Det här är den gamla versionen av Prisjakt. Återvänd till nya Prisjakt
Eget lager i Sverige
Svensk support
Fraktfritt över 1000 kr

https://www.3dprima.com

Betalningsalternativ

Klarna
PayPal
Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Detaljerad information 3D Prima har fått betyget (4.37)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Utmärkt
  9 tim sedan
  Sällan att jag lämnar omdömen på butiker, dock snabba leveranser både privat och som företag även i denna turbulenta tid (Coronaåret) Snabb och professionell kontakt vid orderförändringar.

  Önskar bara att det gick att förboka varor, särskilt mer sällsynta resins som är i hög demand... Är det kanske jag som inte hittat funktionen? ;D
 • Usel
  4 mån sedan
  Uppdaterat: 1 dag sedan
  Missnöjd!
 • Dålig
  2 dagar sedan
  Varning!

  Köp ej från 3dPrima! Deras reklamationsprocess är en mardröm! De vägrar inse att maskinen inte funkar som den ska och man behandlas inte som en kund. Jag tog kontakt med konsumentvägledningen och de kämpar fortfarande emot min rätt att reklamera varan. Hemskt! Hade problem med mitt munstycke och köpte ett nytt för att lösa problemet. Det funkade inte. Nu ber de mig att köpa ett till ,munstycke när det inte finns några bevis på att det är problemet!
 • Hej,
  väldigt tråkigt att du känner så.
  Vi har inga ärenden hos ARN och har heller inte blivit kontaktad av någon konsumentvägledare så det är svårt att ge ett bra svar på ditt klagomål då du inte har angett varken ordernummer eller namn.
  Jag hoppas däremot att du kan ta dig tid att ringa oss så kan vi säkert få klarhet i vad som har hänt.
  Just munstycken är förbrukningsvara och slits dessa ut så måste man köpa ett nytt. Anser du att det är fel på varan så får du givetvis skicka in produkten och är det fel så byter vi självklart ut den.

  Med vänliga hälsningar,
  3D prima

 • Dålig
  21 dagar sedan
  Varning!
  Håll handen på hjärtat och hoppas att skrivaren som kommer fram är som den ska och är 100%, för om det är problem "out of the box" med skrivaren som du själv inte har orsakat skada på, så tar 3d Prima inte som helst ansvar och blir så dryga när man hör av sig. Lager som som låter på en helt ny skrivare och lcd display som sitter löst osv..
  Hade det funnits mindre än en stjärna.
 • Hej,

  självklart tar vi ansvar för produkterna vi säljer. Dock svårt att ge ett bra svar på vad som hänt då du inte lämnat namn eller ordernummer i ditt inlägg. Du är mer än välkommen att kontakta oss på nummer 040-6849790 så att vi kan försöka få klarhet i vad som hänt.

  Med vänliga hälsningar,
  3D Prima

 • 1 månad sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 1 månad sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Dålig
  2 mån sedan
  Uppdaterat: 2 mån sedan
  Att lösa problem tar 30 gånger längre tid än hos andra mer kundvänliga företag. De må ha låga priser men det är också allt de har för någon hjälp vid problem får du inte.
 • Knappt godkänd
  8 mån sedan
  Dom är bra tills det blir problem med skrivaren.
  Då tar de veckor av tjat på att få skicka in den mot garantin.
 • Hej,
  tråkigt att höra om din upplevelse. Vi har alltid gjort vårt bästa för att ge så bra service vi bara kan till våra kunder och i detta arbete innefattar det också olika utbildningar, framför allt av nya produkter. Detta gör vi för att kunna guida rätt samt att kunna ge korrekt support till våra kunder. Både kundtjänst och supportavdelning/verkstad är med på dessa utbildningar som är mycket viktiga. Nu senast hade vi stängt torsdag och fredag - både på kundtjänst och support. Givetvis inget vi gör lättvindigt men är av yttersta vikt för alla inblandade. Detta kan tyvärr även medföra förseningar, speciellt på mailsidan så vi hamnar efter. Killarna gör sitt bästa i varenda paus för att kunna svara på så många mail som dom bara kan hinna med men dom prioriteras i den ordning dom kom in. Är dock ganska säker på att dom ligger ganska bra i fas nu och att du kommer få svar snarast.
  Mvh
  3D Prima

 • Perfekt
  12 mån sedan
  Uppdaterat: 12 mån sedan
  Köpte en CR10-pro som haft lite problem med fläkt och dålig bowden coupling, men detta löste 3d Prima med bravur.

  Förutom en 5 stjärning service har de bra leveranstider och bra priser! Så en mycket bra upplevelse från beställning till leverans, till service!
 • 2019-05-30 - Ett år sedan. Omdömen före denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Utmärkt
  1 år sedan
  Funkade bra för mig, snabb leverans. Sen var Posten slö som vanligt.
  Och en XYZ Nano för 1500.- är grymt bra!
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Superbt snabb leverans av skrivare och tillbehör, beställde fredag förmiddag och nästföljande måndagsmorgon hade jag fått leverans och fakturan fanns i inkorgen. Då var det leverans till företag, men det reflekterar ändå hantering, packning och skickande av order - vilken jag skulle säga var mycket snabb!
  Då jag hade lite frågor så mailade jag dem på måndag förmiddag, fick automatiskt svar om att ett ärende var öppnat och fick sedan svar på tisdag morgon. Smidigt, trevligt bemötande med bra information.
  Leveransen i sig var packad som en kunde vänta sig, med skrivaren i sin vanliga ytterförpackning som ett kolli och övriga beställda saker i en separat kartong.

  Tror att jag har min givna leverantör av 3D-skrivare och tillbehör här!
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  + Beställde en 3d skrivare. Snabba leveranser och bra presale.

  - Min skrivare var defekt. Glaset var böjt och värmebedden med, Vilket gjorde skrivaren omöjlig att använda och få bra resultat. Tog bilder och filmer och skickade till deras support. Fick svar i stil med "det ska vara så". Kan ju varit att dom var stressade eller hade en dålig dag, jag fick det iallafall. Tog skrivare till ett annat 3d företag som låg lokalt där jag bor, och där det visade sig att dom delarna behövdes faktiskt bytas så det skulle inte "vara så" + lite saker som behövde justeras. Så då beställde dom nya delar till mig istället.

  Tråkigt att köpa något som var defekt och få betala för ersättningsdelarna själv inom garantin. Dock är det en "gör det själv community" eftersom många köper från kina men jag valde svenskt för att få service för att slippa en del sånt.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Bästa sidan hands down för allting 3D-skrivarrelaterat. Bra priser, snabba frakter och suverän kundservice. Finns INGET att klaga på för min del!
 • Dålig
  1 år sedan
  Snabba med leveranser är dom man när något är fel, sönder då är det locket på. Svarar inte på e-post eller telefonen. Nu har ni missat en kund och ytligare en för det finns andra företag som värnar om sina kunder.
 • Hej Dennu,
  Tråkigt att du upplever att vi inte svarar på mail (totalt 5st). I detta fall har vi svarat på alla dina mail, det senaste var fredagen den 26/11. Telefonerna fungerar också som dom ska och det ringer hela tiden så varför du säger att vi inte svarar vet jag inte. Det som du påpekade var ”trasigt”(en repa på värmeplattan) stod klart och tydligt utmärkt på hemsidan i samband med köp – det var därför denna maskin låg som fyndvara i vår outlet. Om det är fel på varan så har du garanti på den så det skall givetvis åtgärdas. Om du önskar byta till annan maskin så är du välkommen att betala mellanskillnaden för att få en helt ny, det är inga problem. Men det är alltid bättre att kontakta oss direkt istället för inlägg via prisjakt så vi kan lösa problemet.
  Mvh
  3D Prima

 • Perfekt
  1 år sedan
  Köpte en ny värmebädd till Ultimaker 2 och hade massa frågor innan som besvarades snabbt och bra! Leveransen skickades samma dag jag beställde. Inget att klaga på!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställde en Flashforge Inventor II. Hade någon fråga om filament och ringde en trevlig support som svarade direkt och gav svar samt tips. Beställde innan lunch - kunde hämta ut den hos mitt postombud dagen efter. Helt suveränt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Supersnabba svar på frågor, sjukt snabb leverans (beställde måndag 14:00, fick det 09:00 nästa dag). Jag är jättenöjd :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Alltid lika nöjd :)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Suverän support och snabb leverans!
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Bra utbud, bra priser, snabb leverans och snabba svar i supporten.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Väldigt snabb leverans efter beställning.
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra sortiment, snabb leverans. Infon på sidan kunde bl litei bättre. =)
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
  Har handlat bara en gång tidigare och det fungerade perfekt
 • Bra
  3 år sedan
  Beställning
  Perfekt fram till och med köp/leverans, ganska oengagerade när jag hade problem/frågor kring skrivaren jag köpt.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställning Leverans
  Jättenöjd med mina köp från 3D Prima.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Suverän leveranstid.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställning Leverans
  Inget att klanka ned på efter 15 mån kontinuerligt köpande. En försening pga av mkt leveranser vid ett tillfälle men justerat efter påringning. Snabba leveranser, dagen efter beställning.
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställning Leverans
  3D-primas bästa egenskap är löjligt bra leveranstid. Har aldrig varit med om så bra service tidigare och jag har beställt saker från nätet sedan Boxman... ;)
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Underbar service och oerhört prisvärt.
  Denna butik handlar jag i varje gång jag behöver påfyllning eller en ny skrivare.

  Rekommenderas varmt!

  Och har ni inte testat 3D skrivare, gör det, så mycket nytta man kan ha av en!
  Jag har mina till jobbet, men oj vad de även används för det privata också!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställning Leverans
  Bästa butiken!
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställning
  Helt okej
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra produkter till bra pris utan krångel. Fungerar perfekt varje gång
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställning Leverans
  Snabb leverans och kvalitet
 • 5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Bra
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Köte en Wanhao Duplicator 4X. Snabb leverans men det fanns bara DHL att välja på. Om man inte är hemma på vardagarna när DHL kör ut kan man få åka rätt långt till närmsta DHL Servicepoint för att hämta paketet.
 • 2015-03-05 - [Prima Printer Nordic AB] (556957-2927) tog över verksamheten från [Noshjulet AB] (556957-2927)

 • Utmärkt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställde fyra rullar PLA filament sent på kvällen/natten en vardag och varorna skickades iväg nästa dag på förmiddagen, vilket jag fick god information om. Transporten gick oväntat smidigt med DHL från Skåne upp till Norrbotten (2 dagar) och allt är frid och fröjd än så länge. Har bara hunnit med att skriva ut en mindre detalj med en av rullarna jag beställde, men det ser bra ut!

  Tycker att utbudet är bra och det var huvudsakligen därför jag valde att beställa hos 3D Prima, många andra återförsäljare när jag surfade runt verkade ha slut på lager i vissa av filamentfärger som jag ville ha, bland annat vit. Gillar även designen på filamenthållarna för PrimaPLA som jag beställde, den transparenta plasten gör det så mycket enklare att uppskatta hur mycket som är kvar på respektive rulle. Visar det sig nu att allt är fortsatt till belåtenhet gällande kvaliteten på filamenten så skulle jag inte tveka om att beställa mer från 3D Prima.
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
 • Mycket bra
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
 • Perfekt
  3 år sedan
  Uppdaterat: 3 år sedan
  Beställning Leverans
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställning Leverans
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställning Leverans
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställning Leverans
 • Perfekt
  4 år sedan
  Uppdaterat: 4 år sedan
  Beställning Leverans
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställning Leverans
 • Perfekt
  5 år sedan
  Uppdaterat: 5 år sedan
  Beställning Leverans