra frakt.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Snabb leverans och billiga flaskor, köpte 2 st nuk flaskor.
 • Dålig
  2 år sedan
  Sämsta butiken jag har vart med om. Köper en produkt från dem och retunerade den. Fick inte tillbaka pengarna fick ingen produkt. Som fick jag betala en extra avgift på 245 för faktura och påminnelse avgift. Express leveransen stämmer inte står 1 dag den kom på 3 även kostar det mer. Inte värt och köpa saker från denna butik. Man får inte hjälp av deras kundservice.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning
  Bra pris och fri paket
 • Dålig
  2 år sedan
  Inte alls nöjd med deras bytes policy, vägrar byta eller skicka utan kostnad som det står i deras sidan , svarar på mejl efter en vecka och man kan inte nå dem på nåt annat sätt än mejl!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Alltid snabb leverans och välförpackat. Handlat mkt från denna sida och alltid varit nöjd.
 • Perfekt
  2 år sedan
  Beställning
  Bra och lätt att hitta på er sida. Stort utbud.Smidigt att handla och många olika sätt att betala på.Saknar övergripande info kring vad som passar ihop med vad när man skall handla tillskott. T e x när man skall handla tillskott för att bli gravid. Finns mycket att välja på och svårt att veta vilka tillskott som blir "kaka på kaka" när man inte handlar era färdiga kit. I övrigt mkt nöjd och kommer fortsätta handla av er.
 • Utmärkt
  2 år sedan
  Beställning Leverans
  Att ni inte heter "graviditetskillen" vid leverans :)
 • 2 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  3 år sedan
  Beställning
  Varorna kom i tid och har bra kvalitet .# nöjd😍😍
 • Bra
  3 år sedan
  Beställning
  Snabbt och enkelt.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Beställning
  Enkelt och smidigt att beställa!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Beställning
  Köpt flera gånger. Inga problem
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Snabb leverans
  Fri frakt
 • Perfekt
  3 år sedan
  Beställning
  Många produkter / varumärken till bra pris och fraktfritt.